Whitestone on digitoimisto, jonka toiminnan ajatuksena on auttaa kumppaniyrityksiä hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia. Tavoitteena on auttaa asiakkaita tehostamaan liiketoimintaansa erilaisten digitaalisten ratkaisujen avulla.

Whitestone Perustiedot

Yritysesittely

Käytännössä perehdymme asiakkaan liiketoimintaan ja sen eri prosesseihin, joista pyrimme löytämään mahdolliset kehityskohteet. Kehityskohteet voivat liittyä esimerkiksi tuotantoon, myyntiin tai markkinointiin. Kartoituksen pohjalta asiakkaalle tuotetaan ehdotus toimenpiteistä, joilla asiakkaan liiketoimintaa voidaan tehostaa. Yksinkertaisesti sanottuna tarkoituksena on auttaa asiakasta säästämään aikaa ja rahaa, tai tuomaan sitä lisää.

Konkreettisiin tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa verkkokaupat, verkkosivut, räätälöidyt CRM- ja ERP-järjestelmät, verkkomarkkinointi sekä erilaiset digitaaliset työkalut ja järjestelmät.
Työntekijöitä
18
Y‑tunnus
1660817‑6
Perustettu
2001
www
Email
info@whitestone.fi
Puh
020 741 7525
Sosiaalinen media
Toimipaikat Jyväskylä, Turku, Vantaa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Toiminnanohjaus ERP, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Viestintä, Tuotanto

Erikoisosaaminen: Webkehitys, Verkkokaupparatkaisut, Integraatiot, Graafinen suunnittelu, Sisällönhallinta, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Mobiilikehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Teknologia: Google, Open source, iOS, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS

Toimialakokemus: Julkishallinto, Telekommunikaatio, Kauppa, IT, Valmistava teollisuus, Urheilu, viihde ja virkistys, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Rakentaminen, Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi: Toteutustyö, Konsultointi, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Whitestone, Automaatiot, Mobiilisovellukset, b2b, b2c, AdWords, Asiakkuudenhallinta, ERP, digitaalinen viestintä, facebook, digitaalinen liiketoiminta, hakukoneoptimointi, Julkaisujärjestelmät, järjestelmäintegraatiot, liiketoiminnan digitalisointi, Digitalisaatio

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Liiketoimintaprosessi

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Tärkeitä ominaisuuksia onnistuneissa verkkokaupparatkaisuissa ovat mm. monipuoliset integraatiomahdollisuudet, räätälöitävät ominaisuudet, selkeä käyttöliittymä sekä mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen.


Huippulaadukkaat tekniset ratkaisut ja tietotaito mahdollistavat verkkoliiketoiminnan realisoinnin. Satojen projektien tuoma kokemus on mahdollistanut kehityksemme alan huippuosaajaksi.


Toteutamme kuluttajatuotteiden tai yritystuotteiden responsiiviset verkkokaupat asiakkaan tarpeiden mukaan. Anna verkkokauppa-asiasi osaaviin ja luotettaviin käsiin.


B2B-verkkokauppa palvelee asiakkaita


Sähköinen tilausjärjestelmä, eli B2B-verkkokauppa on asiakkaidesi palvelua. Verkkokauppa tarjoaa asiakkaillesi 24/7 ostomahdollisuuden, ilman tuputtamista. Älykkään järjestelmän avulla tarjoat asiakkaalle tuotteita joista he saattaisivat olla kiinnostuneita. Parhaimmillaan verkkokauppa säästää aikaa uusasiakashankintaan.


Kumppanin taustajärjestelmien integraatioiden avulla tilaamisprosessista tulee saumatonta, eikä aikaa tuhlaannu manuaalisesti suoritettaviin toimenpiteisiin.


Yritysten välinen kauppa vaatii verkkokauppatoimittajalta ymmärrystä asiakkaansa liiketoimintaa kohtaan, vahvaa konsultoivaa otetta ja kokemusta vastaavista projekteista. Whitestonen toimintamallit rakentuvat näiden kolmen kulmakiven ympärille. Tekniset ratkaisut on tehty palvelemaan tarkoitusta, eikä toisin päin.

Meidän B2B-verkkokaupparatkaisumme rakennetaan aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi, liiketoiminnan vaatimukset ja vahvuudet huomioiden. Selkeä käyttöliittymä, taustajärjestelmäintegraatiot ja tehokas jälkimarkkinointi tuottavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.


B2C-verkkokauppa

Verkkokaupan perustamisessa huomioidaan kuluttajien käyttäytyminen ja ostotottumukset verkossa. Olemme sähköisen kaupan asiantuntijoita ja tarjoamme tämän tietotaidon myös asiakkaidemme käyttöön. Projektityömme perustuu asiakaslähtöiseen ajatteluun.

Huippulaadukkaat tekniset ratkaisumme ja tietotaitomme mahdollistavat verkkoliiketoiminnan realisoinnin. Satojen projektien tuoma kokemus on mahdollistanut kehityksemme alan huippuosaajaksi.


Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Integraatiot

Integraatioilla tarkoitetaan yksi- tai kaksisuuntaista tiedonsiirtoa kolmannen osapuolen järjestelmän kanssa. Sille tulee yleensä tarve, kun puhutaan jo valmiin asiakas- tai tuotemassan käyttöönotosta verkkopalveluun.


Integraatiot koskevat myös maksuliikennettä. Whitestone tarjoaa valmiit ratkaisut yleisimpiin verkkomaksupalveluihin kuten PaytrailMaksuturva ja Klarna. Meillä on vuosien kokemus erilaisista järjestelmistä ja pystymme selvittämään integraatiomahdollisuudet mihin tahansa jo olemassa olevaan järjestelmään.


Integroitu ratkaisu säästää aikaa, kun tietojen päivitys tehdään vain yhteen paikkaan ja tilaukset siirtyvät toiminnanohjaukseen ilman manuaalisia työvaiheita. Lisäksi asiakkaalle voidaan tarjota aina ajankohtainen tieto tuotteista, hinnoista ja varastosaldoista. Meillä on kokemusta muun muassa lukuisista PostiMatkahuolto- ja Lemonsoft-integraatioista.


Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Maksutapaintegraatiot

Integraatiot koskevat myös maksuliikennettä. Whitestone tarjoaa valmiit ratkaisut yleisimpiin verkkomaksupalveluihin kuten PaytrailMaksuturva ja Klarna. Meillä on vuosien kokemus erilaisista järjestelmistä ja pystymme selvittämään integraatiomahdollisuudet mihin tahansa jo olemassa olevaan järjestelmään.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

”Suurin oivalluksemme on, ettei asiakas välttämättä aina tiedä, minkälaisia palveluja hän itse tarvitsee. Meidän tehtävämme on tietää se asiakkaan puolesta.”


Juuremme ovat vuodessa 2001 ja kolmen kaveruksen kiinnostuksessa synnyttää verkkopalveluja ja ohjelmistoratkaisuja tuottava yritys. Yhden ihmisen osaamisen ympärille rakennetusta syntyajatuksesta on toimintamme vuosien varrella kehittynyt alihankintatyöstä ja konsultoinnista nykypäivän vahvaan strategiseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa.


Viidentoista vuoden ikään saapuessamme meillä tiedetään, mitä tarkoittaa, kun yritys haluaa digitalisoitua ja uskomme, että meillä on paras osaaminen sen toteuttamiseen. Laaja-alaiset verkkopalvelut, sähköisen kaupankäynnin ratkaisut sekä yritysohjelmistot räätälöidään aina vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita. Ymmärrämme vuorovaikutuksen ja kommunikaation tärkeyden. Keskeistä on tutustua jokaiseen asiakkaaseen henkilökohtaisesti ja löytää mahdollisimman toimivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Luomme alusta alkaen kiinteän suhteen asiakkaaseen.


Yrityksenä olemme halunneet rakentaa yhteisöä, jossa olemme yhtä suurta perhettä. Vaikka se saattaakin kuulostaa kliseeltä, meillä se on totta. Rekrytoimme intohimoisia, itseoppineita osaajia, joilla on tarvittavaa osaamista oman harrastuneisuuden ja kiinnostuksen kautta. Meillä työntekijöitä kannustetaan kouluttautumaan ja kehittämään ammattitaitoaan. Työntekijöiden erilaisuus on voimavaramme, johon nojaten rakennamme tehokkaasti toimivaa yritystämme. Työntekijöinä kuvaamme toinen toisiamme ammattitaitoisina, ahkerina, luovina, tunnollisina, supliikkeina ongelmanratkaisijoina.


Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu