Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lemonsoftin tärkeimmät voimavarat ovat tyytyväiset asiakkaat, osaava henkilöstö ja kattava jälleenmyyntiverkosto

post_image

YrityskulttuuriKotimaisuus ja suomalaiset käytännöt ovat Lemonsoftin liiketoiminnan ydin. Päätavoitteenamme ovat asiakkaidemme menestys ja liiketoiminnan kehittäminen. Tärkeimmät voimavaramme ovat tyytyväiset asiakkaat, yrityksen osaava henkilöstö ja kattava jälleenmyyntiverkosto.

Taloudellinen vastuu

Lemonsoft on kannattava ja kasvava kotimainen toimija. Olemme luotettava kumppani, joka kantaa vastuunsa liiketoiminnan jatkuvuudesta ja varmuudesta. Lemonsoftilla taloudellinen vastuu tarkoittaa sitä, että huolehdimme liiketoimintamme kannattavuudesta, hyvän hallintotavan noudattamisesta sekä riskienhallinnasta. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, palvelujamme ja osaamistamme, jotta asiakkaamme menestyvät. Kun toiminnanohjausjärjestelmä auttaa suomalaisia asiakkaitamme keskittymään ydinosaamiseensa, asiakkaidemme menestys tuo työpaikkoja kattavasti eri toimialoille ja erikokoisiin yrityksiin – ja verotuloja ympäri Suomen.

Sosiaalinen vastuu

Jatkuvan koulutuksen ja turvallisen työympäristön ansiosta Lemonsoft on vakaa työnantaja, joka panostaa työntekijöiden osaamiseen. Työllistämme urapolkunsa alussa olevia nuoria osaajia ja huolehdimme heidän ammatillisesta kehittymisestään. Työhyvinvoinnin perustana on mahdollisuus tehdä mielekästä ja osaamista vastaavaa työtä viihtyisässä ja kannustavassa työympäristössä. Joustavuus ja uudenlainen tapa toimia näkyvät tuotekehityksessä käyttämässämme teknologiassa sekä henkilökunnassamme.

Asiakkaidemme liiketoiminnan kehittyminen ohjaa myös Lemonsoftin toimintaa. Kuuntelemme aina asiakkaidemme toiveita, ja kehitämme tuotteitamme sekä palveluitamme saadun palautteen pohjalta. HelpDesk-palvelumme kautta saapuvat kehitysehdotukset käsitellään viikoittain. Hyväksytyt kehitysideat etenevät ammattilaistemme toteutettavaksi. Saat ajantasaista tietoa esittämäsi kehitysidean etenemistä ja siitä, milloin ehdottamasi toiminto on käytettävissä ohjelmistossa.

Ympäristövastuu

Kotimaisena toimijana kannamme kortemme kekoon yhteisen ympäristömme puolesta. Sähköisen järjestelmämme ansioista sekä oma että asiakkaidemme ympäristökuormitus kevenee. Lemonsoftin avulla tuotanto ja logistiikka tehostuvat, mikä säästää raaka-aineita ja energiaa sekä vähentää päästöjä. Olemme avainasemassa taloushallinnon muutoksessa kohti paperitonta työskentelymallia.

Olemmme Avainlipun arvoinen kumppani, jolla on AAA-luottoluokitus.

Lue lisää

Pinterest
Lemonsoft Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
HR
Logistiikka
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft
Android
iOS
Angular
Windows

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Sähköinen taloushallinto
Teollisuus
Urakointi
Maahantuonti ja tukkukauppa
ERB
SMB
Lemonsoft yritysohjelmistot
toiminnanohjausjärjestelmä
Business Intelligence

Siirry Lemonsoft Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku