Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visma 3. sijalla Suomen parhaat työpaikat / Great Place to Work -tutkimuksessa

post_image

YrityskulttuuriOhjelmistoyhtiö Visma sijoittui erinomaisesti kolmannelle sijalle Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Suomen Visma-yhtiöt osallistuivat tutkimukseen ensimmäistä kertaa yhdessä.

Suomen Visma-yhtiöt osallistuivat ensimmäistä kertaa yhdessä Suomen parhaat työpaikat -tutkimukseen suurten organisaatioiden sarjassa (yli 500 työntekijää) ja sijoittui erinomaisesti 3. sijalle. Tällä kertaa tutkimukseen osallistuivat Visma Solutions Oy, Visma Software Oy, Visma Consulting Oy ja Visma Passeli Oy. Vuoden sisällä ostetut ja fuusioitumassa olleet yritykset eivät osallistuneet tutkimukseen.

Visma on muodostunut pienistä ja keskisuurista yrityksistä, jotka ovat liittyneet Vismaan yritysostojen kautta. Visma-yritykset integroidaan kokonaisuuteen tarkoituksella löyhästi, jotta yrittäjämäinen toiminta, omistajuus ja yhteisöllisyys säilyisi. Jo yritysostoa suunniteltaessa huomioidaan yrityksen työilmapiiri ja kulttuuri, eli se miten ostettava yritys soveltuu osaksi Vismaa.

Yrittäjähenkisyys kulttuurin keskiössä

Yrityskulttuurimme rakentuu yrittäjähenkisyyden, avoimuuden ja yhteisöllisyyden ympärille. Johto haluaa vahvasti ylläpitää tätä kulttuuria, jonka keskiössä on jokaisen yksilön merkityksellisyys ja arvostus. Suuren organisaation rattaisiin hukkuminen vältetään työskentelemällä pienemmissä ja itsenäisissä yksiköissä, joissa luottamus henkilöstöön on kaiken perusta.

Monet työntekijöistä korostavat olevansa ylpeitä siitä, että pystyvät omalla toiminnallaan vaikuttamaan Suomen kilpailukykyyn ja yritysten hyvinvointiin. Visma tekee juuri sitä, mitä uutisissa, mediassa, toreilla ja yhteisöissä puhutaan - muuttaa Suomea nykyaikaisemmaksi ja tehokkaammaksi. Vismalla haluamme, että myös itse toimimme älykkäämmin, tehokkaammin ja käytämme enemmän aikaa siihen työhön, mistä eniten nautimme. Silloin myös työ sisällöltään inspiroi.

Matala hierarkia mahdollistaa ketterän toiminnan

Visman pohjoismaalaiset arvot näkyvät päivittäisessä tekemisessä. Organisaation hierarkia halutaan pitää mahdollisimman matalana, jotta yritys on ketterä ja tieto kulkee hyvin. Johto on lähellä ja helposti lähestyttävä. Operatiivisia päätöksiä tehdään vähemmän johtoryhmässä ja enemmän siellä missä työkin tehdään. Osassa yhtiöistä ei edes ole johtoryhmää. Visman koosta huolimatta organisaatiossa ei siis ole ison konsernin tuntua.

Henkilöstön sitoutumista seurataan konsernitasoisilla Employee Engagement Survey -tutkimuksilla kahdesti vuodessa. Lisäksi Visma-yhtiöillä on omia viikottaisia fiilis- ja ilmapiirimittauksia. Näiden kyselyiden tärkein anti on seurata henkilöstön hyvinvointia ja olla ajan hermolla henkilöstöä puhuttavista asioista.

Kiitokset siitä, että Visma on Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa kuuluu luonnollisesti vismalaisille. Vain yhdessä pystymme ylläpitämään ja vahvistamaan Visman kulttuuria myös jatkossa.

Tietoa tutkimuksesta:

Suomen parhaat työpaikat -tutkimus perustuu Great Place to Work® -organisaation yli 30 vuoden tutkimustyöhön hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tuloksia laskettaessa työntekijöiden Trust Index© -henkilöstökyselyn painoarvo on kaksi kolmasosaa ja yrityksen johtamiskäytänteitä ja toimintatapoja selvittävän Culture Audit© -kyselyn yksi kolmasosa kokonaispisteistä.

Suomen parhaat työpaikat 2019: www.greatplacetowork.fi/blogit/suomen-parhaat-tyopaikat-2019

Pinterest
Visma Software Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Visma Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Hankinta
Logistiikka
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Ohjelmistot
Ohjelmistoratkaisut
Teollisuus
Energiateollisuus
Kiinteistöhallinta
Tekninen tukkukauppa
Urakointi
pilvipalvelut
rakennusala

Siirry Visma Software Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku