Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wapice kokemuksia

Wapice kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Wapice Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiHydoring digitalisoi myyntiprosessinsa tarjouspyynnöstä tilaukseen

"Asiakkaamme saavat järjestelmästä kaiken tarvitsemansa tuotetiedon ja 3D-mallit vain muutamassa minuutissa ja kokonaan ilman myyjää, kun aiemmin tietojen etsimiseen ja laskemiseen sekä 3D-mallien piirtämiseen on saattanut kulua päiviä. Olemme myös saaneet Summium® Selectorin kautta jopa kokonaan uusia asiakkaita ilman erillisiä markkinointisatsauksia."

-- Mikko Mellanen, ICT-asiantuntija, Hydoring Oy

Näytä referenssi

ReferenssiUPM Energy tarjoaa tulevaisuuden vaatimuksiin mukautuvaa energianhallintaa

"Toimintaympäristömme on jatkuvassa muutoksessa, mikä tarkoittaa sitä, että tarjoamamme ratkaisun täytyy sopeutua erilaisiin tarpeisiin – on tärkeää voida lisätä ja kehittää palvelua matkan varrella. Tämän vuoksi valitsimme lähestymistavaksi valmiin alustaratkaisun hyödyntämisen ja päädyimme käyttämään Wapicen IoT-TICKET® alustaa ratkaisumme teknisenä pohjana."

-- Jukka-Pekka Häkli, Project Lead, UPM Energy.

Näytä referenssi

ReferenssiÄlyliikenneratkaisu Oulun Kontinkankaalla: vähähiilistä liikkumista ja sujuvampaa asiointia

"Kokeiluohjelma tarjouskilpailuineen on tarjonnut hyvän mahdollisuuden vertailla tarjolla olevia uudenlaisia ratkaisuja. Esimerkiksi Wapicen Smart Parking -ratkaisu on mielenkiintoinen ja innovatiivinen sekä tilaajan että käyttäjien kannalta: se vähentää turhaa ajelua, mutta myös tarjoaa kadunpitäjälle mahdollisuuden seurata pysäköintitilan käyttöastetta"

-- Sami Puuperä, Oulun kaupungin projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiÄlykäs Tampere: IoT-alusta toimii kaupunkipäättäjän tukena ja parantaa asukaskokemusta

"Alustan hyödyntäminen on herättänyt mielenkiintoa kaupungin eri toiminnoissa ja uusia käyttötapauksia onkin jo lähiaikoina tulossa. Kehitämme esimerkiksi kuva-analytiikkaa kaupunkiympäristön ulkoalueiden liikenne- ja valvontakameroiden kuvavirrasta – näin voidaan seurata esimerkiksi liikennevirtoja sekä hahmottaa paremmin ulkoalueiden käyttöasteita. Myös ulkoalueiden.."

-- Mika Heikkilä, Järjestelmäpäällikkö, Tampereen kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiSummium®CPQ nosti Bronto Skyliftin myynnin uusiin korkeuksiin

"Merkittävä syy, miksi valitsimme Wapicen Summium® CPQ järjestelmän, oli sen integroitavuus käyttämäämme Salesforce asiakastietojärjestelmään."

-- Ville Puustinen, myynti-insinööri, Bronto Skylift

Näytä referenssi

ReferenssiDanfoss Drives tähtää IoT:n ja tekoälyn avulla elinkaariratkaisujen eliittiin

"Meidän vertailussa todettiin, että Wapicen IoT-TICKET® -alustan avulla pääsemme ylivoimaisesti ketterimmin liikkeelle. Valintaa puolsi myös pilviriippumattomuus: IoT-TICKET® voidaan asentaa mihin tahansa kaupalliseen pilviympäristöön. Globaalia liiketoimintaa harjoittavana yrityksenä koemmekin tärkeäksi, että voimme tarvittaessa mukautua asiakkaiden erilaisiin vaatimuksiin.."

-- Simo Kekkonen, Head of IoT, Danfoss

Näytä referenssi

ReferenssiEcoReaction tarjoaa energiankulutustiedot Vaasan Sähkön mobiilipalveluun

"Tavoitteenamme on, että palvelua kehitetään jatkuvasti. Seuraavaksi tuomme palveluun kaukolämmön tiedot, sekä mahdollistamme laskujen hallinnan. Lisäksi haluamme kiinnittää entistä enemmän huomiota päästöihin ja kannustaa myös asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeä - tähän EcoReaction tarjoaakin erinomaiset työkalut."

-- Jens Brokvist, teknologia-asiantuntija, Vaasan Sähkö

Näytä referenssi

ReferenssiWapice toteutti innovatiivisen digitaalisen ohjausjärjestelmän Framery One-työtiloihin

"Wapicella on erittäin osaava ja kunnianhimoinen tiimi, jonka kanssa oli ilo tehdä töitä. Wapicen toteuttama ratkaisu toi uusia innovatiivisia ratkaisuja koko tuotteeseen, joiden avulla voimme tuoda jatkossa uusia ominaisuuksia markkinoille nopeasti ja laadukkaasti, kuten esimerkiksi ohjelmiston etäpäivitysmahdollisuudet globaalisti."

-- Timo Inkinen, tuotekehitysjohtaja, Framery

Näytä referenssi

ReferenssiPurson valaisinmyyntiprosessi digitalisoitui Summiumilla

"Muutos sisäisissä prosesseissa realisoitui välittömästi käyttöönoton jälkeen. Tarjousten tekeminen ja lähettäminen ovat nopeutuneet huomattavasti ja koko prosessi on varmentunut. Lisäksi toiminnan ennustetavuus on parantunut suuremman datamäärän myötä."

-- Vesa Eerola, Liiketoimintajohtaja, valaistus, Purso

Näytä referenssi

ReferenssiWapicen IoT-TICKET® osana Loimuan strategista muutosmatkaa

"IoT-TICKET®-alusta on todella helppokäyttöinen, joten olemme saaneet Lämpöluotsi Valvomo -palvelun vauhdilla markkinoille ja voimme muokata järjestelmää joustavasti. Valintaan vaikuttivat myös ratkaisun pilvipohjaisuus, laajat integraatiomahdollisuudet sekä korkeat vaatimuksemme tietoturvan suhteen."

-- Jani Kanninen, Lämpöluotsi Valvomon tuotepäällikkö, Loimua

Näytä referenssi

ReferenssiWapicen energiapalvelut osaksi Helenin aurinkovoimaloiden valvomoja

"Me Helenillä valitsimme Wapicen IoT-TICKETin, sillä se taipuu moneen käyttötarkoitukseen ja on helppo käyttöönottaa uusillakin liiketoiminta-alueilla. Wapice on hyväksi todettu kumppani, jolla on laadukkaita referenssejä teollisuudesta."

-- Riku Kuikka, tuoteryhmäpäällikkö, Helen

Näytä referenssi

ReferenssiVMSV teki digiloikan Summium® -verkkokaupparatkaisulla

"Halusimme verkkokauppaan sekä tuotekorit että tuotekohtaisesti tehtävät valinnat ja Summium® -tuotealusta sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Verkkokaupan avulla myös tarjouspyyntö- ja tilausprosessi on saatu digitalisoitua meille sopivaksi ja myynnin dokumentaatio automatisoitua. Ostaminen on asiakkaalle helpompaa ja samalla virheiden mahdollisuus on pienentynyt. "

-- Ari Huusko, toimitusjohtaja, VMSV

Näytä referenssi

ReferenssiSchaeffler valitsi Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisun globaaliksi IoT-alustaksi

"Valitsimme IoT-TICKET®in, koska se on todistetusti tehokas teollisuuden IoT-alusta, jota on helppo mukauttaa tarpeisiimme ja jonka liiketoimintamalli sopii hyvin ratkaisu- ja palveluliiketoimintaamme"

-- Richard Haagensen, Ecosystem and Partners Program Manager, Schaeffler Group

Näytä referenssi

ReferenssiTuhansista saunaunelmista totta – Summium® CPQ vauhdittaa Kärävä-saunojen myyntiä

"Olemme erittäin tyytyväisiä Wapicen tarjoamaan ratkaisuun. Summium® CPQ on helppokäyttöinen työkalu, joka nopeuttaa saunakokonaisuuksien myyntityötä ohjaamalla myyjää tarjousprosessin aikana. Myös asiakaspalvelu paranee, kun jo tarjouksen tekotilanteessa on muistettu ottaa kaikki huomioon. Ratkaisu on nopeuttanut tarjousten tekoa yli 50 %."

-- Jaakko Soini, toimitusjohtaja, Kärävä Oy

Näytä referenssi

ReferenssiGranlund digitalisoi kiinteistömassojen seurantaa Wapicen IoT-ratkaisulla

"Liiketoiminnalliset hyödyt ovat realisoituneet nopeasti Wapicen kanssa. IoT-TICKET®-alusta mahdollistaa arvoa tuottavien sovellusten toteuttamisen nopeasti verrattuna perinteisiin ohjelmistokehityshankkeisiin. IoT-TICKET®:in käyttöönoton jälkeen olemme voineet tehostaa asiakkaidemme energiaoptimointia siten, että on saavutettu merkittäviä säästöjä jo ensimmäisten käyttökuukausien.."

-- Teemu Hausen, Liiketoimintajohtaja, digitaaliset kiinteistöpalvelut, Granlund Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTuotevariaatioiden hallinta haltuun Summium CPQ:lla

"Summium® CPQ on tarjouksesta tilaukseen -prosessin työkalu, joka on mahdollistanut tuotevariaatioiden tehokkaamman hallinnan sekä myynnin nopeuttamisen. Toiminnanohjausjärjestelmään integroitumisella tilauksetkin siirtyvät ERP-järjestelmään aiempaa nopeammin."

-- Jari Takkunen, järjestelmäasiantuntija, HögforsGST

Näytä referenssi

ReferenssiVirtaviivaisuutta porrasratkaisujen hinnoitteluun Summium® CPQ:n avulla

"Reagointiaika asiakkaan muutostarpeisiin on lyhentynyt, sillä samasta tarjouksesta voi tehdä helposti eri versioita. Summium® CPQ luo myös automaattisesti hinnan ja tarjouspohjan kuvineen, jolloin ne ovat koko myyntikanavan kohdalla ajantasaiset ja yhteneväiset"

-- Stefan Nyman, Myyntipäällikkö, Westwood Oy Ab

Näytä referenssi

ReferenssiWapice selkeytti ja yhtenäisti Advenin energiaraportoinnin ratkaisut

"Advenille on tärkeää saada sekä Ruotsin että Suomen asiakkaat saman palvelun piiriin. Ja Wapicelle eri taustajärjestelmien integrointi ei vaikuttanut olevan mikään ongelma"

-- Pauli Luoto, IT Manager, Adven

Näytä referenssi

ReferenssiSummium® CPQ nostaa Ekerin myyntiprosessin uudelle tasolle

"Kaikki sujui esimerkillisesti ja koko kehitysprosessi eteni selkeästi ja asioista puhuttiin suoraan. Lisäksi projektin kustannusarvio ja aikataulu menivät nappiin. Tästä on hyvä jatkaa matkaa!"

-- Matti Laurila, Toimitusjohtaja, Ekeri Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKustannustehokkutta ja tasalaatuisuutta Elbas-tasesähkömarkkinoiden kaupankäytiin

"Tavoitteemme Elbas-kaupankäyntialgoritmin kehityksessä oli saada aikaan kustannussäästöjä ja pärjätä näin paremmin kilpailluilla markkinoilla. Tämä tavoite saavutettiin hyvin. "

-- Mika Laakkonen, Head of Physical Trading, Power-Deriva Oy

Näytä referenssi

ReferenssiWapicen diagnostiikkaratkaisu käyttöön Junttanin paalutuskoneisiin

"Wapicen tarjoama ratkaisu on helpottanut etänä suoritettavaa diagnostiikkaa, sillä kerätyillä tiedoilla pystytään tukemaan niin omaa henkilöstöä, kuin asiakkaita ympäri maailmaa jos tarve vaatii. Huolto- ja vikatilanteiden lisäksi, ratkaisu on tuonut helpotusta myös koneen omistajille, sillä he voivat seurata tarkasti missä koneet ovat ja mikä on niiden käyttöaste."

-- Tomi Voutilainen, Tuotejohtaja, Junttan Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPilvipohjaisella palvelulla tuottavuutta kalibrointitodistusten tekoon

"Meillä oli jo aikaisempaa kokemusta hyvästä yhteistyöstä Wapicen kanssa ja yhteistyömme jatkui pilvipalvelun kehitystiimoilta. Tämän lisäksi Wapicelta löytyi ratkaisu myös raportointitarpeisiin, joten päätös laajentaa yhteistyötä oli helppo tehdä."

-- Jyrki Mikkola, Tuotekehitysjohtaja, Beamex Oy Ab

Näytä referenssi

ReferenssiTehoa myyntiin visuaalisen 3D- tuotekonfiguraation avulla

"Summium® CPQ käyttöönoton jälkeen myyntiprosessi Molokilla on tehostunut ja useita manuaalisia työvaiheita on poistunut. Myyjä tarvitsee vain yhden työkalun tuotteiden myyntiin ja koska työkalu varmistaa, että konfigurointisääntöjä noudatetaan, kokoonpanon oikeellisuus riippuu vähemmän myyjän muistista ja osaamisesta."

-- Hannes Salonen, Tuotannonsuunnittelija ja järjestelmäasiantuntija, Molok Oy

Näytä referenssi

ReferenssiDigitalisoimalla tehoa paalutus­työhön

"Wapicen IoT-TICKET-ratkaisu auttaa meitä vastaamaan jatkuvasti kasvavaan kysyntään. Kaksisuuntaisen tiedon avulla kykenemme tarjoamaan asiantuntemusta sekä jälleenmyyjien että asiakkaiden käyttöön pitkistä välimatkoista huolimatta. Pilvessä olevan datan hyödyntäminen on sekä joustavaa että nopeaa mahdollistaen jo toteutettujen ratkaisujen helpon jatkokehittämisen."

-- Ville Tikkanen, Laatu- ja kehityspäällikkö, Movax Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSkaalautuva IoT-järjestelmä osaksi koneenohjaus­järjestelmiä

"Asiakkaillemme oli tärkeää saada käyttöönsä Epecin ohjausjärjestelmäratkaisujen kanssa helposti integroituva IoT-alusta, jolla koneiden käyttöä voidaan seurata 24/7. Tähän palveluun Wapicen IoT-TICKET®- tuote on ollut erinomainen ratkaisu, jonka avulla monimutkaisetkin IoT-sovellukset voidaan toteuttaa asiakkaidemme toivomalla tavalla."

-- Marko Takkula, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Epec Oy

Näytä referenssi

ReferenssiModerni anturitekniikka tuo älyä ja ennakoitavuutta kunnossapitoon

" Palvelua on kehitetty älykkäämmäksi lisäämällä palvelukonseptiin analytiikkaa ja konenäköratkaisuja. IoT-TICKET®:in avulla uudetkin tekniikat voidaan ottaa käyttöön lähes rutiininomaisesti ja tekemisessä on päästy sujuvaan palvelutason kehitykseen ja ylläpitoon. Tekeminen kohdistuu asiakkaan lisäarvon kasvattamiseen, eikä pääasiassa ohjelmistoon."

-- Tuomo Härkönen, Digitalisaatiojohtaja, Caverion Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiAdmares valitsi Wapicen IoT-Ticketin Dubain kelluvien luksushuviloiden etävalvontaan

"IoT-TICKET®:in avulla pystymme seuraamaan järjestelmien toimivuutta reaaliajassa ja reagoida mahdollisiin ongelmatilanteisiin jo ennen kuin ne näkyvät paikan päällä. Järjestelmän avulla voimme myös tarvittaessa helposti luoda uusia dashboardeja yksittäisten komponenttien toimivuuden seurantaan."

-- Marcus Pellas, VP Service, Admares Group Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVahanen Monitoring Services Oy käyttää Wapicen etävalvontajärjestelmää kiinteistömassan valvontaan

"Seuraamme IoT-TICKET:illä sekä isompaa kokonaisuutta että yksittäisen rakennuksen järjestelmien toimivuutta. Tieto kulkee reaaliajassa ja voimme reagoida mahdollisiin ongelmatilanteisiin jo ennen kuin ne näkyvät paikan päällä. Järjestelmällä voimme myös tarvittaessa luoda helposti uusia valvontanäkymiä. "

-- Jesse Nieminen, Tiiminvetäjä, Vahanen Monitoring Services Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVisuaalinen suunnittelutyökalu avuksi muuntamotuotteiden myyntiin

"Summium® CPQ:n käyttöönoton myötä tarjouspyyntöjen käsitteleminen on tehostunut ja nopeutunut huomattavasti. Visuaalinen havainnollistaminen helpottaa myyntiä, sillä työkalu muodostaa halutusta tuotteesta selkeitä kuvia sekä kokoaa tarjouspyynnön liitteeksi projektiin liittyviä tietoja ja teknisisä dokumentteja. "

-- Markus Kekolahti, Myyntipäällikkö, Alfen Elkamo

Näytä referenssi

ReferenssiFortum Valpas – Suomen käytetyin energian raportointityökalu

"EcoReactionilla oli todistetusti näyttöä toiminnasta erilaisissa ympäristöissä ja eri kokoisissa yhtiöissä. Kun tietoa siirretään mittauspisteistä EcoReactioniin, suurienkin tietomäärien siirtyminen käy erittäin nopeasti – jopa tunnissa."

-- Heikki Tuppurainen, Systems Manager, Fortum Oyj

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice Oy :n referenssit

Wapice Oy :n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia