Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Viskan kokemuksia

Viskan kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Viskan Oy Ab on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiDuffy verkkokauppa

"Halusimme valmiin alustan ja mielellään toimittajan, jolla on hyvä kokemus verkkokauppaprojekteista. Viskan sopi hyvin vaatimuksiimme ja ensikonktaktista asti valinta tuntui oikealta. "

-- Ola Persson

Näytä referenssi

ReferenssiHyreshyllan vuokrauskonsepti

"Ymmärsimme heti, että Viskan on oikea kumppani auttamaan meitä, sillä heillä on kattava kokemus verkkokaupan ja kestotilausratkaisujen kehittämisestä."

-- Margareta Törnblad

Näytä referenssi

ReferenssiPrimeboots-verkkokauppa julkaistiin Viskanin verkkokauppa-alustalla

" CMS on fantastinen ja erittäin helppo käyttää! Jatkamme yhdessä kohti uusia, jännittäviä projekteja! "

-- Madeleine Ahlbäck

Näytä referenssi

ReferenssiSupergan uusi verkkokauppa Viskanin alustalla

"Tiiviillä ja läpinäkyvällä yhteistyöllä Viskanin tiimin kanssa, lanseerasimme kaksi sivustoa lyhyessä ajassa ja todella tiukalla dealinella. Suora ja nopea kommunikointi ohjasi projekteja alusta loppuun."

-- Madeleine Ahlbäck

Näytä referenssi

ReferenssiPelle P:n verkkomyynti kasvoi 250%

"Me teimme kattavan vertailun eri verkkokauppa-alustojen välillä ja olimme vaikuttuneet mahdollisuuksista, joita Viskan pystyi tarjoamaan. Yhdessä vakuuttavan referenssilistan ja verkkokauppakokemuksen myötä, valinta oli lopulta melko yksinkertainen."

-- Jarl Alfgården

Näytä referenssi

ReferenssiDecor of Sweden kasvatti myyntiä 165% uudella verkkokauppa-alustalla

"Meillä on ollut monia e-commerce-toimittajia ja IT-projekteja 18-vuotisen urani aikana yrityksessä ja yksikään näistä ei ole ollut yhtä mukava kuin Viskan."

-- Carolina Winterliv, Decor of Swedenin varatoimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiVaatemerkki Pelle P:n uusi kansainvälinen verkkokauppa Viskan Streamline-alustalla

"Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja koemme, että nyt meillä ei ole tekinisiä rajoituksia sille, kuinka paljon voimme myydä verkossa."

-- Jonna Pettersson

Näytä referenssi

ReferenssiHelge Nyberg B2B-verkkokauppa

"Viskan on reagoinut toiveisiimme erittäin hyvin, heti alusta asti ja läpi koko projektin. Yhteistyö projektin aikana on ollut enemmän kuin hyvää ja matkan aikana ilmenneet uudet asiat olemme ratkaisseet yhdessä. Tämä tuntuu molemminpuoliselta ja rehelliseltä yhteistyöltä, jossa tahtotila ja halu saavuttaa jotain hyvää ovat olleet mukana molempien suunnalta."

-- Yvenne Odd

Näytä referenssi

ReferenssiBabyWorld monikanavainen verkkokauppa

"Me olimme kasvaneet ulos järjestelmistämme ja etsineet ratkaisua, joka sopisi tarpeisiimme parhaiten. Kun meille esiteltiin Viskan Streamline, asiat etenivät nopeasti. Välttämällä eri järjestelmien väliset integraatiot ja siirtymällä toimittajaan, joka kantaa kokonaisvastuun, poistimme useita ongelmia, joista kärsimme aiemmin."

-- Dennis Söderqvist

Näytä referenssi

ReferenssiSportshopenin verkkomyynti kasvoi 100%

"Uusi verkkokauppa-alustamme vapauttaa resursseja ja aikaa, jotta tiimimme kanssa voimme keskittyä kaikkiin muihin haasteisiin joita kasvun jatkuminen tuo mukanaan. Aina löytyy paljon asioita joissa parantaa, joten on miellyttävää ettei tarvitse miettiä perustason teknologiaongelmia"

-- Fredrik Lennström

Näytä referenssi

ReferenssiMakeup Mekka verkkokauppa

"On äärimmäisen tärkeää ymmärtää aina kohderyhmän ostomalleja ja mukauttaa ostokokemusta verkkokaupassa konversion maksimoimiseksi. Uskomme Insta shoppingin olevan tärkeä työkalu juuri nyt ja Viskan toteutti hyvän ratkaisun sen tuomiseksi verkkokauppaamme."

-- Berit Sjøvik

Näytä referenssi

ReferenssiHolebrook verkkokauppa

"Asetimme B2C-verkkokaupan projektille tiukan aikataulun syksyllä 2018. Jo ensimmäisestä päivästä alkaen, yhteistyö on sujunut hyvin. Viskan suunnitteli ja toteutti projektin järjestelmällisesti ja kokemuksella. Omalta osaltamme projekti sujui oikein hyvin, pienellä tiimillä Viskanilta, jonka kanssa projektipäällikkömme Jennie Gustafsson teki tiivistä yhteistyötä. Visiomme.."

-- Daniel Svensson

Näytä referenssi

ReferenssiLager 157

"Streamline luo meille edellytykset käsitellä jatkuvasti kasvavia verkkokaupan tilausmääriä, samalla kun taustahallinta on alansa huippua."

-- Stefan Palm

Näytä referenssi

Referenssi8848 Altitude uudistaa brändin ja verkkokaupan

"Yhdessä supertiimin kanssa, otamme seuraavan askeleen 8848:n kehityksessä! Uudistamme koko brändialustan, verkkokaupan ja muotoilu-DNA:n. Tämä on pitkän työn tulos, joka lopulta alkaa näkyä myös ulospäin! Viskan Streamlinen ansiosta me nyt tiedämme että meillä on käytössä alusta, joka mahdollistaa seuraavatkin askeleet, sillä nyt vasta suurin työ alkaa!"

-- Anton Peterson

Näytä referenssi

ReferenssiRtech verkkokauppa

"Uusi verkkokauppa vaikuttaa erittäin hyvältä, ja on meille iso askel eteenpäin. Käytämme verkkokauppaa myyntikanavana, mutta tärkein rooli sillä on tällä hetkellä kivijalkamyymälän, tukkukaupan, pyörähuollon ja iskunvaimenninhuollon tukena. Viskanin kanssa on ollut helppo tehdä yhteistyötä. Heidän asiakaspalvelunsa on henkilökohtaista ja he ovat hyvin perillä meidän.."

-- Vesa Virta

Näytä referenssi

ReferenssiJC - Verkkokauppa & OMS

"JC tulee kokemaan muutosvaiheen uuden Scandinavian Denim House-konseptin myötä. Käytössä on uusi strategia, jossa verkkokaupalla on paljon suurempi merkitys kuin aiemmin. Olemme luottaneet verkkokauppamme kehityksen kumppanimme Viskanin haltuun, ja olemme lyhyessä ajassa lanseeranneet verkkokauppaprojektin ensimmäisen vaiheen."

-- Vincent Tse

Näytä referenssi

ReferenssiHemtexin uusi verkkokauppa Viskanin alustalla

" Hemtexillä on markkinoiden parhaita ratkaisuja käytössään, tämä näkyy esim. alan lyhyimpinä latausaikoina. Verkkokauppa-alustamme tulee Viskanilta. "

-- Martin Richardsson, E-commerce Manager, Hemtex

Näytä referenssi

ReferenssiAccent verkkokauppa

"Siirsimme ennätyslyhyessä ajassa accent.se verkkokaupan uudelle alustalle ja nyt meillä on parempi työkalu onlinemyyntiin ja trafiikin ohjaamiseen myymälöihimme. Koska käyttämämme ratkaisu on myös johtavien vähittäiskauppiaiden käytössä, olemme varmoja että ratkaisutoimittajamme ymmärtää tarpeitamme ja ratkaisu on nykypäivän omnikanavakehityksen kärjessä, nyt ja.."

-- Stephan Ebberyd

Näytä referenssi

ReferenssiHemtex:n verkkokauppa lanseerattiin Suomessa

"Verkkokauppa on tärkeässä roolissa monikanavastrategiassamme, jossa tarjoamme kuluttajille parhaan mahdollisen ostokokemuksen, tavalla joka sopii heille parhaiten. Myymälöitä Suomessa Hemtexillä on ollut vuodesta 2001, joten on luonnollista tarjota tuotteitamme suomalaisille nyt myös verkossa. Odotusarvomme Suomen markkinoita kohtaan ovat korkeat. Tavaramerkkimme on suhteellisen tunnettu.."

-- Martin Richardsson, E-commerce Manager, Hemtex

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Viskan kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Viskan Oy Ab:n referenssit

Viskan Oy Ab:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia