Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teemme yhdessä asiakkaidemme IT-arjesta parempaa

post_image

YrityskulttuuriPorukkaamme kuuluu tällä hetkellä yhdeksän innokasta oman elämänsä MacGyveria. Meillä on aina tilaa hyville tyypeille, jotka haluavat ottaa osaa missioomme!

#meyhdessä #hyväporukka #perjantaitakeaway

Olemme matalaportainen ja -hierarkinen yritys, jossa hyvät ideat eivät koskaan jää byrokratian rattaisiin tai loputtomien työryhmien asialistalle. Meillä jokainen saa niin paljon vastuuta ja vapautta hoitaa oma tonttinsa kuin haluaa. Kannustamme kehittymään sekä kehittämään ja mahdollisuuksia erilaisiin urapolkuihin mm. kouluttautumisen kautta on monia. Pienessä yrityksessä arvostetaan myös proaktiivisuutta sekä oma-aloitteisuutta: jokaisen panosta tarvitaan sekä yhdessä että erikseen.

Huolehdimme työntekijöistämme tukemalla yksityiselämän ja työelämän joustavaa yhdistämistä ja tarjoamme monipuolisia etuuksia hieronnoista virikesetelihin. 

Olemme kasvava yritys, jolla on suuret tavoitteet. Haluamme muuttaa alan pelisääntöjä lopullisesti, joten tekemistä riittää. Tarjoamme siis hienon mahdollisuuden kasvuun ja kehittymiseen. Tule kehittymään kanssamme!

Pinterest
Tahto Group Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Tahto Group kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Hankinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Käyttäjähallinta
Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft
Sharepoint
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tehO365
asiakasvapaus

Siirry Tahto Group Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku