Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kiitelty asiakaspalvelumme perustuu sisällämme palavaan vilpittömään auttamisen haluun

post_image

YrityskulttuuriFastis-perhe on tiivis työyhteisö, josta löytyy aina tilaa osaaville ja motivoituneille tekijöille. Kaikki omanlaisina persooninaan hallinnosta harjoittelijoihin tuovat tiimiimme oman yksilöllisen lisänsä – ja juuri se tekeekin meistä Fastroin!

Fastroi työpaikkana

Meillä Fastroissa hommat hoidetaan jämptisti, mutta kynttilää ei polteta molemmista päistä. Haluamme, että yrityksessämme jokaisella on mahdollisuus kasvaa, kehittyä ja innostua sekä ennen kaikkea – auttaa. Hyvinvoiva työyhteisö on yksi neljästä arvoistamme – ja pidämme huolta, että se myös näkyy kaiken muun tekemisemme ohella!

Uusille huipputyypeille löytyy aina tilaa Fastroin tiimissä. Jos luulet sopivasi joukkoomme ja koet, että sinulla on Fastroi Oy:lle jotain annettavaa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää samantien!

Pinterest
Fastroi Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Fastroi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Fastroi Oy:n rekryilmoituksia

Siirry Fastroi Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku