Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SEM - hakukonemainonta - Google Ads

Hakukonemainonnan (SEM) osaajayritykset tarjoavat palveluita ja asiantuntemusta hakukonemainonnan alueella. Yleensä tämä tarkoittaa Google Adsin ja Googlen mainospalveluiden osaamista. Google Ads on Google-yhtiön mainosalusta, joka mahdollistaa mainosten näyttämisen Googlen hakutulossivuilla sekä kumppanisivustoilla, kuten YouTube, Gmail ja miljoonilla muilla verkkosivustoilla.

Hakukonemainonnan (SEM) osaajayrityksiin kuuluvat usein digitaalisen markkinoinnin toimistot, mainostoimistot ja erikoistuneet hakukonemarkkinointiin keskittyvät yritykset. Niiden päätavoitteena on auttaa asiakkaitaan saavuttamaan parempia tuloksia hakukonemainonnan avulla, erityisesti hakukoneiden, kuten Googlen, Bingin ja jopa Yahoon, tarjoamien mainosratkaisujen avulla. Kaikista käytetyin hakukonemainonnan alusta on markkinajohtaja Google ja sen Google Ads -työkalut.

Hakukonemainonnan osaajayritykset tarjoavat usein seuraavia palveluita:

-Kampanjasuunnittelu ja strategia: Ne auttavat asiakkaitaan suunnittelemaan tehokkaita mainoskampanjoita, jotka vastaavat heidän liiketoiminnallisia tavoitteitaan.

-Avainsanatutkimus: SEM-osaajayritykset analysoivat asiakkaidensa toimialaa ja kohdeyleisöä löytääkseen sopivat avainsanat, joilla mainoksia voidaan kohdentaa ja optimoida.

-Mainosten luominen ja optimointi: yritykset kehittävät houkuttelevia mainoksia ja optimoivat niitä parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

-Kampanjoiden seuranta ja analysointi: Ne seuraavat kampanjoiden suorituskykyä, keräävät dataa ja analysoivat tuloksia jatkuvan optimoinnin varmistamiseksi.

-Budjetinhallinta: Hakukonemainonnan konsultit auttavat asiakkaitaan hallitsemaan mainosbudjettejaan tehokkaasti ja saavuttamaan optimaalisen tuoton sijoitetulle pääomalle (ROI).

-Raportointi: Hakukonemainostuksen kumppaniyritykset tarjoavat säännöllistä raportointia kampanjoiden suorituskyvystä ja antavat suosituksia jatkotoimenpiteistä.

Hakukonemainonnan osaajayritykset pyrkivät yleisesti auttamaan asiakkaitaan saavuttamaan parempia tuloksia hakukonemainonnassa, parantamaan näkyvyyttä, houkuttelemaan enemmän liikennettä ja kasvattamaan myyntiä verkossa.

Hakukonemainonnan, eli SEMin osaajayritykset keskittyvät usein Google Ads -mainontaan.

Google Ads -osaamiseen lukeutuu yleensä seuraavia osaamisalueita:

Mainoskampanjan luominen: Mainostaja luo Google Ads -tilin ja määrittelee mainoskampanjan tavoitteet, kohdeyleisön, budjetin ja aikataulun.

Mainosten luominen: Mainostaja luo mainoksia, jotka koostuvat otsikoista, mainoskuvauksista, URL-osoitteista ja mahdollisista laajennuksista (kuten sivustolinkkejä tai puhelinnumeroita). Mainostyypit voivat vaihdella teksti-, kuva-, video- ja responsiivisiin mainoksiin riippuen kampanjan tavoitteista ja formaatista.

Avainsanojen valinta: Mainostaja valitsee avainsanoja, joiden perusteella mainokset näkyvät Google-hakutuloksissa. Avainsanat voivat olla tiettyjä sanoja tai lauseita, jotka liittyvät mainostajan tarjoamiin tuotteisiin tai palveluihin.

Budjetin asettaminen: Mainostaja asettaa päivittäisen tai kokonaisbudjetin, joka määrittää, kuinka paljon hän on valmis maksamaan mainosten näyttämisestä ja klikkauksista.

Huutokauppapohjainen mainonta: Google Ads käyttää huutokauppapohjaista mainontaa, jossa mainostajat kilpailevat mainostilasta ja näkyvyydestä. Google huomioi mainoslaajennusten, avainsanojen laadun, mainostekstien ja budjetin lisäksi myös mainostajan maksaman hinnan ja mainoksen relevanssin käyttäjän tekemälle hautua.

Mainosten näyttäminen: Kun käyttäjä tekee hakukyselyn, Google käynnistää huutokaupan mainosten näyttämisestä. Huutokaupan voittajaksi valitaan mainos, jonka arvioidaan olevan käyttäjälle relevantti ja hyödyllinen. Mainostajat maksavat vain, kun käyttäjä klikkaa heidän mainostaan (CPC) tai kun mainos saavuttaa tuhansia näyttökertoja (CPM), riippuen mainostajan valitsemasta hinnoittelumallista.

Mainosten seuranta ja optimointi: Mainostajan on jatkuvasti seurattava mainosten suorituskykyä ja tehtävä tarvittavia muutoksia optimoidakseen kampanjan tuloksia. Tämä voi sisältää budjetin säätämistä, avainsanojen optimointia, mainostekstien muokkaamista ja kohdeyleisön hienosäätöä.

Google Ads tarjoaa monipuolisia työkaluja ja raportointimahdollisuuksia, joiden avulla mainostajat voivat tarkkailla kampanjoidensa tehokkuutta ja saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen mainostusinvestoinneilleen.

Näytä koko kuvaus