Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Zervant kokemuksia

Zervant kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Zervant on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTotti Nyberg – Työkalujen pitää mukautua yrittäjän ja konsultin tarpeisiin

"Kysyin frendeiltä Facebookissa, mikä olisi hyvä laskutusohjelma. Sain 20 vastausta, joista 18:ssa suositeltiin Zervantia. Kaikki suosittelut tulivat pienyrittäjiltä, joten ajattelin ohjelman sopivan myös minulle"

-- Totti Nyberg

Näytä referenssi

ReferenssiKaisa Hyvärinen: Päivisin printtiä ja iltaisin webbiä

"Ihastuin välittömästi palvelun helppouteen, ominaisuuksiin, käyttöliittymään ja laskujen seurantaan. Asiakkaista kertyy selkeä asiakasrekisteri, joka on myös hyvä asia. Myös yrityksen kehitystä on kiva seurata – varsinkin silloin, kun töitä on paljon."

-- Kaisa Hyvärinen

Näytä referenssi

ReferenssiChris Bryce: Kirjapaimen

"Kun aloitin Zervantin käytön, kaikesta tuli nopeampaa ja ammattimaisempaa. Pystyn seuraamaan laskujani paremmin ja laskujen ammattimainen ulkonäkö saa asiakkaani maksamaan ne minulle nopeammin."

-- Chris Bryce

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Zervant kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Zervant:n referenssit

Zervant:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia