Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pulse 247 Oy:ssä tehdään töitä hyvällä sykkeellä

post_image

YrityskulttuuriKiinnostaako verkkokaupankäynnin jatkuvasti kehittyvä ja muuttuva ala? Haluatko työskennellä kasvavassa ohjelmistopalveluyrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan omalla toiminnallasi asiakasyritysten menestymiseen? Haluatko olla mukana rakentamassa yhtä Suomen suosituimmista verkkokauppapalveluista asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden ehdoilla? Jätä avoin työhakemus!

Pulse 247 Oy on verkko­kaupan­käyntiin erikoistunut ohjelmisto­palvelu­yritys, jonka tehtävänä on auttaa pieniä ja keski­suuria yrityksiä aloittamaan ja kasvattamaan verkko­liike­toimintaansa MyCashflow-verkko­kauppa­palvelun avulla. 

Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee noin 30 työntekijää tuote­kehityksessä, asiakas­palvelussa, myynnissä ja markkinoinnissa, projekti­tuotannossa sekä muissa tehtävissä. Toimistomme sijaitsevat Kajaanissa, Oulussa, Kuopiossa ja Tampereella, ja osa työn­tekijöistämme työskentelee kotitoimistosta käsin etänä. Chat ja video­puhelut ovat erottamaton osa päivittäistä toimintaamme.

Työyhteisössämme on hyvä syke, ja toisia ihmisiä arvostetaan ja kannustetaan. Tuemme aktiivisesti työn­tekijöidemme osaamisen kehittämistä ja tarjoamme esimerkiksi työhön liittyvää kirjallisuutta. Joustamme myös työaikojen puolesta tarvittaessa opiskelun tukemiseksi. 

Pinterest
MyCashflow logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin MyCashflow kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Logistiikka
Markkinointi
Myynti
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa

Teknologia

Open source
Linux

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

verkkokauppa
B2B-verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
Mobiiliverkkokauppa
verkkokauppa-alusta
verkkokaupparatkaisu
Verkkokauppaohjelmisto
verkkokauppaohjelma

Siirry MyCashflow:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku