Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

6 syytä tulla meille töihin

post_image
Yrityskulttuuri

Kehittyminen

Meillä osaamisesi kehittyy joka päivä. Projektimme eivät ole helpoimmasta päästä, mutta haastavien työtehtävien kautta opit parhaiten. Jaamme uusia ideoita ja opittuja asioita, jolloin opimme toisiltamme ja kehitymme yhdessä. Voit kehittää osaamistasi omien kiinnostustesi mukaan ja luoda omannäköistä uraa.

Huipputiimi

PowerMarkkinoinnilla työskentelee kehittymisestään kiinnostuneita huippuammattilaisia. Jokaisen mielipidettä arvostetaan ja työskentelemme yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi tiiminä. Siksi jo rekrytointiprosessin haastatteluvaiheessa pääset tutustumaan koko tiimiin. Meillä on päivittäin hauskaa yhdessä!

Mielekkyys

Viihdymme toistemme seurassa, mutta myös työympäristömme on viihtyisä. Meillä ei tarvitse nököttää toimistopöydän ääressä, vaan voit tehdä töitä vaikkapa rennosti säkkituolissa makoillen. Toimistollamme saatat törmätä myös karvaisiin työkavereihin ja perheen pienimmät ovat tervetulleita vierailemaan toimistollamme. Töihin on kiva tulla!

Aitous

Meillä jokainen saa olla oma ja aito itsensä. Etsimme tiimiämme täydentäviä persoonia ja luonteesi saa näkyä myös asiakkaillemme. Meillä saa olla asioista eri mieltä, sillä kyseenalaistamalla asioita kehitymme. Erehtyminen on myös aitoutta ja meillä ei tarvitse pelätä pieniä mokia. Aitous näkyy niin työtyyväisyytenä ja tuottavuutena, kuin muiden huomioimisenakin. 

Vapaus

Haluamme kehittää joustavia työnteon tapoja. Meillä voit työskennellä kotisohvalta tai kesämökin laiturilta käsin. Jos haluat tuulettaa ajatuksiasi lenkkipolulla kesken työpäivän, emme estä sinua! Uskomme tehokkaaseen työajan käyttöön, oli se sitten aikaisin aamulla tai myöhemmin iltapäivällä. Luotamme sinuun täysin, mutta se tuo myös vastuun tehdä parhaasi joka päivä ja täyttää tai jopa ylittää sekä yhteiset, että asiakkaan tavoitteet. 

Työhyvinvointi

Tarjoamme työntekijöillemme kattavien työterveyspalvelujen lisäksi mm. ravitsevan välipalan. Taukojumppaamme ja virkistäydymme yhdessä niin liikuntapäivissä kuin erilaisissa illanvietoissa. Käytössäsi ovat luonnollisesti modernit työvälineet ja järjestelmät sekä parhaat mahdolliset resurssit päivittäisen työsi tueksi. 

Käy lukemassa PowerMarkkinoinnin arvot täältä.

Pinterest
PowerMarkkinointi Oy logo

Lisätietoja

Siirry yrityksen profiiliin PowerMarkkinointi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Kauppa
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

facebook mainonta
Hakukonemainonta
hakukoneoptimointi
verkkomainonta
mainostaminen
Markkinointiviestintä
digitaalinen viestintä
digitaalinen markkinointi
Google Adwords
Hubspot
Sisällöntuotanto
Sisältömarkkinointi
Google Analytics
Projektijohtaminen
Sosiaalinen media
Mainonta
kampanja
b2b
Liidien generointi
inbound
inbound-markkinointi
asiakkuusmarkkinointi
b2b-markkinointi
digimarkkinointi
markkinoinnin automaatio
vuokraa markkinointipäällikkö
markkinoinnin mittaaminen
markkinointimateriaalit
Markkinointiautomaatio
markkinoinnin ulkoistuspalvelut

PowerMarkkinointi Oy:n rekryilmoituksia

Siirry PowerMarkkinointi Oy:n kotisivulle Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku