Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kovan luokan projektiammattilaisia ihmisläheisessä ilmapiirissä

YrityskulttuuriArvojamme ovat ihmisten kunnioittaminen, luottamus, rehellisyys ja intohimo kaikkeen tekemiseen. Tämä tarkoittaa käytännössä matalaa hierarkiaa, jossa kokeneemmat työkaverit auttavat ja sparraavat sinua aina tarpeen mukaan.

Unelmahakijamme ovat avoimia, rehellisiä ja aitoja ihmisiä. Sellaisia jotka osaavat ja uskaltavat olla omana itsenään töissä. Arvostamme kokemusta, huumorintajua, oma-aloitteisuutta sekä taipumusta tehdä asioita intohimoisesti. Haluamme, että uskallat tehdä työsi omalla tavallasi rohkeasti, sillä epäonnistuminenkin on sallittua. Mitä tahansa teemmekin, teemme sen kunnolla, tai sitten se lienee parempi jättää kokonaan tekemättä. Unelmahakijamme pystyy allekirjoittamaan tämän.

Pinterest
Digioiva Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Digioiva kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Kauppa
Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi

Omat tagit

Projektinhallinta ja -johtaminen

Siirry Digioiva Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku