Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Gordion yrityksenä - kuinka me toimimme ja mitä se edellyttää

post_image

YrityskulttuuriGordion-talousohjaus Oy on avainhenkilöidensä MBO-kaupalla Nokia Informaatiojärjestelmistä vuonna 1988 perusta­ma johtamis­järjes­telmien ja talousohjauksen asiantuntijayritys. Pitkän työkokemuksen ohessa meille on leimaa antavaa korkea ammattitaito, työskentelymoraali ja asiakkaistamme välittäminen. Meillä vallitsee vahva tiimitoimintatapa tarkoittaen mm. että jokainen tietää kaikista asioista ja mm. tuotekehitysmietteet mietitään yhdessä sekä asiakasprojekteissa työskennellään työpareittain. Näin mm. teemme jatkuvaa Primavista-ohjelmistomme tuotekehitystä. Meillä viihtyy, kun on mieltymys kaltaisemme yrittäjähenkisen pienen tiimin tarjoamaan innostavaan ja vapaaseen, mutta haastavaan työ­ympäristöön, jossa taito itsenäiseen, pitkäjänteiseen sekä tuloksekkaaseen työskentelyyn on perusedellytys. Kyky ottaa vastuuta ja toimia sekä itseohjautuvasti että kurinalaisesti kuuluu olennaisiin henkilö­ominaisuuksiin.

 

Toimintamme ydinperiaate on toiminnan pyörittäminen tulorahoituksella, mikä on ollut vaativa tie, mutta sujunut hyvin. Saimme juuri Suomen Asiakastiedolta Platina-plakaatin, tarkoittaen toimintaa viimeiset kymmenen vuotta peräkkäin AAA-luottoluokituksella.

 

Myyntipuolen tehtävissä tulee olla myynti-, markkinointi- ja palveluhenkinen persoona, jolla on luontainen halu sekä kyky paneutua pitkäjänteisesti markkinointi- ja myyntityöhön sekä aikaan­saamiensa asiakas­suhteiden edelleen kehittämiseen. Tämä ei ole toimialasidonnaista eikä tavara­kauppaa, vaan ennen muuta asiantuntijapalveluiden luovuutta vaativaa myyntiä ja toteuttamista, missä yhteistyökyky sekä asiakkaidemme että tiimimme kanssa on olennaista. Myyntityössä kohtaamme asiakkaan avainhenkilöitä (keskeisimpinä talousjohtajat sekä controllerit, talous- ja laskenta­päälliköt) silmästä silmään ja näin pääsemme tutustumaan eri toimialojen yrityksiin sekä niiden johtamis­järjestelmiin ja toimintamalleihin sisältä käsin. Niinpä pärjätäkseen näiden kontakti­henkilöiden kanssa on tehtävässä olennaista myös laskenta­toimen tietojen ja talousohjauksen terminologian sekä organisaatioiden toiminta­mallien ymmärrys.

 

Järjestelmätoimituksissa ja asiakkaiden tukipalvelussa tehtävän hoito ja asiakkaan puolen talousosaston ammattilaisten kanssaan asiointi edel­lyttää keskeisimpänä talousohjauksen tehtävien sekä kirjanpidon ja laskentatoimen tuntemusta, ei ohjelmointitaitoja. Kokemus talousosaston toistuvista raportointiin ja budjetointiin liittyvistä tehtävistä antaa tähän tukevan perustan, kokemus järjestelmien käyttöönotosta ja niiden tekniikoista on hyödyllinen lisäetu. Tukipalvelutehtävät eivät ole teknisiä (ei ohjelmointia tms. syvälle tekniikkaan menevää), vaan kirjanpito- ja muiden lähdejärjestelmien tuottamien tietojen sisäänlukua siirtotiedostojen avulla Primavistan SQL-kantaan ja sen jälkeen asiakkaan auttamista mm. organisaatiostruktuurin hallinnassa, erilaisten tunnuslukujen laskentasääntöjen laatimisessa ja tulosteiden, graafien ja mittaristojen määritte­lyssä ja näiden muokkaamisessa. Tämä edellyttää halua ja viitseliäisyyttä perehtyä Primavista-järjestelmän käyttötarkoituksiin sekä Primavistan perustamisen, ylläpidon ja käyttämisen toimintoihin.

Pinterest
Gordion-talousohjaus Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Gordion-talousohjaus kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Julkishallinto
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Rakentaminen
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

b2b
Business Intelligence
Budjetointi
business support system
dashboard
Data warehouse
ennustaminen
johdon raportointi
Myynnin johtaminen
raportointi ja analysointi
raportointiratkaisut
sql
Budjetointi ja ennustaminen
Business Analytics
Business Management
johtamisen työpöytä
johtamisjärjestelmä
Konsernitilinpäätös
Liiketoiminnan ohjaus
Liiketoiminnan suunnittelu ja seuranta
raportointi
SaaS
Talousohjaus
tiedolla johtaminen
Tulosbudjetointi

Siirry Gordion-talousohjaus Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku