Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Wapice kokemuksia

Wapice kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Wapice Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSchaeffler valitsi Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisun globaaliksi IoT-alustaksi

"Valitsimme IoT-TICKET®in, koska se on todistetusti tehokas teollisuuden IoT-alusta, jota on helppo mukauttaa tarpeisiimme ja jonka liiketoimintamalli sopii hyvin ratkaisu- ja palveluliiketoimintaamme"

-- Richard Haagensen, Ecosystem and Partners Program Manager, Schaeffler Group

Näytä referenssi

ReferenssiGranlund digitalisoi kiinteistömassojen seurantaa Wapicen IoT-ratkaisulla

"Liiketoiminnalliset hyödyt ovat realisoituneet nopeasti Wapicen kanssa. IoT-TICKET®-alusta mahdollistaa arvoa tuottavien sovellusten toteuttamisen nopeasti verrattuna perinteisiin ohjelmistokehityshankkeisiin. IoT-TICKET®:in käyttöönoton jälkeen olemme voineet tehostaa asiakkaidemme energiaoptimointia siten, että on saavutettu merkittäviä säästöjä jo ensimmäisten käyttökuukausien.."

-- Teemu Hausen, Liiketoimintajohtaja, digitaaliset kiinteistöpalvelut, Granlund Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTuotevariaatioiden hallinta haltuun Summium CPQ:lla

"Summium® CPQ on tarjouksesta tilaukseen -prosessin työkalu, joka on mahdollistanut tuotevariaatioiden tehokkaamman hallinnan sekä myynnin nopeuttamisen. Toiminnanohjausjärjestelmään integroitumisella tilauksetkin siirtyvät ERP-järjestelmään aiempaa nopeammin."

-- Jari Takkunen, järjestelmäasiantuntija, HögforsGST

Näytä referenssi

ReferenssiVirtaviivaisuutta porrasratkaisujen hinnoitteluun Summium® CPQ:n avulla

"Reagointiaika asiakkaan muutostarpeisiin on lyhentynyt, sillä samasta tarjouksesta voi tehdä helposti eri versioita. Summium® CPQ luo myös automaattisesti hinnan ja tarjouspohjan kuvineen, jolloin ne ovat koko myyntikanavan kohdalla ajantasaiset ja yhteneväiset"

-- Stefan Nyman, Myyntipäällikkö, Westwood Oy Ab

Näytä referenssi

ReferenssiWapice selkeytti ja yhtenäisti Advenin energiaraportoinnin ratkaisut

"Advenille on tärkeää saada sekä Ruotsin että Suomen asiakkaat saman palvelun piiriin. Ja Wapicelle eri taustajärjestelmien integrointi ei vaikuttanut olevan mikään ongelma"

-- Pauli Luoto, IT Manager, Adven

Näytä referenssi

ReferenssiSummium® CPQ nostaa Ekerin myyntiprosessin uudelle tasolle

"Kaikki sujui esimerkillisesti ja koko kehitysprosessi eteni selkeästi ja asioista puhuttiin suoraan. Lisäksi projektin kustannusarvio ja aikataulu menivät nappiin. Tästä on hyvä jatkaa matkaa!"

-- Matti Laurila, Toimitusjohtaja, Ekeri Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKustannustehokkutta ja tasalaatuisuutta Elbas-tasesähkömarkkinoiden kaupankäytiin

"Tavoitteemme Elbas-kaupankäyntialgoritmin kehityksessä oli saada aikaan kustannussäästöjä ja pärjätä näin paremmin kilpailluilla markkinoilla. Tämä tavoite saavutettiin hyvin. "

-- Mika Laakkonen, Head of Physical Trading, Power-Deriva Oy

Näytä referenssi

ReferenssiWapicen diagnostiikkaratkaisu käyttöön Junttanin paalutuskoneisiin

"Wapicen tarjoama ratkaisu on helpottanut etänä suoritettavaa diagnostiikkaa, sillä kerätyillä tiedoilla pystytään tukemaan niin omaa henkilöstöä, kuin asiakkaita ympäri maailmaa jos tarve vaatii. Huolto- ja vikatilanteiden lisäksi, ratkaisu on tuonut helpotusta myös koneen omistajille, sillä he voivat seurata tarkasti missä koneet ovat ja mikä on niiden käyttöaste."

-- Tomi Voutilainen, Tuotejohtaja, Junttan Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPilvipohjaisella palvelulla tuottavuutta kalibrointitodistusten tekoon

"Meillä oli jo aikaisempaa kokemusta hyvästä yhteistyöstä Wapicen kanssa ja yhteistyömme jatkui pilvipalvelun kehitystiimoilta. Tämän lisäksi Wapicelta löytyi ratkaisu myös raportointitarpeisiin, joten päätös laajentaa yhteistyötä oli helppo tehdä."

-- Jyrki Mikkola, Tuotekehitysjohtaja, Beamex Oy Ab

Näytä referenssi

ReferenssiTehoa myyntiin visuaalisen 3D- tuotekonfiguraation avulla

"Summium® CPQ käyttöönoton jälkeen myyntiprosessi Molokilla on tehostunut ja useita manuaalisia työvaiheita on poistunut. Myyjä tarvitsee vain yhden työkalun tuotteiden myyntiin ja koska työkalu varmistaa, että konfigurointisääntöjä noudatetaan, kokoonpanon oikeellisuus riippuu vähemmän myyjän muistista ja osaamisesta."

-- Hannes Salonen, Tuotannonsuunnittelija ja järjestelmäasiantuntija, Molok Oy

Näytä referenssi

ReferenssiDigitalisoimalla tehoa paalutus­työhön

"Wapicen IoT-TICKET-ratkaisu auttaa meitä vastaamaan jatkuvasti kasvavaan kysyntään. Kaksisuuntaisen tiedon avulla kykenemme tarjoamaan asiantuntemusta sekä jälleenmyyjien että asiakkaiden käyttöön pitkistä välimatkoista huolimatta. Pilvessä olevan datan hyödyntäminen on sekä joustavaa että nopeaa mahdollistaen jo toteutettujen ratkaisujen helpon jatkokehittämisen."

-- Ville Tikkanen, Laatu- ja kehityspäällikkö, Movax Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSkaalautuva IoT-järjestelmä osaksi koneenohjaus­järjestelmiä

"Asiakkaillemme oli tärkeää saada käyttöönsä Epecin ohjausjärjestelmäratkaisujen kanssa helposti integroituva IoT-alusta, jolla koneiden käyttöä voidaan seurata 24/7. Tähän palveluun Wapicen IoT-TICKET®- tuote on ollut erinomainen ratkaisu, jonka avulla monimutkaisetkin IoT-sovellukset voidaan toteuttaa asiakkaidemme toivomalla tavalla."

-- Marko Takkula, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Epec Oy

Näytä referenssi

ReferenssiModerni anturitekniikka tuo älyä ja ennakoitavuutta kunnossapitoon

" Palvelua on kehitetty älykkäämmäksi lisäämällä palvelukonseptiin analytiikkaa ja konenäköratkaisuja. IoT-TICKET®:in avulla uudetkin tekniikat voidaan ottaa käyttöön lähes rutiininomaisesti ja tekemisessä on päästy sujuvaan palvelutason kehitykseen ja ylläpitoon. Tekeminen kohdistuu asiakkaan lisäarvon kasvattamiseen, eikä pääasiassa ohjelmistoon."

-- Tuomo Härkönen, Digitalisaatiojohtaja, Caverion Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiAdmares valitsi Wapicen IoT-Ticketin Dubain kelluvien luksushuviloiden etävalvontaan

"IoT-TICKET®:in avulla pystymme seuraamaan järjestelmien toimivuutta reaaliajassa ja reagoida mahdollisiin ongelmatilanteisiin jo ennen kuin ne näkyvät paikan päällä. Järjestelmän avulla voimme myös tarvittaessa helposti luoda uusia dashboardeja yksittäisten komponenttien toimivuuden seurantaan."

-- Marcus Pellas, VP Service, Admares Group Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVahanen Monitoring Services Oy käyttää Wapicen etävalvontajärjestelmää kiinteistömassan valvontaan

"Seuraamme IoT-TICKET:illä sekä isompaa kokonaisuutta että yksittäisen rakennuksen järjestelmien toimivuutta. Tieto kulkee reaaliajassa ja voimme reagoida mahdollisiin ongelmatilanteisiin jo ennen kuin ne näkyvät paikan päällä. Järjestelmällä voimme myös tarvittaessa luoda helposti uusia valvontanäkymiä. "

-- Jesse Nieminen, Tiiminvetäjä, Vahanen Monitoring Services Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAjantasainen tuotetieto käytettävissä maailmanlaajuisesti myynnin tukena

"Summium® CPQ on tehostanut ja yhtenäistänyt Flowroxin myyntiprosesseja huomattavasti. Summium CPQ on mahdollistanut meille standardoidun sähköisen tuoteportfolion, ajantasaisen hinnaston sekä yhtenäisen tarjousdokumentaation yrityksen koko myynnille."

-- Tommi Isotalo, ICT-johtaja, Flowrox Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVisuaalinen suunnittelutyökalu avuksi muuntamotuotteiden myyntiin

"Summium® CPQ:n käyttöönoton myötä tarjouspyyntöjen käsitteleminen on tehostunut ja nopeutunut huomattavasti. Visuaalinen havainnollistaminen helpottaa myyntiä, sillä työkalu muodostaa halutusta tuotteesta selkeitä kuvia sekä kokoaa tarjouspyynnön liitteeksi projektiin liittyviä tietoja ja teknisisä dokumentteja. "

-- Markus Kekolahti, Myyntipäällikkö, Alfen Elkamo

Näytä referenssi

ReferenssiFortum Valpas – Suomen käytetyin energian raportointityökalu

"EcoReactionilla oli todistetusti näyttöä toiminnasta erilaisissa ympäristöissä ja eri kokoisissa yhtiöissä. Kun tietoa siirretään mittauspisteistä EcoReactioniin, suurienkin tietomäärien siirtyminen käy erittäin nopeasti – jopa tunnissa."

-- Heikki Tuppurainen, Systems Manager, Fortum Oyj

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice Oy :n referenssit

Wapice Oy :n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia