Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

#SalesforceOhana - Maailman paras työpaikka

post_image

YrityskulttuuriSanomme usein, että Salesforcen kulttuuri on suurempi kuin itse yritys. Tämä ajatus- ja arvomaailma onkin tuottanut hedelmää: olemme maailman paras työpaikka, yksi maailman ihailluimmista yrityksistä sekä Maailman innovatiivisin yritys vuonna 2017.

  • Salesforcen kulttuuri kiteytyy Ohana-termiin, joka on havaijinkielinen perhettä tarkoittava sana. #SalesforceOhana-perheeseen kuuluvat niin työntekijämme, asiakkaamme, kumppanimme kuin meihin liittyvät yhteisöt. Kaikki tekemisemme pohjautuu vahvoihin arvoihin sekä läpinäkyvään ja toisista välittävään kulttuuriin.
  • Työntekijöiden on vaikea sitoutua yritykseen, jonka visio, arvot sekä suunta eivät ole selkeästi kaikkien tiedossa. Tällöin myös oman työn merkitys isossa kuvassa saattaa hämärtyä. Salesforcella näiden asioiden kommunikointiin käytetään työkaluna V2MOM-prosessia, jonka avulla jokainen työntekijä pystyy tutustumaan yrityksen liiketoimintasuunnitelmaan, tavoitteisiin sekä omaan osaansa tässä kokonaisuudessa. Lyhenne V2MOM tulee sanoista Vision, Values, Methods, Obstacles sekä Measures. V2MOM onkin siten Salesforcelaisille sekä kartta että kompassi.
  • Intohimoiset työntekijät puskevat omalla panoksellaan yritystä eteenpäin, ja venyvät mielellään yrityksen puolesta. Tämän ilmiön nurja puoli on intohimoisten työntekijöiden tyypillinen tauti: burn out. Tätä vastaan Salesforce taistelee mm. tukemalla työntekijöidensä ja heidän läheistensä kuntoiluharrastuksia sekä yhteisellä hauskanpidolla. Hauskanpito onkin yksi arvoistamme, niinpä tiimimme saattaa löytää Nuuksion metsistä suunnistamasta, karaoke-baarin estradilta, Sup-lautailemasta tai viettämästä koko perheen joulujuhlaa toimistollamme.
  • Jokaisen työntekijän henkilökohtaista kehittymistä tuetaan muun muassa ilmaisen oppimisympäristön Trailheadin avulla. Trailhead-oppimisympäristömme on toki myös muiden käytettävissäsi ihan ilmaiseksi.
  • Merkityksellisyys on aina ollut tärkeässä roolissa Salesforcen kulttuurissa. Toimitusjohtajamme Marc Benioffin mukaan yritysten tarkoitus ei olekaan pelkästään harjoittaa liiketoimintaa, vaan samalla parantaa maailmaa. Myös Salesforcen tuoreen The Impact of Equality and Values Driven Business -tutkimuksen mukaan jopa 80 % työntekijöistä on sitä mieltä, että yritysten tulisi entistä enemmän ajatella tulostaan pidemmälle sekä pyrkiä tekemään työtä paremman huomisen puolesta.
  • Giving back: Marc Benioffin perustaman Salesforce.org -säätiön kautta tuetaan yhteisöjä maailmanlaajuisesti. Salesforcelaiset kantavat oman kortensa kekoon käyttämällä vapaaehtoistyöhön seitsemän työpäivää vuodessa. Suomen Salesforce on tehnyt yhteistyötä mm. World Visionin kanssa tavoitteenaan kasvattaa Nairobin slummien pienyrittäjien myyntiosaamista. Tämän lisäksi olemme pakanneet kampanjamateriaaleja Plan Internationalin tukena kansainvälistä tyttöjen päivää varten ja kuljettaneet Hope ry:n tueksi tavaralahjoituksia. Lue myös tarina siitä, kuinka Tapio Niittyvuopio on rakentanut tietokoneluokkia Ghanaan!
Pinterest
Salesforce logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Salesforce kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Teknologia

Salesforce

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry Salesforce:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku