Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mukaan hyvään porukkaan?

post_image

YrityskulttuuriOlemme Suomen johtava palkka- ja HRM-järjestelmien toimittaja. Accountor HR Solutions on kasvuyhtiö, joka toimittaa omia tuotteita sadoille tyytyväisille asiakkaille yksityisellä ja julkisella puolella.

Meillä on tarjolla hyvin erilaisia työtehtäviä sekä kokeneille asiantuntijoille että vasta uraansa aloittaville tulevaisuuden ammattilaisille. Voit työllistyä muun muassa asiantuntijana toimitusprojekteissa tai ohjelmistokehityksen parissa. Keskitymme henkilöstö- ja palkkahallinnon prosesseihin ja niitä tukevien järjestelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Olemme teknologiatalo, jonka omissa käsissä on Suomen suosituimman HR- ja palkkajärjestelmän koko elinkaari tuotekehityksestä ja koodauksesta käyttöönottoprojekteihin ja jatkokehitykseen. 

Pinterest
Accountor HR Solutions Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Accountor HR Solutions kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

mepco
Mepco HRM
mepco pro
Mepco Palkat
Mepco HR
Mepco Rekry
M2
TyövuoroVelho
TuntiVelho
MaraPlan Pro

Siirry Accountor HR Solutions Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku