Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vincit kokemuksia

Vincit kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Vincit on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSärkänniemi – vähemmän säätöä ja enemmän hauskaa toimivien digipalveluiden avulla

"Vincitillä on tarpeellista hahmottamiskykyä, mutta myös nöyryyttä kuunnella niitäkin tässä liiketoiminnassa olennaisia asioita, jotka eivät ehkä ole rakettitiedettä, mutta jotka pitää silti huomioida. Äärimmäisen iso merkitys on myös sillä, että Vincitin tapa tehdä töitä tekee tästä kaikesta aivan jättihauskaa. Kaikessa, mitä Särkänniemi tekee, täytyy olla taustalla.."

-- Miikka Seppälä, toimitusjohtaja / Särkänniemi

Näytä referenssi

ReferenssiKattotutka teki digiloikan palvelemaan asiakkaiden tarpeita ja tehostamaan omia toimintoja

"Yhteistyömme on ollut hyvin läheistä ja tuntuu, että Vincit on päässyt hyvin sisälle tekemiseen. Vincitin porukka on mukavaa ja heillä on erinomainen ammattitaito. Sanoisin, että yhteistyötä on ollut erittäin helppo tehdä. "

-- Heikki Lindgren, Toimitusjohtaja / Kattotutka Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAlko – Tuotetoiveet todeksi digitaalisella Alkotoive-palvelulla

"Vincitillä on kyky yhdistää ajattelua dynaamisista startupeista, palvelumuotoilua sekä ketterää kehitystä. Tämä kaikki auttaa meitä innovoimaan. Kehityskyvykkyys ja DevOps-palvelut ovat korkealla tasolla, ja tekeminen on strukturoitu selkeäksi kokonaisuudeksi."

-- Kaapro Kanto, CIO / Alko Oy

Näytä referenssi

ReferenssiRobit – työkalut datan käsittelyyn ja entistä tarkempi näkymä tuotesaatavuuteen

"On hienoa, kuinka keskellä suurta epävarmuuttakin olemme pystyneet kääntämään kuviteltuja tulevaisuustiloja käytännöllisiksi työkaluiksi. Osa Vincitin tekijöiden ammattitaitoa on se, kuinka he viestivät meille, jotka emme työskentele ohjelmistojen parissa. He esittävät tekniset kysymykset niin, että pystymme antamaan riittävän vastauksen, joka vie heidän työtään eteenpäin.."

-- Daniel Palander, Head of Operational Excellence / Robit Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiOral Hammaslääkärit – verkkoajanvarausten määrä kasvoi 49 %

"Harvan kumppanin kanssa yhteistyö on näin mutkatonta, toki takana on jo useamman vuoden yhteistyö. Toimintatapamme on ketterä ja joustava, eikä kaikkea tarvitse hyväksyttää ohjausryhmissä. Lisäksi arvostan vastuunkantoa; tuntuu kuin vincitiläiset kehittäisivät omaa palveluaan."

-- Reetta Hulkkonen, Kehityspäällikkö / Oral Hammaslääkärit

Näytä referenssi

ReferenssiOmaM2 – sujuvampaa asumisen arkea käyttäjiensä näköisellä sähköisellä palvelulla

"Saimme yhdessä Vincitin kanssa rakennettua meidän ja asukkaidemme näköisen asiointikanavan. Olimme tutkiskelleet myös valmiita paketteja, joissa oli kyllä joitakin hakemiamme elementtejä, mutta ei kaikkia eikä siinä muodossa, jossa halusimme ne toteuttaa. Lähtemällä projektiin Vincitin kanssa saimme toivomamme palvelun. Ilahduttaa nähdä, että asukkaat saavat jo nyt palvelusta.."

-- Ilkka Teittinen, Tietohallintopäällikkö / Y-Säätiö

Näytä referenssi

ReferenssiTaalerin digitaaliset ratkaisut ovat rahoitusalan huippua

"Isoin anti meille on, että Vincitillä ei nähdä tiedon jakamista uhkana, vaan asiantuntijat avaavat varauksetta ajatuksiaan ja tuovat esiin eri vaihtoehtoja. Olemme oppineet valtavasti tämän yhteistyön aikana. Myös yhteinen rekrytointiprosessi on ollut itselleni avartava, sillä Vincitillä on pitkälle mietitty henkilöstöpolitiikka, joka on rakennettu juuri kehittäjien tarpeisiin..."

-- Titta Sillman KEHITYSJOHTAJA / TAALERI VARAINHOITO OY

Näytä referenssi

ReferenssiSuperoperator - maailman ensimmäinen digitaalinen autopesu

"Vincit on kasvanut kanssamme ja onnistunut tarjoamaan asiantuntevaa palvelua kaikkiin tarpeisiimme aina pesulaitteiston hallinnasta kuvantunnistukseen saakka. Tähtäämme maailman suurimmaksi autopesulaketjuksi ja samalla aiomme tuoda markkinoille muitakin ajoneuvopalveluja. Vincit on ollut osa menestystarinaamme ja tulee olemaan sitä myös jatkossa."

-- Erkki Aminoff TOIMITUSJOHTAJA / SUPEROPERATOR

Näytä referenssi

ReferenssiPalveluiden digitalisoiminen ja luotettavan riistatiedon kerääminen joukkoistamalla

"Olemme rakentaneet Vincitin kanssa Suomen riistakeskuksen sähköisen asioinnin Oma riista -palvelua vuodesta 2014 lähtien. Kehitystyö on ollut alusta alkaen hedelmällistä ja aidosti ketterää! Päivittäisen työmme rutiineihin kuuluu jatkuva, avoin ja rehellinen vuoropuhelu – myös haasteellisissa ja yllättävissä tilanteissa. Vincittiläisiä kuvastaa ammattiylpeys, ratkaisukeskeisyys.."

-- Ville Hokkanen / Oma riista -palvelu

Näytä referenssi

ReferenssiÄlykäs Verto-vedenmittaus vie kohti parempaa huomista

"Yhteistyö Vincitin kanssa on toiminut loistavasti. Vincit ylläpitää, kehittää ja reagoi VertoLiven käytettävyyteen proaktiivisesti, jolloin Verto voi keskittyä asiakkuuksiensa sujuvaan palveluun. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä ja se toimii sujuvana ja joustavana kumppanuutena."

-- Tomi Arola TEKNOLOGIAJOHTAJA / VERTO

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkoportaalin avulla ikäihmisten unelmat todeksi

"Vincit on rakentanut meille verkkoportaalia, jonka kautta voimme toteuttaa haavoittuvassa asemassa olevien vanhusten unelmia. On ollut hienoa huomata, että Vincitin väki on laittanut peliin ammattitaitonsa lisäksi myös sydämensä. Heidän sitoutumisensa projektiin on ollut esimerkillistä ja aina on menty eteenpäin pienen asiakkaan tilanteen mukaan. Vahva suositus, jos tarvitsette.."

-- Jari Pirhonen / TUTKIJA, FT / YHTEISKUNTATIETEIDEN TIEDEKUNTA JA GERONTOLOGIAN TUTKIMUSKESKUS

Näytä referenssi

ReferenssiHesburgerin uusi sovellus kasvatti myyntiä 25%

"Kumppanivalinta on osoittautunut oikeaksi ja suosittelen Vincitiä mielelläni. Erityisesti arvostan heidän kykyään paneutua asiakkaan ongelmiin ja ratkaisujen etsimiseen. Vincitläiset saavat hyvin kiinni ideoistamme ja osaavat kehittää niitä toivottuun suuntaan. Sitoutuminen on ollut vahvaa."

-- Kristian Allén / CIO Hesburger

Näytä referenssi

ReferenssiPalvelualusta, joka yhdenmukaistaa pysäköinnin toiminnot

"Asiakkailla on kaikilla omat toiveensa ja tarpeensa pysäköinnin hallintaan. Vincitin kavereilla on ollut halua ja kykyä suoraviivaistaa ja yhdenmukaistaa näitä toimintamalleja. Lopputuloksena palvelusta on muodostunut sekä kohteen omistajalle että hänen pysäköintiasiakkailleen äärimmäisen helppokäyttöinen."

-- Mika Isoviita / Tuotepäällikkö, Moovy

Näytä referenssi

ReferenssiDataa hyödyntävä Metso Metrics -palvelu toi merkittäviä säästöjä Metson asiakkaille

"Käytössämme on ollut tiivis, asiantunteva ydintiimi, joka on keskittynyt täysin meidän projektiimme. Erityisesti olen arvostanut Vincitin joustavuutta. "

-- Janne Kytökari Global Director / Metso Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiKansainvälisesti menestynyt Suunnon sovellus kerää käyttäjiltä kiitosta

"Vincitin asiantuntijat ovat työskennelleet useamman vuoden osana Suunnon mobiilikehittäjäyhteisöä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ammattitaitoiseen yhteistyöhön."

-- Mika Marjamäki Head of Mobile / Amer Sports Digital

Näytä referenssi

ReferenssiAnalytiikka edisti John Nurminen Säätiön Itämeren suojelutyötä

"Datameri-tiimin työ oli arvokas lisä säätiön Itämeri-työlle. Projekti auttoi löytämään uusia tapoja hyödyntää käytettävissä olevaa dataa sekä kannusti tarkastelemaan nykyistä toimintaamme analyyttisestä vinkkelistä. Datan myötä voimme toteuttaa entistä tehokkaammin Itämeri-työtämme."

-- Tuula Putkinen / Viestintäjohtaja, John Nurmisen Säätiö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit:n referenssit

Vincit:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia