Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liity tiedolla johtamisen asiantuntijatiimiin

post_image

YrityskulttuuriAureoliksessa pääset osaksi asiantuntijatiimiä, joka auttaa yrityksiä menestymään liiketoimintatiedon avulla. Otamme uusia tiedolla johtamisen välineitä haltuun ja ideoimme jatkuvasti uudenlaisia tiedolla johtamisen palveluja. Aureolis tunnetaan parhaiten finanssialalla, mutta toimimme laajasti myös muilla toimialoilla. Tarjolla on siten monipuolisesti erilaisia työtehtäviä hyvin erilaisten asiakasorganisaatioiden parissa.

Useimmilla meistä on korkeakoulututkinto, mutta koulutus- ja työtaustamme ovat hyvin erilaisia. Erilaiset taustamme tuovat organisaatiokulttuuriimme rikkautta ja ovat myös hyödyksi asiakastehtävissä. Luonnollisesti kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti.

Visiomme on olla edelläkävijä liiketoimintatiedon hyödyntämisessä ja tiedolla johtamisessa. Siksi otamme osaamisen kehittämisen vakavasti ja järjestämme jatkuvasti erilaisia koulutuksia henkilöstöllemme. Työntekijöiden urakehitystä tuetaan haluttuun suuntaan niin vertikaalisesti kuin horisontaalisestikin — aika moni työntekijämme onkin siirtynyt ajan myötä alkuperäisestä roolista täysin toisenlaisiin tehtäviin.

Uskomme, että henkilöstön hyvinvointi on avain hyvään asiakaskokemukseen. Siksi meillä on joustavat työajat, etätyömahdollisuus, kilpailukykyinen palkka sekä bonusjärjestelmä ja kattavat työterveyspalvelut. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille tärkeää. Työssä viihtymistä edistävät luonnollisesti myös tiimitapahtumat, erilaiset yhteiset tapahtumat ja henkilöstöjuhlat.

Pinterest
Aureolis Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Aureolis kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Auditointi
Big Data
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Kauppa
Koulutusala
Media
Pankki ja vakuutus
Telekommunikaatio
Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
IBM
Microsoft
Open source
Oracle
SAP

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tiedolla johtaminen
Business Intelligence
tietovarastointi
ennustava analytiikka
tekoäly
Koneoppiminen
ohjelmistorobotiikka

Aureolis Oy:n rekryilmoituksia

Siirry Aureolis Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku