Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Whitestone

Whitestone on digitoimisto, joka auttaa yrityksiä hyödyntämään digitaalisia palveluita. Intohimomme on ohjata ja ohjata asiakkaitamme kehittämään heidän liiketoimintaansa, korkealaatuisten digitaalisten palveluiden avulla.

Whitestone - Yritysesittely

Whitestone on digitoimisto, jonka toiminnan ajatuksena on auttaa kumppaniyrityksiä hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia. Tavoitteena on auttaa asiakkaita tehostamaan liiketoimintaansa erilaisten digitaalisten ratkaisujen avulla.Käytännössä perehdymme asiakkaan liiketoimintaan ja sen eri prosesseihin, joista pyrimme löytämään mahdolliset kehityskohteet. Kehityskohteet voivat liittyä esimerkiksi tuotantoon, myyntiin tai markkinointiin. Kartoituksen pohjalta asiakkaalle tuotetaan ehdotus toimenpiteistä, joilla asiakkaan liiketoimintaa voidaan tehostaa. Yksinkertaisesti sanottuna tarkoituksena on auttaa asiakasta säästämään aikaa ja rahaa, tai tuomaan sitä lisää.

Konkreettisiin tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa verkkokaupat, verkkosivut, räätälöidyt CRM- ja
Työntekijöitä 21
Y-tunnus 1660817-6
Perustettu 2001
Www www.whitestone.fi
Puh 020 741 7525
E-mail info@whitestone.fi
Toimipaikat Turku, Vantaa
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotanto
(32)
Projektinhallinta
(26)
Viestintä
(9)
Markkinointi
(6)

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta
(9)
Maksaminen
(7)
Mobiilikehitys
(4)
Ohjelmistokehitys
(4)
Webkehitys
(4)
Ketterät menetelmät
(0)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(0)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)

Toimialakokemus

Kauppa
(18)
Urheilu, viihde ja virkistys
(8)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(6)
Rakentaminen
(6)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(5)
IT
(3)
Telekommunikaatio
(2)
Valmistava teollisuus
(2)
Julkishallinto
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
(53)
PHP
(21)
iOS
(3)
Google
(1)
Open source
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(47)
Konsultointi
(22)
Valmisohjelmisto
(17)

Omat tagit

Automaatiot
Mobiilisovellukset
b2b
b2c
AdWords
Asiakkuudenhallinta
ERP
digitaalinen viestintä
facebook
digitaalinen liiketoiminta
hakukoneoptimointi
Julkaisujärjestelmät
järjestelmäintegraatiot
liiketoiminnan digitalisointi
Digitalisaatio

Whitestone - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKetju.fi -portaali

"Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin ja selvästi huomaa sen, että myös Whitestonen tavoitteena on tarjota sivuston käyttäjille parasta mahdollista lopputulosta - tässä tapauksessa mahdollisimman selkeää ja helppokäyttöistä portaalia."

-- Päivi Lääkkö

Näytä referenssi

ReferenssiLähitaksin verkkosivu-uudistus

"Kotisivu-uudistus sujui kokonaisuutena erittäin hyvin. Saimme asioita eteenpäin asetetussa aikataulussa. Suunnittelupuolella whitestonelaiset osasivat hyvin tulkita meidän ajatukset ja siirtää ne käytäntöön."

-- Heidi Säynäjoki

Näytä referenssi

ReferenssiFC TPS:lle räätälöity CRM-järjestelmä

"Mahdollista nousua ajatellessa, taustat ja työkalut täytyy olla kunnossa. Verkkopalveluiden suhteen Whitestonen palvelut mahdollistavat tämän puolen mitä parhaiten."

-- Timo Tuominen

Näytä referenssi

ReferenssiMauno - Verkkosivut

"Yhteistyö Whitestonen kanssa on sujunut hyvin. Arvostan eniten, että meille on kehittynyt enemmän kuin asiakassuhde. On tullut semmoinen luottamus."

-- Santtu Kiili

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Whitestone - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

CRM-asiakashallintajärjestelmä parantaa organisaation asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Sen avulla pyritään saamaan paras mahdollinen hyöty niin organisaatiolle kuin asiakkaallekin ja samalla pienennetään kustannuksia sekä parannetaan tuottavuutta...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset keinot ja työkalut verkkomarkkinoinnin suunnitteluun sekä toteutukseen. Verkkomarkkinointistrategia eroaa usein perinteisestä markkinointistrategiasta ja sen tulokselliseen suunnitteluun ja läpivientiin tarvitaan kokemusta..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

ERP-toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksen toimintaa helpottava tietojärjestelmä, joka parantaa yrityksen tehokkuutta talouden ja toiminnallisuuden kannalta. ERP-järjestelmällä voidaan hallita mm. tuotantoa, jakelua, laskutusta tai kirjanpitoa. Whitestonen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotanto

Tekninen toteutus Kaikkien verkkopalveluprojektien tekninen osuus lähtee liikkeelle määrittelystä, jossa asiakkaan tarve määritellään konsultoivalla kärjellä. Määrittelyn osuus teknisestä työstä onkin usein 30% - 40%. Tekninen osuus projektista..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Verkkopalvelun graafinen suunnittelu Verkkopalvelun graafinen ilme ja rakenne muodostavat kävijälle ensimmäisen ja vahvimman kuvan yrityksestä. Ulkoasulliset asiat ovat kävijälle iso osa käyttökokemusta, joka on ensiarvoisen tärkeää. Graafikkomme ovat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Integraatiot Integraatioilla tarkoitetaan yksi- tai kaksisuuntaista tiedonsiirtoa kolmannen osapuolen järjestelmän kanssa. Sille tulee yleensä tarve, kun puhutaan jo valmiin asiakas- tai tuotemassan käyttöönotosta verkkopalveluun. Integraatiot koskevat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Verkkopalvelun käyttöliittymän suunnittelu Tuotamme yksilölliset ja laadukkaat ulkoasut, verkkokaupan kohderyhmä huomioiden. Verkkokaupan ulkoasu on enemmän kuin visuaalinen kokemus, se antaa pohjan koko käyttökokemukselle. Selkeä navigaatio,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Maksutapaintegraatiot Integraatiot koskevat myös maksuliikennettä. Whitestone tarjoaa valmiit ratkaisut yleisimpiin verkkomaksupalveluihin kuten Paytrail, Maksuturva ja Klarna. Meillä on vuosien kokemus erilaisista järjestelmistä ja pystymme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset Toteutamme räätälöityjä mobiilisovelluksia iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Kun ihmiset vaativat informaatiota ajasta tai paikasta riippumatta, otetaan asioista selvää mukana kulkevalla päätelaitteella, esimerkiksi iPhonella tai..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Tärkeitä ominaisuuksia onnistuneissa verkkokaupparatkaisuissa ovat mm. monipuoliset integraatiomahdollisuudet, räätälöitävät ominaisuudet, selkeä käyttöliittymä sekä mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen. Huippulaadukkaat tekniset ratkaisut ja tietotaito..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Whitestone - Referenssit

Whitestone - Bloggaukset

Whitestone - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Whitestone kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku