Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

We are Makers of Tomorrow

post_image

YrityskulttuuriCybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation mahdollisuuksista. Muotoilemme, rakennamme ja huolehdimme digitaalisesta tulevaisuudesta. Meillä kaikilla on intohimo ja kiinnostus teknologioita kohtaan, minkä myötä työyhteisössämme vallitsee hauska, luova ja innostava ilmapiiri. Kehitämme huomisen digipalveluita jo tänään.

Väitämme, että olet tänäänkin käyttänyt kehittämiämme ja ylläpitämiämme palveluita, joten meillä pääset kehittämään loppukäyttäjille näkyvien, suosittujen ja tunnettujen yksityisen sekä julkisen puolen palveluja. Cybercomilla olet mukana kanssamme kehittämässä Suomen tulevaisuutta.

MIKSI CYBERCOM?

Joukossamme vallitsee suuri arvostus työkavereita kohtaan, ja erään Cybercomilaisen sanoin arvostammekin toisissamme 'jäätävän jäykkää osaamista'. Meillä pääsee tekemään töitä kovien kovien ammattilaisten kanssa ja työkavereiden ammattitaitoon ja osaamiseen pystyy aina luottamaan. 

Cybercomilla sinua odottavatkin erittäin asiantuntevat, rennot ja mukavat työkaverit, modernit toimistotilat Helsingin ja Tampereen ytimessä sekä kattavat henkilöstöedut, esimerkiksi laaja vapaa-aikaa koskettava sairauskuluvakuutus ja sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietuudet. 

Cybercomilla kulttuurimme on innovaatio-, kehitys- ja koulutusmyönteinen, joten sinulle avautuu laajat mahdollisuudet myös ammatilliseen kehitykseen. Työssä on mahdollisuuksia oppia uutta ja palkitsemme esimerkiksi Open Source -projekteista, sisäisistä demoprojekteista sekä verkkokurssien suorittamisesta. 

Olemme huomanneet, että seuraavanlaiset ammattilaiset loistavat meillä Cybercomilla:

  • Intohimoinen halu oppia ja kehittyä kollegoilta ja asiakkailta
  • Luonteva kommunikointi eri sidosryhmien edustajien välillä, myös ei-niin teknisten ammattilaisten kanssa
  • Elämääsi kuuluu mielenkiintoisen työn lisäksi myös vapaa-aikaa, joustavat työaikamme mahdollistavat myös vapaa-ajan harrastukset
  • Arvostat työnantajaa, joka auttaa kehittymään ja vie sinua urallasi eteenpäin

Mikäli haluat tietää lisää, minkälainen yritys Cybercom on - parhaiten pääset seuraamaan meininkiämme kotisivuiltammeFacebook-sivultammeTwitteristämme sekä Instagramistamme!

Tutustu Makereihin: Tomi, Mikko ja Juha kertovat tarinansa.

Join the Makers of Tomorrow!

Pinterest
Cybercom Finland Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Cybercom Finland kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
IoT
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut
Käyttöliittymäsuunnittelu
Lisätty todellisuus ja VR
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Julkishallinto
Kauppa
Media
Pankki ja vakuutus
Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Microsoft
Open source
Angular
Node.js
React
React Native
C#
Clojure
Java
Javascript
Scala
WordPress
Linux
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Cybercom Finland Oy:n rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Amazon Web Services (AWS) Architect

Jatkuva haku

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation Lue lisää..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, +4 muutaOhjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services

Sijainti: Helsinki, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmistokehittäjäksi Cybercomille Tampereelle

Jatkuva haku

Meillä painetaan hommia intohimolla. Urheat koodarimme ratsastavat pelkäämättömästi teknologian aallonharjalla ilman Lue lisää..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, IoT, +20 muutaKetterät menetelmät, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys, Amazon Web Services, Azure, Angular, Node.js, React, React Native, C#, Clojure, Java, Javascript, Scala

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Sales Executive, Cloud and Secure Services

Jatkuva haku

Cybercom is an IT consulting company enabling companies and organisations to benefit from the opportunities of the connected Lue lisää..

Osaamisalueet: Myynti, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, +3 muutaAzure, Open source, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Head of Finance

Jatkuva haku

We are looking for Head of Finance to join our Maker-team in Tampere or Helsinki office! This position is being both the Lue lisää..

Osaamisalueet: Taloushallinto

Sijainti: Tampere

Siirry Cybercom Finland Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku