Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vincit kokemuksia

Vincit kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Vincit on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTaalerin digitaaliset ratkaisut ovat rahoitusalan huippua

"Isoin anti meille on, että Vincitillä ei nähdä tiedon jakamista uhkana, vaan asiantuntijat avaavat varauksetta ajatuksiaan ja tuovat esiin eri vaihtoehtoja. Olemme oppineet valtavasti tämän yhteistyön aikana. Myös yhteinen rekrytointiprosessi on ollut itselleni avartava, sillä Vincitillä on pitkälle mietitty henkilöstöpolitiikka, joka on rakennettu juuri kehittäjien tarpeisiin..."

-- Titta Sillman KEHITYSJOHTAJA / TAALERI VARAINHOITO OY

Näytä referenssi

ReferenssiSuperoperator - maailman ensimmäinen digitaalinen autopesu

"Vincit on kasvanut kanssamme ja onnistunut tarjoamaan asiantuntevaa palvelua kaikkiin tarpeisiimme aina pesulaitteiston hallinnasta kuvantunnistukseen saakka. Tähtäämme maailman suurimmaksi autopesulaketjuksi ja samalla aiomme tuoda markkinoille muitakin ajoneuvopalveluja. Vincit on ollut osa menestystarinaamme ja tulee olemaan sitä myös jatkossa."

-- Erkki Aminoff TOIMITUSJOHTAJA / SUPEROPERATOR

Näytä referenssi

ReferenssiPalveluiden digitalisoiminen ja luotettavan riistatiedon kerääminen joukkoistamalla

"Olemme rakentaneet Vincitin kanssa Suomen riistakeskuksen sähköisen asioinnin Oma riista -palvelua vuodesta 2014 lähtien. Kehitystyö on ollut alusta alkaen hedelmällistä ja aidosti ketterää! Päivittäisen työmme rutiineihin kuuluu jatkuva, avoin ja rehellinen vuoropuhelu – myös haasteellisissa ja yllättävissä tilanteissa. Vincittiläisiä kuvastaa ammattiylpeys, ratkaisukeskeisyys.."

-- Ville Hokkanen / Oma riista -palvelu

Näytä referenssi

ReferenssiÄlykäs Verto-vedenmittaus vie kohti parempaa huomista

"Yhteistyö Vincitin kanssa on toiminut loistavasti. Vincit ylläpitää, kehittää ja reagoi VertoLiven käytettävyyteen proaktiivisesti, jolloin Verto voi keskittyä asiakkuuksiensa sujuvaan palveluun. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä ja se toimii sujuvana ja joustavana kumppanuutena."

-- Tomi Arola TEKNOLOGIAJOHTAJA / VERTO

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkoportaalin avulla ikäihmisten unelmat todeksi

"Vincit on rakentanut meille verkkoportaalia, jonka kautta voimme toteuttaa haavoittuvassa asemassa olevien vanhusten unelmia. On ollut hienoa huomata, että Vincitin väki on laittanut peliin ammattitaitonsa lisäksi myös sydämensä. Heidän sitoutumisensa projektiin on ollut esimerkillistä ja aina on menty eteenpäin pienen asiakkaan tilanteen mukaan. Vahva suositus, jos tarvitsette.."

-- Jari Pirhonen / TUTKIJA, FT / YHTEISKUNTATIETEIDEN TIEDEKUNTA JA GERONTOLOGIAN TUTKIMUSKESKUS

Näytä referenssi

ReferenssiPalvelualusta, joka yhdenmukaistaa pysäköinnin toiminnot

"Asiakkailla on kaikilla omat toiveensa ja tarpeensa pysäköinnin hallintaan. Vincitin kavereilla on ollut halua ja kykyä suoraviivaistaa ja yhdenmukaistaa näitä toimintamalleja. Lopputuloksena palvelusta on muodostunut sekä kohteen omistajalle että hänen pysäköintiasiakkailleen äärimmäisen helppokäyttöinen."

-- Mika Isoviita / Tuotepäällikkö, Moovy

Näytä referenssi

ReferenssiHesburgerin uusi sovellus kasvatti myyntiä 25%

"Kumppanivalinta on osoittautunut oikeaksi ja suosittelen Vincitiä mielelläni. Erityisesti arvostan heidän kykyään paneutua asiakkaan ongelmiin ja ratkaisujen etsimiseen. Vincitläiset saavat hyvin kiinni ideoistamme ja osaavat kehittää niitä toivottuun suuntaan. Sitoutuminen on ollut vahvaa."

-- Kristian Allén / CIO Hesburger

Näytä referenssi

ReferenssiDataa hyödyntävä Metso Metrics -palvelu toi merkittäviä säästöjä Metson asiakkaille

"Käytössämme on ollut tiivis, asiantunteva ydintiimi, joka on keskittynyt täysin meidän projektiimme. Erityisesti olen arvostanut Vincitin joustavuutta. "

-- Janne Kytökari Global Director / Metso Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiKansainvälisesti menestynyt Suunnon sovellus kerää käyttäjiltä kiitosta

"Vincitin asiantuntijat ovat työskennelleet useamman vuoden osana Suunnon mobiilikehittäjäyhteisöä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ammattitaitoiseen yhteistyöhön."

-- Mika Marjamäki Head of Mobile / Amer Sports Digital

Näytä referenssi

ReferenssiAnalytiikka edisti John Nurminen Säätiön Itämeren suojelutyötä

"Datameri-tiimin työ oli arvokas lisä säätiön Itämeri-työlle. Projekti auttoi löytämään uusia tapoja hyödyntää käytettävissä olevaa dataa sekä kannusti tarkastelemaan nykyistä toimintaamme analyyttisestä vinkkelistä. Datan myötä voimme toteuttaa entistä tehokkaammin Itämeri-työtämme."

-- Tuula Putkinen / Viestintäjohtaja, John Nurmisen Säätiö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit:n referenssit

Vincit:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Kiinnostaako digimarkkinointi, lohkoketjut, ketterät menetelmät tai koodaus? Listasimme it-alan verkkokursseja keväällä 2021
Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat
Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia