logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Whitestone on digitoimisto, joka auttaa yrityksiä hyödyntämään digitaalisia palveluita. Intohimomme on ohjata ja ohjata asiakkaitamme kehittämään heidän liiketoimintaansa, korkealaatuisten digitaalisten palveluiden avulla.

Whitestone

Yritysesittely

Whitestone on digitoimisto, jonka toiminnan ajatuksena on auttaa kumppaniyrityksiä hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia. Tavoitteena on auttaa asiakkaita tehostamaan liiketoimintaansa erilaisten digitaalisten ratkaisujen avulla.Käytännössä perehdymme asiakkaan liiketoimintaan ja sen eri prosesseihin, joista pyrimme löytämään mahdolliset kehityskohteet. Kehityskohteet voivat liittyä esimerkiksi tuotantoon, myyntiin tai markkinointiin. Kartoituksen pohjalta asiakkaalle tuotetaan ehdotus toimenpiteistä, joilla asiakkaan liiketoimintaa voidaan tehostaa. Yksinkertaisesti sanottuna tarkoituksena on auttaa asiakasta säästämään aikaa ja rahaa, tai tuomaan sitä lisää.

Konkreettisiin tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa verkkokaupat, verkkosivut, räätälöidyt CRM- ja
Työntekijöitä 21
Y-tunnus 1660817-6
Perustettu 2001
Www Kotisivut
Puh 020 741 7525
E-mail info@whitestone.fi

Toimipaikat     Turku, Vantaa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, iOS, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS

Toimialakokemus: Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Whitestone, Automaatiot, Mobiilisovellukset, b2b, b2c, AdWords, Asiakkuudenhallinta, ERP, digitaalinen viestintä, facebook, digitaalinen liiketoiminta, hakukoneoptimointi, Julkaisujärjestelmät, järjestelmäintegraatiot, liiketoiminnan digitalisointi, Digitalisaatio

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Whitestone - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKetju.fi -portaali

"Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin ja selvästi huomaa sen, että myös Whitestonen tavoitteena on tarjota sivuston käyttäjille parasta mahdollista lopputulosta - tässä tapauksessa mahdollisimman selkeää ja helppokäyttöistä portaalia."

-- Päivi Lääkkö

Näytä referenssi

ReferenssiLähitaksin verkkosivu-uudistus

"Kotisivu-uudistus sujui kokonaisuutena erittäin hyvin. Saimme asioita eteenpäin asetetussa aikataulussa. Suunnittelupuolella whitestonelaiset osasivat hyvin tulkita meidän ajatukset ja siirtää ne käytäntöön."

-- Heidi Säynäjoki

Näytä referenssi

ReferenssiFC TPS:lle räätälöity CRM-järjestelmä

"Mahdollista nousua ajatellessa, taustat ja työkalut täytyy olla kunnossa. Verkkopalveluiden suhteen Whitestonen palvelut mahdollistavat tämän puolen mitä parhaiten."

-- Timo Tuominen

Näytä referenssi

ReferenssiMauno - Verkkosivut

"Yhteistyö Whitestonen kanssa on sujunut hyvin. Arvostan eniten, että meille on kehittynyt enemmän kuin asiakassuhde. On tullut semmoinen luottamus."

-- Santtu Kiili

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Whitestone - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

CRM-asiakashallintajärjestelmä parantaa organisaation asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Sen avulla pyritään saamaan paras mahdollinen hyöty niin organisaatiolle kuin asiakkaallekin ja samalla pienennetään kustannuksia..

Toiminnanohjaus ERP

ERP-toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksen toimintaa helpottava tietojärjestelmä, joka parantaa yrityksen tehokkuutta talouden ja toiminnallisuuden kannalta. ERP-järjestelmällä voidaan hallita mm. tuotantoa, jakelua,..

Markkinointi

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset keinot ja työkalut verkkomarkkinoinnin suunnitteluun sekä toteutukseen. Verkkomarkkinointistrategia eroaa usein perinteisestä markkinointistrategiasta ja sen tulokselliseen suunnitteluun..

Tuotanto

Tekninen toteutus

Kaikkien verkkopalveluprojektien tekninen osuus lähtee liikkeelle määrittelystä, jossa asiakkaan tarve määritellään konsultoivalla kärjellä. Määrittelyn osuus teknisestä työstä onkin..

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Verkkopalvelun graafinen suunnittelu

Verkkopalvelun graafinen ilme ja rakenne muodostavat kävijälle ensimmäisen ja vahvimman kuvan yrityksestä. Ulkoasulliset asiat ovat kävijälle iso osa käyttökokemusta, joka on..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Verkkopalvelun käyttöliittymän suunnittelu

Tuotamme yksilölliset ja laadukkaat ulkoasut, verkkokaupan kohderyhmä huomioiden. Verkkokaupan ulkoasu on enemmän kuin visuaalinen kokemus, se antaa pohjan koko..

Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset

Toteutamme räätälöityjä mobiilisovelluksia iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Kun ihmiset vaativat informaatiota ajasta tai paikasta riippumatta, otetaan asioista selvää mukana kulkevalla..

Integraatiot

Integraatiot

Integraatioilla tarkoitetaan yksi- tai kaksisuuntaista tiedonsiirtoa kolmannen osapuolen järjestelmän kanssa. Sille tulee yleensä tarve, kun puhutaan jo valmiin asiakas- tai tuotemassan käyttöönotosta..

Maksaminen

Maksutapaintegraatiot

Integraatiot koskevat myös maksuliikennettä. Whitestone tarjoaa valmiit ratkaisut yleisimpiin verkkomaksupalveluihin kuten Paytrail, Maksuturva ja Klarna. Meillä on vuosien kokemus erilaisista..

Verkkokaupparatkaisut

Tärkeitä ominaisuuksia onnistuneissa verkkokaupparatkaisuissa ovat mm. monipuoliset integraatiomahdollisuudet, räätälöitävät ominaisuudet, selkeä käyttöliittymä sekä mahdollisuus jatkuvaan..

Whitestone - Referenssit

Whitestone - Bloggaukset

Whitestone - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Whitestone - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Whitestonen menestys on rakennettu luottamuksella

”Suurin oivalluksemme on, ettei asiakas välttämättä aina tiedä, minkälaisia palveluja hän itse tarvitsee. Meidän tehtävämme on tietää se asiakkaan puolesta.”


Juuremme ovat vuodessa 2001 ja kolmen kaveruksen kiinnostuksessa synnyttää verkkopalveluja ja ohjelmistoratkaisuja tuottava yritys. Yhden ihmisen osaamisen ympärille rakennetusta syntyajatuksesta on toimintamme vuosien varrella kehittynyt alihankintatyöstä ja konsultoinnista nykypäivän vahvaan strategiseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa.


Viidentoista vuoden ikään saapuessamme meillä tiedetään, mitä tarkoittaa, kun yritys haluaa digitalisoitua ja uskomme, että meillä on paras osaaminen sen toteuttamiseen. Laaja-alaiset verkkopalvelut, sähköisen kaupankäynnin ratkaisut sekä yritysohjelmistot räätälöidään aina vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita. Ymmärrämme vuorovaikutuksen ja kommunikaation tärkeyden. Keskeistä on tutustua jokaiseen asiakkaaseen henkilökohtaisesti ja löytää mahdollisimman toimivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Luomme alusta alkaen kiinteän suhteen asiakkaaseen.


Yrityksenä olemme halunneet rakentaa yhteisöä, jossa olemme yhtä suurta perhettä. Vaikka se saattaakin kuulostaa kliseeltä, meillä se on totta. Rekrytoimme intohimoisia, itseoppineita osaajia, joilla on tarvittavaa osaamista oman harrastuneisuuden ja kiinnostuksen kautta. Meillä työntekijöitä kannustetaan kouluttautumaan ja kehittämään ammattitaitoaan. Työntekijöiden erilaisuus on voimavaramme, johon nojaten rakennamme tehokkaasti toimivaa yritystämme. Työntekijöinä kuvaamme toinen toisiamme ammattitaitoisina, ahkerina, luovina, tunnollisina, supliikkeina ongelmanratkaisijoina.


Whitestone - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Whitestone kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »