Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Global VoiceLink GVL kokemuksia

Global VoiceLink GVL kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Global VoiceLink GVL OY on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVoiceLink toimii kuin oma lääkäri. Tuntee, tutkii ja tekee diagnoosin nopeasti

"Asianajaja Juhani Rajamäki: ”VoiceLink toimii kuin oma lääkäri. Tuntee, tutkii ja tekee diagnoosin nopeasti.” Olen erittäin tyytyväinen VoiceLinkin asiakaslähtöiseen palveluun, arvostan ketteryyttä. Asiantuntijat tuntevat järjestelmämme eikä minua pompotella henkilöltä toiselle; palvelun voisi rinnastaa omaan lääkäriin. Käytössä ei ole monesta isommasta talosta tuttua.."

-- Juhani Rajamäki

Näytä referenssi

ReferenssiVoiceLink vastaa koko IT-järjestelmän toimivuudesta

"Karppinen arvostaa myös Voicelinkin palvelumallin selkeyttä sekä läpinäkyvää, virheetöntä laskutusta: ”Laskutus perustuu sopimukseen, jossa palveluille on määritelty selkeät hinnat. Monissa isoissa IT-taloissa asiakasta pompotellaan tukitilanteissa helposti henkilöltä toiselle ja oikeaa vastuuhenkilöä on vaikea löytää. Näin riski virheille kasvaa, vasteaika pitenee ja.."

-- Jussi Karppinen, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiIT-tuen ja -ylläpidon ulkoistaminen on ehdottomasti paras ratkaisu

"Ylläpitosopimus oman tarpeen mukaan” ”Yhteistyö VoiceLinkin kanssa on helppoa, palvelua nopeaa ja ystävällistä. Tuki- ja ylläpitosopimuksen laajuus on hyvä mitoittaa oman tarpeen mukaan. Yritysjohdon kannattaa miettiä, riittääkö tuki toimistoaikana vai tarvitaanko tietotekniikka-apua myös iltaisin ja viikonloppuisin. Näin asiakas saa tarvitsemansa tuen toivotulla.."

-- Anne Kangas, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSäästöä puhelukuluissa jopa 50 %

"Olen todella tyytyväinen ICT-kumppaniimme” Mika Ojanen tiivistää:” Olen todella tyytyväinen ICT-kumppanimme toimintaan. Palvelu on nopeaa, asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista. Teimme oikean valinnan."

-- Mika Ojanen

Näytä referenssi

Referenssi”VoiceLinkin tekninen tuki reagoi nopeasti”

"VoiceLinkin tekninen tuki reagoi nopeasti, kun tarvitsemme apua. He myös antavat oma-aloitteisesti suosituksia järjestelmän toimivuuden parantamiseksi. Arvostan henkilökunnan ystävällistä ja avuliasta asennetta. Luotan heihin täysin”, suosittelee tietohallintopäällikkö Hamid Mortazavi"

-- Hamid Mortazavi Tietohallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiIT-ratkaisu räätälöidään asiakkaan mukaan / Hakonen Solutions Oy

"VoiceLinkin asiantuntijat osaavat kuunnella meitä ja rakentaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Yhteistyö sujuu hyvin. Olemme hyödyntäneet kumppanimme asiantuntemusta myös muissa projekteissa, kuten puhelinjärjestelmän uudistamisessa ja toiminnanohjausjärjestelmän kehitystyössä. Itse arvostan erityisesti asiakaslähtöistä, ketterää ja joustavaa palveluasennetta ammattiosaamisen.."

-- Johannes Stenius Kehitysjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Global VoiceLink GVL kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Global VoiceLink GVL OY:n referenssit

Global VoiceLink GVL OY:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia