Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sosiaalisen median markkinoinnin toimistot ja osaajayritykset

Sosiaalisen median markkinoinnin toimistot ja osaajayritykset tarjoavat yrityksille ja brändeille palveluita, jotka liittyvät sosiaalisen median strategioihin ja toteutukseen. Niiden tehtävänä on auttaa asiakkaitaan luomaan vahva läsnäolo eri sosiaalisen median alustoilla ja hyödyntämään näitä kanavia tehokkaasti liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sosiaalisen median markkinointiin erikoistuneet toimistot voivat esimerkiksi kartoittaa asiakkaan liiketoiminnalliset tavoitteet ja määrittää sille sopivan sosiaalisen median strategian.

Ne voivat myös analysoida yritykselle sopivan kohdeyleisön ja kilpailutilanteen.

Joissain tapauksissa sosiaalisen median markkinoinnin hallitsevat mainostoimistot luovat ja optimoivat asiakkaan profiilit eri sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, LinkedInissä ja muilla alustoilla.

Somemarkkinoinnin toimistot myös tuottavat monipuolista ja houkuttelevaa sisältöä, kuten kuvia, videoita, tekstejä ja grafiikkaa asiakkailleen. Samalla ne suunnittelevat kampanjoita ja erilaisia teemoja sisältäviä sisältöjä. Markkinointitoimistot myös suunnittelevat ja aikatauluttavat sisällön julkaisut optimaalisten aikojen mukaan. Yksi sosiaalisen median markkinointitoimistojen funktioista on käyttäää mainontaa ja sponsoroituja sisältöjä näkyvyyden lisäämiseksi.

Jotkus markkinointikumppanit voivat myös seurata ja reagoida yleisön esittämiin palautteisiin ja kysymyksiin ja näin rakentavat ja ylläpitävät yhteisöä sekä vuorovaikutusta. Myös analytiikka ja raportointi kuuluu usein somemarkkinoinnin kumppanille. Ne siis seuraavat sosiaalisen median suorituskykyä ja analysoivat tuloksia, sekä laativat raportteja ja tarjoavat suosituksia sisältöjen parantamiseksi.

Myös erilaiset kampanjat ja kilpailut voivat kuulua sosiaalisen median markkinointikumppanin vastuulle. Tällöin ne suunnittelevat ja toteuttavat sosiaalisen median kampanjoita ja kilpailuja asiakkailleen,

seuraavat kampanjoiden tehokkuutta ja tekevät tarvittaessa muutoksia.

Trendien seuranta on yksi somemarkkinoinnin osaajayritysten ja toimistojen osaamisalueita. Ne pysyvät ajan tasalla sosiaalisen median trendeistä ja algoritmimuutoksista, integroivat uusia toimintatapoja ja toimivat proaktiivisesti muutostilanteissa.

Kaiken kaikkiaan sosiaalisen median markkinoinnin toimistot auttavat asiakkaitaan hyödyntämään sosiaalisen median voimaa liiketoiminnan kasvattamiseksi, brändin tunnettuuden lisäämiseksi ja yleisön sitouttamiseksi.

Näytä koko kuvaus