Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Whitestonen menestys on rakennettu luottamuksella

Yrityskulttuuri

”Suurin oivalluksemme on, ettei asiakas välttämättä aina tiedä, minkälaisia palveluja hän itse tarvitsee. Meidän tehtävämme on tietää se asiakkaan puolesta.”

Juuremme ovat vuodessa 2001 ja kolmen kaveruksen kiinnostuksessa synnyttää verkkopalveluja ja ohjelmistoratkaisuja tuottava yritys. Yhden ihmisen osaamisen ympärille rakennetusta syntyajatuksesta on toimintamme vuosien varrella kehittynyt alihankintatyöstä ja konsultoinnista nykypäivän vahvaan strategiseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa.

Viidentoista vuoden ikään saapuessamme meillä tiedetään, mitä tarkoittaa, kun yritys haluaa digitalisoitua ja uskomme, että meillä on paras osaaminen sen toteuttamiseen. Laaja-alaiset verkkopalvelut, sähköisen kaupankäynnin ratkaisut sekä yritysohjelmistot räätälöidään aina vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita. Ymmärrämme vuorovaikutuksen ja kommunikaation tärkeyden. Keskeistä on tutustua jokaiseen asiakkaaseen henkilökohtaisesti ja löytää mahdollisimman toimivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Luomme alusta alkaen kiinteän suhteen asiakkaaseen.

Yrityksenä olemme halunneet rakentaa yhteisöä, jossa olemme yhtä suurta perhettä. Vaikka se saattaakin kuulostaa kliseeltä, meillä se on totta. Rekrytoimme intohimoisia, itseoppineita osaajia, joilla on tarvittavaa osaamista oman harrastuneisuuden ja kiinnostuksen kautta. Meillä työntekijöitä kannustetaan kouluttautumaan ja kehittämään ammattitaitoaan. Työntekijöiden erilaisuus on voimavaramme, johon nojaten rakennamme tehokkaasti toimivaa yritystämme. Työntekijöinä kuvaamme toinen toisiamme ammattitaitoisina, ahkerina, luovina, tunnollisina, supliikkeina ongelmanratkaisijoina.

Pinterest
Louhos Digital logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tuotanto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Teknologia

Google
Open source
iOS
PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Automaatiot
Mobiilisovellukset
b2b
b2c
AdWords
Asiakkuudenhallinta
ERP
digitaalinen viestintä
facebook
digitaalinen liiketoiminta
hakukoneoptimointi
Julkaisujärjestelmät
järjestelmäintegraatiot
liiketoiminnan digitalisointi
Digitalisaatio

Siirry Louhos Digital:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku