Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Zervant

Zervant-laskutusohjelma on tehty yrittäjiä varten. Pääset ohjelmassa suoraan käsiksi kaikkiin asiakas- ja tuotetietoihisi, ja voit jopa pitää kirjaa työtunneistasi ja laskutettavista menoistasi tuntikirjauksen avulla.

Zervant - Yritysesittely

Pienyrittäjille suunnatun Zervant-laskutusohjelman avulla laskujen luominen ja lähettäminen onnistuu hetkessä. Zervantilla voit tehdä työtunneistasi laskun saman tien, muuntaa asiakkaasi hyväksymän tarjouksen laskuksi tai aloittaa laskun luomisen ihan alusta.

Zervantilla voit toimittaa laskun juuri niin kuin asiakkaasi sen haluavat – sähköpostitse, postitse tai verkkolaskuna. Kaikki toimitustavat, myös toistuva laskutus, kuuluvat Zervantiin, joten sinun tarvitsee vain klikata sopivaa vaihtoehtoa, ja me huolehdimme lopusta.

Zervantin mobiilisovelluksella voit luoda laskusi puhelimella, ja lähettää ne eteenpäin asiakkaallesi sähköpostitse tai millä tahansa viestintäsovelluksella.
Työntekijöitä 40
Y-tunnus 2301956-4
Perustettu 2010
Www www.zervant.com
Puh 09 8566 7643
E-mail sales@zervant.com
Toimipaikat Espoo
Jäsenyydet
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(3)
Pilvipalvelut / SaaS
(3)

Toimialakokemus

IT
(3)

Teknologia

Amazon Web Services
(0)
Android
(0)
React
(0)
iOS
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(3)

Omat tagit

ajopäiväkirja
tuntikirjaus
laskutus
Kululaskut
CRM- ja laskutusratkaisut
Laskutusohjelma
Myyntilaskutus
Verkkolaskut

Zervant - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAsiakaskertomus: Chris Bryce

"Kun aloitin Zervantin käytön, kaikesta tuli nopeampaa ja ammattimaisempaa. Pystyn seuraamaan laskujani paremmin ja laskujen ammattimainen ulkonäkö saa asiakkaani maksamaan ne minulle nopeammin. "

-- Chris Bryce

Näytä referenssi

ReferenssiTotti Nyberg – Työkalujen pitää mukautua yrittäjän ja konsultin tarpeisiin

"Kysyin frendeiltä Facebookissa, mikä olisi hyvä laskutusohjelma. Sain 20 vastausta, joista 18:ssa suositeltiin Zervantia. Kaikki suosittelut tulivat pienyrittäjiltä, joten ajattelin ohjelman sopivan myös minulle"

-- Totti Nyberg

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakaskertomus: Nina Holm

"Zervant on mielestäni erittäin edullinen. Olin positiivisesti yllättynyt, mitä yhden vuoden sopimus maksoi, ottaen huomioon, miten laadukas ohjelma ja asiakaspalvelun taso on. "

-- Nina Holm

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Zervant - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Laskutusohjelmiston tarjoajana meille on erityisen tärkeää, että laskujen luominen onnistuisi mahdollisimman helposti ja nopeasti. Zervantilla voit tehdä työtunneistasi laskun saman tien, muuntaa asiakkaasi hyväksymän tarjouksen laskuksi tai aloittaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Zervant - Referenssit

Zervant - Bloggaukset

Zervant - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Zervant - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Zervant kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku