Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aikuisten ihmisten konsulttifirma

post_image

Yrityskulttuuri"Tosissaan muttei vakavissaan" on vanha klisee, mutta kliseisenäkin se sopii harvaan firmaan yhtä hyvin kuin Rakettitieteeseen. Asiakkaille toimitetaan kaunista koodia, ja bisnestä on aina tehty ammattimaisin ottein, mutta kulissien takana harva asia on välttynyt rakettitieteilijöiden käsittelyssä parodioinnilta. Osansa ovat aikojen saatossa saaneet esimerkiksi korporaat.io-meininki, ohjelmistoprojektien parhaat käytännöt tai bugien fiksaaminen.

Siinä missä kokemus ja näkemys heijastuvat rakettitieteilijöiden arvostamissa ’aikuisissa’ asioissa, kuten osaavat työkaverit, järkevät työajat, vapaus valita projekteista itselleen mieluisin sekä kattava terveysvakuutus, rakettitieteilijöiden sisäinen 7-vuotias temmeltää kieli poskessa ja keksii jatkuvasti uusia ideoita seuraaviin tempauksiin.

Eräs melko tuore rakettitieteilijä tituleerasi sukkulaamme ”aikuisten ihmisten konsulttifirmaksi”. Se onkin totta. Meillä jengi menee aamulla töihin ja illansuussa kotiin, nostaa aikuisten palkkaa ja puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. Jokaviikkoiset bileet, toimistosohvien brändiväritys ja firman pöytälätkäturnaukset loistavat poissaolollaan, mitä nyt välillä esimerkiksi saunotaan tai keksitään jotain kypsää. Kaiken kaikkiaan kulttuurimme on vahvasti sementoitu perusarvoihimme, joista voit lukea lisää täältä.

Rakettitieteen kantavia ajatuksia on alusta lähtien ollut tarjota hyville tekijöille hyvästä työstä kunnon palkka. Tämä juontaa suoraan devaajien valtavista tuottavuuseroista: ohjelmistoa ei koodaa ’anonyymi resurssi’ vaan ihminen. Hyvä kehittäjä tai pieni tiimi kovia tekijöitä voivat saada aikaan kerralla valmiita palveluita samassa ajassa, missä joku muu vasta harjoittelee. Rakettitieteilijöiden asiakaslaskutuksesta 50 pinna napsahtaa suoraan heille itselleen, josta syystä palkat ovat merkittävästi alan keskipalkkoja korkeampia – täysin normaaleilla työajoilla.

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Big Data
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoliikennepalvelut
Webkehitys
Laadunvarmistus
Maksaminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Telekommunikaatio
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Valmisohjelmisto
Vuokratyövoima

Rakettitiede Oy:n rekryilmoituksia

Siirry Rakettitiede Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku