Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vaikuttajamarkkinoinnin osaajayritykset Suomessa

Vaikuttajamarkkinointi on markkinointistrategia, jossa brändit tai yritykset hyödyntävät sosiaalisen median vaikuttajia eli henkilöitä, joilla on merkittävä seuraajakunta ja vaikutusvalta tietyn kohdeyleisön keskuudessa. Tämäntyyppisessä markkinoinnissa yritykset tekevät yhteistyötä vaikuttajien kanssa, jotka mainostavat tai suosittelevat heidän tuotteitaan tai palveluitaan omassa sosiaalisen median sisällössään.

Vaikuttajamarkkinointi voi tapahtua monin eri tavoin, kuten sponsoroiduilla sisällöillä, tuotesijoittelulla, arvontojen järjestämisellä tai jopa vaikuttajien osallistumisella brändin tapahtumiin tai mainoskampanjoihin. Tavoitteena on hyödyntää vaikuttajien uskottavuutta ja seuraajakunnan luottamusta brändin tuomisessa esiin positiivisesti ja lisätä siten tuotteen tai palvelun tunnettuutta ja myyntiä.

Vaikuttajamarkkinointi on tullut erittäin suosituksi digitaalisen markkinoinnin muodoksi, koska se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa kohdeyleisöjä tehokkaasti ja autenttisesti sosiaalisen median kanavien kautta.

Näytä koko kuvaus