Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mielenkiintoisia ja ammatillisesti haastavia töitä ohjelmistokehittäjille

post_image

YrityskulttuuriCinia tuottaa yhteiskunnan kannalta merkityksellisiä digitaalisia palveluita ja operatiivisia järjestelmiä, joihin usein kohdistuu tavanomaista korkeampia vaatimuksia käytettävyyden, suorituskyvyn ja tietoturvan suhteen. Työskentelemme järjestelmähankkeissa sekä teollisuuden tuotekehityskumppanina tarjoten palveluja ohjelmistojen koko elinkaareen, suunnittelusta ja toteutuksesta valmiiden palveluiden tuotantoon vientiin ja ylläpitoon.

Tutustu tarkemmin asiakkaisiimme: Cinian referenssejä

Tarjoamme mielenkiintoisia ja ammatillisesti haastavia työtehtäviä ohjelmistokehityksen parissa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä.

Cinia tarjoaa laadukkaat työkalut ja olosuhteet töissä menestymiseen, ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Maksamme työstä kunnon korvauksen sekä tarjoamme kattavan työsuhde-etupaketin. Työajan joustojen myötä arki tulee olemaan kaikissa tilanteissa sujuvaa ja mahtavien kollegoiden ansiosta töihin tulo mukavaa.

Haemme lähes jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – esimerkiksi Java-kehittäjän ja Full-stack web developerin rooleihin. Meillä opiskelijat ja vastavalmistuneet voivat kehittyä IT-alan huippuammattilaisiksi.

Olemme rehti ja reilu työpaikka

Asiakas on meillä aina keskiössä - varmistamme, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Panostamme työntekijöidemme osaamiseen, kehittymiseen ja viihtymiseen. Edelläkävijyyttä vaativat asiakasprojektit kehittävät osaajien kompetenssia, eikä kouluttautumista ole unohdettu. Lisäksi työntekijämme voivat käyttää osan työajastaan sisäisiin kehitysprojekteihin tai uusien teknologioiden opiskeluun. Osaamista jaetaan myös koodausharjoitusten ja teknologiailtojen lomassa.

Työskentelykulttuuriamme voisi kuvailla yhdistelmäksi startupia ja vakiintunutta organisaatiota, jossa tehdään sekä nopean kehityksen pyrähdyksiä, että hankkeita, joissa palvellaan prosessiorientoituneempia asiakkaita.

Kulttuuriimme huomioi cinialaisten vaihtelevat elämäntilanteet Haluamme, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla.

Ketään ei unohdeta haasteiden edessä yksin, vaan apua ja neuvoja löytyy nopeasti. Virheitäkin voi matkalla tulla, mutta meillä ne käännetään aina opeiksi ja voitoiksi. Emme kyttää toistemme tekemisiä saati puhalla niskaan, vaan luotamme työntekijöihimme ja annamme sopivasti vastuuta ja vapautta. Hommat hoituvat työajalla, jossa luonnollisesti on joustoja ja vapauksia.

Emme uuvuta osaajiamme raskaan byrokratian rattaisiin vaan päästämme jokaisen vaikuttamaan yrityksemme yhteisiin asioihin. Saat varmasti äänesi kuuluviin ja tulet huomaamaan, kuinka luontevasti meillä huomioidaan onnistumiset. Meillä on kannustava ilmapiiri ja olemme avoimia kaikessa viestinnässämme. Meille on tärkeää, että kaikki tietävät tavoitteemme ja yhteisen suuntamme.

Tutustu meihin tarkemmin: töihin Cinialle

Pinterest
Cinia Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Pankki ja vakuutus
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft
Open source
Angular
Node.js
React
C#
Clojure
Java
Javascript
Python
Linux
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
Vuokratyövoima

Omat tagit

angularjs
Avoin lähdekoodi
Backend
C
continuous integration
Energiateollisuus
Frontend
GIS
html5
Industrial Internet
IoT
Java
Javascript
järjestelmäintegraatiot
Minimum Viable Product
MVP
nodejs
Ohjelmistoratkaisut
ohjelmistotestaus
palvelumuotoilu
Projektijohtaminen
python
Rajapinnat
raportointi
raportointiratkaisut
responsiivisuus
resursointi
räätälöidyt ratkaisut
scrum
sovelluskehitys
suorituskykytestaus
suunnittelu
Teknologiakonsultointi
testaus
Teollisuus
Testausautomaatio
Tiedonkeruu
tietokanta
UI design
ulkoistaminen
web application design

Cinia Oy:n rekryilmoituksia

Siirry Cinia Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku