Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sparta on perustettu, jotta meillä on juuri sellainen työpaikka jossa itse haluamme olla töissä. Tänään. Huomenna. Tulevaisuudessa.

YrityskulttuuriMeillä Spartalla konsultit pääsevät tekemään heille itselleen mielekkäitä projekteja. Tämän nimeen vannomme, kautta miekan ja keihään. Soturimme siis pääsevät itse vaikuttamaan taistelunsa ja taistelukenttiensä valintaan.

Arvon tuottaminen asiakkaalle on meille sydämen asia. Otamme arvolupauksemme tosissaan. Meillä saa (toki järjen rajoissa) sanoa, jos asiakas on väärässä. Kokemuksen ja asiantuntijuuden syvällä rintaäänellä kehtaamme moisia sanoa ja uskomme, että lopputulos on lopulta näin myös asiakkaalle parempi.

Töihimme suhtaudumme intohimoisesti ja asiaankuuluvalla vakavuudella. Turhasta pönöttämisestä meillä ei kuitenkaan piitata lainkaan. Huonoista vitseistä tosin ehkä liiaksikin. Spartassa kaikki ovat samanarvoisia ja saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Yksinäinen soturi ei pitkälle pötki, vaan voitot saavutetaan yhdessä. Menestys rakennetaan toimimalla rinta rinnan niin toistemme kuin asiakkaidemmekin kanssa. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta.

Koska marssimme kohti kasvua, etsimme jatkuvasti alan parhaita osaajia liittymään tiedonhallinnan iskujoukkoomme. Tsekkaa siis värväyksemme ja tule meille työkaveriksi!

Pinterest
Sparta Consulting logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Sparta Consulting kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Auditointi
Big Data
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Master Data MDM
Sisällönhallinta
Tietoturva

Toimialakokemus

Julkishallinto
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft
Salesforce
SAP
Sharepoint

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Information architecture
Information design
Business Intelligence
service management
business development
Data governance
Data standards
Data warehousing
Kyberturvallisuusstrategia
kyberturvallisuus
business continuity
Process Integrity
Information integrity

Siirry Sparta Consulting:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku