Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Visma Software haluaa auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään tarjoamiensa toiminnanohjauksen, taloushallinnon sekä kiinteistöhallinnan ohjelmistoratkaisujen avulla. Tuotteitamme ovat mm. Visma.net, Nova, L7, Fivaldi ja Movenium.

Visma Software Oy

Yritysesittely

Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintaohjelmistoja sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille.

Toimintamme ydin on varmistaa asiakasyritystemme menestys. Teemme sen toteuttamalla heille ohjelmistopalveluita, jotka mahdollistavat yrityksen eri toimintojen automatisoinnin ja integroinnin. Tiedämme, että hyvä suunnitelma ja projektiin sitoutuminen ovat avainasioita onnistuneessa ohjelmistoprojektissa.

Tuotteitamme ovat mm. Visma.net ERP, Visma L7, Visma Nova , Visma Fivaldi ja Visma Movenium. Tarjoamme asiakkaillemme myös mm. matkalasku-, verkkolaskutus- ja palkanlaskentaohjelmia.

Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 900 asiantuntijaa. www.visma.fi
Työntekijöitä 176
Y-tunnus 0711992-8
Perustettu -
Www Kotisivut
Puh 010 75 62 990
E-mail myynti.software@visma.com

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku, Vaasa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Hankinta, Logistiikka, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto

Erikoisosaaminen: Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Visma Software, Ohjelmistot, Ohjelmistoratkaisut, Teollisuus, Energiateollisuus, Kiinteistöhallinta, Tekninen tukkukauppa, Urakointi, pilvipalvelut, rakennusala

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Visma Software - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiUnico Finland Oy siirtyi viivakoodipohjaiseen toimintaan L7:n ja LTR:n avulla

"L7-järjestelmässä on runsaasti hyviä ominaisuuksia ja se on helppo käyttää. Valmistavalle teollisuudelle tuotannon suunnittelun puoli on hyvä. Ohjelma on selkeä, laaja ja raporttien osalta räätälöiminen on lähes rajatonta. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja monet toiminnot ovat loogisia. Mielestäni L7 on kuten Nova, eli näppärä käyttää kokonaisvaltaisesti."

-- Pasi Saarinen

Näytä referenssi

ReferenssiL7-tuotannonohjaus ja LTR-varastotoiminnot yhdessä

"L7 on hyvin integroituva järjestelmä ja voin suositella sitä muillekin yrityksille. "

-- Marja-Leena Rautiainen

Näytä referenssi

ReferenssiMatka- ja kululaskujen sähköistäminen

" Osa työntekijöistämme on fyysisesti eri puolilla Suomea ja välillä ympäri maailmaakin. Nyt ohjelmistoa voi käyttää missä tahansa, kunhan on nettiyhteys. Ohjelmistoa on helppo käyttää ja sähköisyys säästää aikaa. Lisäksi mobiilisovelluksen kautta valokuvan ottaminen kuitista ja liittäminen matka- tai kululaskuun on tehty vaivattomaksi."

-- Riitta-Stiina Salovaara

Näytä referenssi

ReferenssiExcel vaihtui matkalaskuohjelmaan

"Visma.net Expense on helppokäyttöinen ja joustava matkalaskuohjelma."

-- Anne-Mari Keskitalo

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Visma Software - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Tee taloushallinnosta kilpailuetu. Unohda manuaaliset ja aikaa vievät taloushallinnon rutiinit ja keskity oman liiketoiminnan kehittämiseen. Oikea tieto oikeaan aikaan antaa eväät parempaan..

Tuotanto

Valmistuvatko tuotteesi ajallaan ja saatko ne toimitettua ajoissa asiakkaille? Onko varastosi arvo hallinnassa? Miten hoidat resurssisuunnittelun?

Ohjaa koko tuotantoprosessia tilauksesta toimitukseen samalla..

Toiminnanohjaus ERP

Yhdistä liiketoiminta, johtaminen ja työntekijät samaan toiminnanohjausjärjestelmään. Säästät aikaa manuaalisesta työstä ja johdat yritystä paremman tiedon valossa. Digitaalinen tiedonkulku, automatisoidut prosessit..

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tehokkaat työkalut tilitoimistoille

Onko rutiineissasi vielä tehostamisen varaa? Mahdollistavatko käyttämäsi järjestelmät sujuvan työnkulun ja joustavan yhteistyön asiakkaan kanssa?

Tilitoimistoille..

Kiinteistöala

Kiinteistöhallinnan toiminnanohjaus

Kiinteistöhallinnan ja isännöinnin ammattilaisena tarvitset toimivat työkalut päivittäisten asioiden tehokkaaseen ja tulokselliseen hoitamiseen sekä toimivaan viestintään ja..

Rakentaminen

Kokonaisratkaisulla tehokkuutta urakoihin ja tuntitöihin

Urakointitoimialan yrityksille suunnattu laaja toiminnanohjauksen järjestelmäkokonaisuutemme on toteutettu toimialan erityispiirteet ja tarpeet huomioiden. Toimialan..

Kauppa

Pidä toimitusketjun kaikkien prosessien langat käsissäsi

Tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksessä koko toimitusketjun hallinta on tärkeässä roolissa liiketoiminnan tehokkuuden ja onnistumisen kannalta. Työvälineiden..

Raaka-aineet ja energia

Hallitse projekteja ja sidosryhmien toimintaa yhdestä järjestelmästä

Toimialajärjestelmämme tarjoaa energia-alan liiketoimintaan urakoinnin ja talouden integroidun kokonaisratkaisun, joka keskustelee aukottomasti..

Valmistava teollisuus

Kokonaisratkaisu teollisuusyrityksille

Teollisuusyrityksen liiketoimintaympäristö koostuu monista toimijoista. Liiketoimintaprosessien laajuuden lisäksi toiminnalle ovat ominaisia jatkuvat ja nopeat muutokset...

Visma Software - Referenssit

Visma Software - Bloggaukset

Visma Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Software - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Visma 3. sijalla Suomen parhaat työpaikat / Great Place to Work -tutkimuksessa

Ohjelmistoyhtiö Visma sijoittui erinomaisesti kolmannelle sijalle Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Suomen Visma-yhtiöt osallistuivat tutkimukseen ensimmäistä kertaa yhdessä.


Suomen Visma-yhtiöt osallistuivat ensimmäistä kertaa yhdessä Suomen parhaat työpaikat -tutkimukseen suurten organisaatioiden sarjassa (yli 500 työntekijää) ja sijoittui erinomaisesti 3. sijalle. Tällä kertaa tutkimukseen osallistuivat Visma Solutions Oy, Visma Software Oy, Visma Consulting Oy ja Visma Passeli Oy. Vuoden sisällä ostetut ja fuusioitumassa olleet yritykset eivät osallistuneet tutkimukseen.


Visma on muodostunut pienistä ja keskisuurista yrityksistä, jotka ovat liittyneet Vismaan yritysostojen kautta. Visma-yritykset integroidaan kokonaisuuteen tarkoituksella löyhästi, jotta yrittäjämäinen toiminta, omistajuus ja yhteisöllisyys säilyisi. Jo yritysostoa suunniteltaessa huomioidaan yrityksen työilmapiiri ja kulttuuri, eli se miten ostettava yritys soveltuu osaksi Vismaa.


Yrittäjähenkisyys kulttuurin keskiössä

Yrityskulttuurimme rakentuu yrittäjähenkisyyden, avoimuuden ja yhteisöllisyyden ympärille. Johto haluaa vahvasti ylläpitää tätä kulttuuria, jonka keskiössä on jokaisen yksilön merkityksellisyys ja arvostus. Suuren organisaation rattaisiin hukkuminen vältetään työskentelemällä pienemmissä ja itsenäisissä yksiköissä, joissa luottamus henkilöstöön on kaiken perusta.


Monet työntekijöistä korostavat olevansa ylpeitä siitä, että pystyvät omalla toiminnallaan vaikuttamaan Suomen kilpailukykyyn ja yritysten hyvinvointiin. Visma tekee juuri sitä, mitä uutisissa, mediassa, toreilla ja yhteisöissä puhutaan - muuttaa Suomea nykyaikaisemmaksi ja tehokkaammaksi. Vismalla haluamme, että myös itse toimimme älykkäämmin, tehokkaammin ja käytämme enemmän aikaa siihen työhön, mistä eniten nautimme. Silloin myös työ sisällöltään inspiroi.


Matala hierarkia mahdollistaa ketterän toiminnan

Visman pohjoismaalaiset arvot näkyvät päivittäisessä tekemisessä. Organisaation hierarkia halutaan pitää mahdollisimman matalana, jotta yritys on ketterä ja tieto kulkee hyvin. Johto on lähellä ja helposti lähestyttävä. Operatiivisia päätöksiä tehdään vähemmän johtoryhmässä ja enemmän siellä missä työkin tehdään. Osassa yhtiöistä ei edes ole johtoryhmää. Visman koosta huolimatta organisaatiossa ei siis ole ison konsernin tuntua.


Henkilöstön sitoutumista seurataan konsernitasoisilla Employee Engagement Survey -tutkimuksilla kahdesti vuodessa. Lisäksi Visma-yhtiöillä on omia viikottaisia fiilis- ja ilmapiirimittauksia. Näiden kyselyiden tärkein anti on seurata henkilöstön hyvinvointia ja olla ajan hermolla henkilöstöä puhuttavista asioista.


Kiitokset siitä, että Visma on Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa kuuluu luonnollisesti vismalaisille. Vain yhdessä pystymme ylläpitämään ja vahvistamaan Visman kulttuuria myös jatkossa.


Tietoa tutkimuksesta:

Suomen parhaat työpaikat -tutkimus perustuu Great Place to Work® -organisaation yli 30 vuoden tutkimustyöhön hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tuloksia laskettaessa työntekijöiden Trust Index© -henkilöstökyselyn painoarvo on kaksi kolmasosaa ja yrityksen johtamiskäytänteitä ja toimintatapoja selvittävän Culture Audit© -kyselyn yksi kolmasosa kokonaispisteistä.


Suomen parhaat työpaikat 2019: www.greatplacetowork.fi/blogit/suomen-parhaat-tyopaikat-2019

Visma Software - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Visma Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku