Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visionbay Solutions kokemuksia

Visionbay Solutions kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Visionbay Solutions Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase Aurajoki: BI:stä potkua liiketoiminnan läpinäkyvyyteen

"Visionbayn palvelumalli toimii järkevästi, koska järjestelmän elementtejä täydennetään asiakkaan tarpeiden mukaan, eikä projekti kasva liian suureksi ja vaikeasti hallittavaksi. Koska meillä ei ollut kokemusta talouden BI-järjestelmistä aiemmin, emme olisi heti osanneet edes miettiä kaikkea tarvittavaa tai sitä, mitä voimme saada. Nyt ratkaisu kehittyy juuri meidän näköiseksemme."

-- Katja Ahti, talous- ja hallintojohtaja, Aurajoki Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHohde Group valitsi Visionbayn BI-kumppanikseen

"Visionbay Solutions Oy:n selkeä, nopea ja kustannustehokas toimintatapa teki helpoksi valita heidät Hohde Groupin BI-kumppaniksi."

-- Henri Tuhkanen, talousjohtaja, Hohde Group

Näytä referenssi

ReferenssiVisionbayn tapa toimia vakuutti kasvuvauhdissa olevan Praecom Groupin

"Visionbay Solutions Oy:ssä ymmärrettiin aidosti liiketoimintaamme sekä haasteitamme kasvuyrityksenä. Kyse ei ollut vain Huubia-järjestelmästä, vaan heidän paneutumisestaan tarpeisiimme sekä Visionbayn palvelumallista, joka on joustava."

-- Juha Elonen, COO, Praecom Group

Näytä referenssi

ReferenssiÄlykästä raportointia ja lisäpotkua budjetointiin –Beneq minimoi manuaalisen raportoinnin Huubian ansiosta

"Plannerissa voimme syöttää manuaalisesti tietoja ja verrata niitä raportoituun tietoon. Huubia saa lisäulottuvuutta siitä, että se soveltuu käytettäväksi muuhunkin kuin puhtaaseen toteumaraportointiin."

-- Timo Gröndahl, Business Analyst, Beneq

Näytä referenssi

ReferenssiHuubia toi modernin raportoinnin hyödyt Hasan & co:lle

"Huubian käyttöönotto nosti datan luotettavuuden uudelle tasolle paitsi reaaliaikaisuuden, myös tietomallien automatisoinnin ansiosta. Teemme Huubia Plannerin päällä jatkuvaa asiakkuuskohtaista myynnin ennustetta ja olemme päässeet kokonaan eroon erillisistä ennuste-Exceleistä."

-- Simo Kajaste, Group CFO, hasan & partners

Näytä referenssi

ReferenssiAro Systemsin talouden hallinta ja liiketoiminnan ennustettavuus helpottuivat Huubialla

"Suosittelen lämpimästi Huubiaa. Talouden hallintamme ja liiketoimintamme ennustettavuus on helpottunut huomattavasti. Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja rakentaminen on nähty prosessi edellä. Tavoitetila on määritelty selkeästi, yhteistyö on ollut todella avointa ja kehittyy koko ajan. Visionbayssa puhutaan kanssamme samaa kieltä ja ymmärretään mitä ollaan tekemässä."

-- Mika Huovinen, Toimitusjohtaja Aro Systems Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPlusterveys

"Huubian avulla olemme voineet keskittyä tiedon analysoimiseen sen sijaan, että käyttäisimme aikamme tietojen työstämiseen. Yhteistyö Visionbayn kanssa on ollut erittäin joustavaa ja asiantuntevaa, mikä on auttanut järjestelmän nopeassa käyttöönotossa. Tulemme hyödyntämään Huubiaa tulevaisuudessa laajemminkin liiketoiminnan ohjaamisessa."

-- Kati Niemelä, Talous- ja hallintojohtaja, Plusterveys

Näytä referenssi

ReferenssiAro Systems

"Huubian monipuolisuus yllätti meidät positiivisesti. Visionbayn palvelun avulla olemme jalkauttaneet projektiemme reaaliaikaisen talousohjauksen osaksi projektijohdon arkea, jonka ansiosta liiketoimintamme talouden hallinta ja ennustaminen ovat helpottuneet huomattavasti. Huubian kautta seuranta on läpinäkyvää ja tieto on heti kaikkien käytettävissä"

-- Mika Huovinen, toimitusjohtaja, Aro Systems

Näytä referenssi

ReferenssiAvain Yhtiöt

"Visionbay palvelun avulla olemme saaneet datan käytettävään ja ymmärrettävään muotoon. Olemme pystyneet kehittämään raportointiamme itsenäisesti useista data lähteistä koostetun tiedon pohjalta. Esiin nousseet haasteet on aina ratkottu nopeasti ja hyvässä yhteistyöhengessä. "

-- Olli-Pekka Virolainen , Talouspäällikkö, Avain Yhtiöt

Näytä referenssi

ReferenssiOiva Isännöinti

"Visionbayn palvelu on ollut ensiluokkaista koko yhteistyömme ajan. Ohjaamme ja seuraamme liiketoimintaamme Huubian avulla. Laadimme myös liiketoimintamme budjetit sekä ennusteet Huubian avulla."

-- Jarno Karhinen, Talousjohtaja, Oiva Isännöinti

Näytä referenssi

ReferenssiKotikatu Oy

"Visionbay on pystynyt vastaamaan muuttuvan organisaatiomme tarpeisiin ketterästi. Huubian avulla raportoimme ja jaamme tietoa yhdistettynä useista eri tietolähteistä tehokkaasti. Myös tulos-seuranta ja budjetointi on saatu jalkautettua tulosyksiköittemme vetäjille asti. Suosittelen! "

-- Hans Sten, Talousjohtaja, Kotikatu Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Visionbay Solutions kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visionbay Solutions Oy:n referenssit

Visionbay Solutions Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia