Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vetonaula kokemuksia

Vetonaula kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Vetonaula Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiJobmeal valitsi Vetonaulan IT-kumppanikseen

"JOBmealin henkilökunta on erittäin tyytyväinen Vetonaulan helpdeskin nopeaan ja asiantuntevaan palveluun."

-- JOBmealin toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.

Näytä referenssi

ReferenssiHRM Partners valitsi Vetonaulan modernin IT-ulkoistuksen

"Moderni malli toimii meille, kaikki tavoitteemme ovat toteutuneet ja ensimmäinen vuosi yhteistyötä on ollut erittäin hyvä, myös käyttäjäkoulutukset pilvipalveluiden hyödynnykseen ovat olleet tarpeellisia ja onnistuneita. Suosittelen Vetonaulaa hyvin mielelläni!" kertoo Ulla Kittilä, HRM Partners."

-- Ulla Kittilä

Näytä referenssi

ReferenssiMercuri International Oy ulkoisti IT-palvelut Vetonaulaan

" "Vetonaula on meille sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio, joka myös tekee itse. Emme halunneet vaikeasti hallittavaa monen toimijan yhdistelmää. Vetonaulan osaaminen on erittäin hyvätasoista.” kertoo Mercurin Marko Majamäki ja jatkaa ”käyttöönottoprojekti onnistui suunnitelman mukaisesti ja koko yhteistyön alku on ollut erinomainen”."

-- Marko Majamäki

Näytä referenssi

ReferenssiTeollisuuden ja talotekniikan projektien ammattilaiselle rakennettiin toimintaa tukeva IT-palvelukokonaisuus.

"We have outsourced our whole IT to Vetonaula and I think things are working as they should. At start they made a plan, a roadmap of needed changes in our environment and that was carried out by them as planned, I didn’t need to supervise the execution. The support seems professional to me, tickets are carried out quite effectively. I can easily recommend Vetonaula as they have proved to be.."

-- Tanu Tauru, projektipäällikkö

Näytä referenssi

Referenssiebm-papst halusi laadukkaan IT-ulkoistuksen Suomen ja Viron toiminnoille. Kumppaniksi valikoitui IT-palvelutalo Vetonaula.

"Vetonaula vastaa IT-kumppanina Suomen ja Viron IT-toiminnoista. Palvelu kehittyy tarpeidemme mukaan ja on ihmisläheistä ja erittäin laadukasta. Agneta Skogster-Järvi, laatupäällikkö ebm-papst Oy."

-- Agneta Skogster-Järvi

Näytä referenssi

ReferenssiPalloliiton tarve: Helppokäyttöinen ja luotettava tietotekniikkaratkaisu pitkällä käyttöelinkaarella.

"Valintaan vaikutti tuore palvelumalli, jossa pääsemme hyödyntämään Office 365 palveluita osana toimivaa palvelukokonaisuutta. Muita valintakriteereitä oli toimittajan referenssiasiakkaiden tyytyväisyys ja järjestelmän kokonaiskustannukset."

-- kehitysjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Vetonaula kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vetonaula Oy:n referenssit

Vetonaula Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia