Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakaslähtöisiä huippuosaajia

post_image
Yrityskulttuuri

Yli 30 vuotta asiakaslähtöisyyttä, korkeaa laatua ja hyvää palvelua

Cubescomin juuret ulottuvat aina 1980-luvun alkupuolelle, jolloin suomalainen ohjelmistotalo perusti yksikön Lahteen ja alkoi toteuttaa asiakkaille tarpeen mukaisia ohjelmistoratkaisuja. Tuohon aikaan ohjelmistot rakennettiin asiakkaille räätölöidysti. Cubescomin toiminnan perusperiaatteena onkin ollut alusta lähtien palvella asiakasta toteuttamalla asiakkaan liiketoimintaan soveltuvia ratkaisuja.

Cubescom on toiminut eri nimillä ympäri Lahtea yli 30 vuotta, mutta suunta on ollut koko ajan eteen- ja ylöspäin. Cubescom on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja huhtikuun alusta lähtien osa yritystämme on ollut lahtelainen ICT-palvelujen osaaja JPP-Soft. Yritysoston myötä Cubescomin digitaalisten palveluiden osaaminen vahvistui entistään. Nyt Cubescom toteuttaa digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan tehostamiseen.

Toiminnan keskipisteenä on ollut alusta lähtien asiakas, korkea laatu ja hyvä palvelu. Tämän periaatteen onnistumisesta kielivät yrityksen alkuajoista mukana olleet, pitkät asiakkuudet ja lukuisat onnistuneet projektit. Ilman osaavaa henkilökuntaa nämä asiat eivät olisi mahdollisia. Cubescomilla työskentelee yli 30 alansa huippua, joiden ansiosta voimme palvella asiakasta kaikissa ICT-asioihin liittyvissä asioissa.

Pinterest
Cubescom Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Cubescom kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
IoT
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Koulutusala
Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Microsoft
Open source
Angular
Laravel
Node.js
React
Ruby on Rails
Concrete5
Drupal
Julkaisujärjestelmä CMS
Sharepoint
WordPress
Magento
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Cubescom Oy:n rekryilmoituksia

Siirry Cubescom Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku