Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visma Software kokemuksia

Visma Software kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Visma Software Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVisma Nova tarjoaa helppokäyttöisen ratkaisun Eurosec Oy:n toiminnanohjaukseen

"Nova ei ole tällaiselle pk-yritykselle liian monimutkainen ja sen käyttöön on helppo kouluttaa uudetkin työntekijät. Sovelluspalvelua olen suositellut myös useille kontakteilleni, joilla on Nova käytössä."

-- Miska Saulivaara

Näytä referenssi

ReferenssiModeo Oy:ssä rakennettiin toimiva työajanseuranta Entryn koekäytön avulla

"Totesimme, että Entry sopii tarpeisiimme mainiosti. Siinä on sopivasti joustoa ja ominaisuuksia, ja samalla se on kuitenkin yksinkertainen ja helppo käyttää."

-- Tiina Rautio

Näytä referenssi

ReferenssiFivaldi sujuvoittaa kasvavan tilitoimiston arkea - Case Esmo yhtiöt

"Fivaldi on ykköstyökalumme. Kaikki tieto menee suoraan samaan paikkaan, eikä meidän tarvitse yhdistellä reskontria, palkkoja ja kirjanpitoja"

-- Hanna Kinnunen

Näytä referenssi

ReferenssiHR-tilipalvelu tuo Fivaldin kehitykseen tilitoimiston ammattilaisten näkökulman

"Parasta ohjelmiston yhdessä kehittämisessä on joka kerta se, kun uusia ominaisuuksia tai parannuksia tulee käyttöön, ja näemme, miten niistä on hyötyä kirjanpitäjän arjessa. Se on palkitsevaa", Ruokokoski-Augustyn kiittelee."

-- Harri Ruokokoski-Augustyn

Näytä referenssi

ReferenssiVisma.net Expense tehostaa toimintoja kansainvälisessä yrityksessä

"Mielestäni Expensen käyttö tekee kaikkien työntekijöidemme arjesta helpompaa. Meille on äärimmäisen tärkeää, että järjestelmäkehityksestä vastaava kumppani pystyy tuottamaan toimintavalmiita ratkaisuja luotettavasti ja nopealla aikataululla. Yhteistyö Visman kanssa onkin toiminut saumattomasti."

-- Kerstin Murd

Näytä referenssi

ReferenssiFivaldi ja Payroll ovat STH-Taloushallinto O. Piispasen luottotyökalut taloushallintoon ja palkanlaskentaan

"Lasken palkkoja kolme kertaa kuukaudessa. Aiemmin se on vaatinut paljon käsityötä, mutta tänä vuonna ohjelmistojen integrointi on helpottanut työtä huomattavasti. Lähetän maksut pankkiyhteydellä ja palkanmaksu menee suoraan kirjanpitoon. Tiedot siirtyvät automaattisesti. Käsityö on jäänyt pois ja pystyn tarkistamaan kaiken helposti. Ja tietysti virheiden riski on vähentynyt.."

-- Oili Piispanen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Serviz: Työajanseuranta pk-yrityksen tarpeisiin

"Monet järjestelmät olivat liian laajoja. Me olemme vielä pieni yritys, joten tarvitsimme tässä vaiheessa yksinkertaisen ratkaisun, Kauppinen kertoo. Ohjelman kuitenkin pitäisi kasvaa yrityksen mukana, sillä rekrytointeja tehdään koko ajan lisää."

-- Eveliina Kauppinen

Näytä referenssi

ReferenssiFivaldi on mukana rakentamassa Husky Oy:n tulevaisuutta

"Kun käyttöönotto on hyvin valmisteltu ja tehty, ja alussa on laitettu panoksia, niin Fivaldia on kyllä nyt helppo käyttää. Säätämiseen ei mene arjessa aikaa, kun kaikki on selvitetty jo silloin, kun ohjelmiston käyttö aloitettiin."

-- Marjo Kuparinen

Näytä referenssi

ReferenssiMonipuolinen taloushallinto-ohjelmisto tuo selkeyttä konsulttiyrityksen arkeen

"Fivaldissa on kaikki yrityksessä tarvittavat osa-alueet. Ja jos yritys kasvaa ja laajenee, pystyy siihen ostamaan lisäpalikoita."

-- Susanna From

Näytä referenssi

ReferenssiOakwood Tradingin taloushallinto pyörii tehokkaasti Visma Fivaldilla

"Fivaldin avulla me saamme tehtyä asiat kerralla oikein. On tärkeää, ettei tarvitse jälkeenpäin mietiskellä, miksi ja miten tiedot on ohjelmaan viety ja järjestetty."

-- Sari Lankinen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Lapinlahden Koneistus Oy: Toiminnanohjausjärjestelmän huolellinen käyttöönotto vähentää teollisuusyrityksen kasvukipuja

"Meillä on päivittäisessä käytössä laskutus, ostoreskontra, myynti, osto, varastonhallinta, työpistenäyttö ja tuotanto. Voi sanoa, että koko yrityksen toiminta pyörii Novan kautta. Nova on liiketoiminnan sydän ja keuhkot."

-- Mirja Litmanen

Näytä referenssi

ReferenssiMatka Tikonista Fivaldiin: Porvoon Tilipalvelu (osa 2/2)

"Tämä on hieno ohjelma, kun se palvelee kaikkien asiakkaiden tarpeita."

-- Tarja Tuomi

Näytä referenssi

ReferenssiVisma Nova kulkee Rakennus Oy Isotalon kasvun mukana ja vapauttaa työaikaa

"Olemme vapauttaneet usean ihmisen työaikaa tuottavampaan tekemiseen, sillä nykyisin entisen kolmen ihmisen sijaan vain yksi käyttää tähän aikaansa – ja hänkin vain murto-osan työviikostaan."

-- Ilkka Isotalo

Näytä referenssi

ReferenssiVisma Nova tuo tehoja toiminnanohjaukseen

"Kyllä voin suositella Vismaa ja sen ratkaisuja kaltaisellemme yritykselle."

-- Harri Höglund

Näytä referenssi

ReferenssiKansainvälinen menestyjä luottaa Visma Novaan

"Ensisijaisen tärkeää kaikille käyttäjille on se, että ratkaisu antaa erittäin ajantasaista tietoa. Hyvä toiminnanohjausjärjestelmä on mahdollistaja. Kun ratkaisu on juuri sopiva pk-toimijalle, käyttäjät on koulutettu perusteellisesti ja käyttäminen on kurinalaista, ratkaisusta saa irti kaiken mahdollisen hyödyn liiketoiminnan suunnittelemista sekä seurantaa varten."

-- Johannes Leppihalme

Näytä referenssi

ReferenssiKuljetusalan konkari luottaa Visma Novaan

"En keksi mitään erityistarvetta alaltamme, johon Visma Nova ei voisi tarjota ratkaisua. Ohjelmistossa on erinomaiset työkalut muun muassa kustannusten ja tulojen hallinnointiin. Pystymme seuraamaan helposti, paljonko esimerkiksi yksittäisen kalustoyksikön tuotto on eri urakkaprojekteissa."

-- Jyrki Rahikkala

Näytä referenssi

ReferenssiTehokasta tuotannonohjausta Visma Novalla

"Ohjelmisto on vastannut niihin tarpeisiimme, joihin ratkaisua olemme hakeneetkin. Tietysti käyttäjän on itse oltava huolellinen tietoja syöttäessään, eli kun ohjelmiston käyttöönottovaiheessa syöttää huolellisesti kaikki tarvittavat tuotetiedot rakenteineen järjestelmään, tämän jälkeen ohjelman käyttö on sujuvaa ja kaikki pelittää."

-- Torbjörn Nyholm

Näytä referenssi

ReferenssiMatka Tikonista Fivaldiin: Porvoon Tilipalvelu (osa 1/2)

"Ajauduimme etsimään uutta ohjelmistotaloa, koska nykyisen järjestelmän Tikonin toiminta loppuu pian. Vielä vuoden 2021 kevään tilinpäätökset voidaan tehdä Tikonilla, mutta tavoite on, että joulukuun 2021 tilinpäätökset tehtäisiin jo Fivaldilla."

-- Tarja Tuomi

Näytä referenssi

ReferenssiKaikki hoituu yhdellä ohjelmistolla

"Mielestäni Fivaldissa kaikki toimii kuten pitää. Ohjelmistossa on kaikki kohdallaan, eikä mitään puutu."

-- Björn Lindqvist

Näytä referenssi

ReferenssiMonipuolisia tilitoimistopalveluja yhden ohjelmiston taktiikalla

"Fivaldi on kokonaisuudessaan tehokas järjestelmä. Sähköisten ominaisuuksien käyttäminen säästää aikaa sekä asiakkaalta että kirjanpitäjältä, lisäksi kirjanpito on hyvin ajantasaista."

-- Jukka-Pekka ja Sanna Kiilunen

Näytä referenssi

ReferenssiTyytyväinen toimitusjohtaja vannoo puhelimeen siirretyn työajanseurannan nimeen

"Miksi vaihtaisin toiseen? Entry helpottaa meidän elämäämme ja säästää työaikaamme. Ollaan oltu tähän tosi tyytyväisiä."

-- Janne Jalonen

Näytä referenssi

ReferenssiPerheyrityksen toiminta pyörii Visma Novan avulla

"Nova on toiminut hyvin meidän käytössä nyt jo 21 vuotta. Meillä ei ole mitään mielenkiintoa vaihtaa järjestelmää."

-- Mika Leppälä

Näytä referenssi

ReferenssiPerheyrityksen miljoonabisnes kasvaa yhä – Visman Novan avustuksella

"Me hallitaan materiaalivirtoja paremmin kuin ennen. Aiemmin varastossa työskenteli neljä ihmistä, nyt riittää puolitoista."

-- Juha Ketonen

Näytä referenssi

ReferenssiMatka- ja kululaskujen sähköistäminen

" Osa työntekijöistämme on fyysisesti eri puolilla Suomea ja välillä ympäri maailmaakin. Nyt ohjelmistoa voi käyttää missä tahansa, kunhan on nettiyhteys. Ohjelmistoa on helppo käyttää ja sähköisyys säästää aikaa. Lisäksi mobiilisovelluksen kautta valokuvan ottaminen kuitista ja liittäminen matka- tai kululaskuun on tehty vaivattomaksi."

-- Riitta-Stiina Salovaara

Näytä referenssi

ReferenssiExcel vaihtui matkalaskuohjelmaan

"Visma.net Expense on helppokäyttöinen ja joustava matkalaskuohjelma."

-- Anne-Mari Keskitalo

Näytä referenssi

ReferenssiTarpeena MyCashFlow-verkkokauppaan integroituva pilvi-ERP

"Suosittelisitko Vismaa ja Visma.net -ratkaisua? “Suosittelen. Asiakaspalvelu varsinkin myynnin puolelta on ollut aivan loistavaa ja Vismalta voi odottaa laadukasta kehitystyötä jatkossakin. Tukipalveluiden osaaminen ja nopeus ovat myös tehneet vaikutuksen. Mielestäni Visma.net on huipputuote, joka on pk-yritysten saatavilla kohtuullisilla kustannuksilla"

-- Henry Kouvonen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Visma Software kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Software Oy:n referenssit

Visma Software Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia