Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Vetonaula kokemuksia

Vetonaula kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Vetonaula Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiHRM Partners valitsi Vetonaulan modernin IT-ulkoistuksen

"Moderni malli toimii meille, kaikki tavoitteemme ovat toteutuneet ja ensimmäinen vuosi yhteistyötä on ollut erittäin hyvä, myös käyttäjäkoulutukset pilvipalveluiden hyödynnykseen ovat olleet tarpeellisia ja onnistuneita. Suosittelen Vetonaulaa hyvin mielelläni!" kertoo Ulla Kittilä, HRM Partners."

-- Ulla Kittilä

Näytä referenssi

ReferenssiMercuri International Oy ulkoisti IT-palvelut Vetonaulaan

" "Vetonaula on meille sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio, joka myös tekee itse. Emme halunneet vaikeasti hallittavaa monen toimijan yhdistelmää. Vetonaulan osaaminen on erittäin hyvätasoista.” kertoo Mercurin Marko Majamäki ja jatkaa ”käyttöönottoprojekti onnistui suunnitelman mukaisesti ja koko yhteistyön alku on ollut erinomainen”."

-- Marko Majamäki

Näytä referenssi

ReferenssiTeollisuuden ja talotekniikan projektien ammattilaiselle rakennettiin toimintaa tukeva IT-palvelukokonaisuus.

"We have outsourced our whole IT to Vetonaula and I think things are working as they should. At start they made a plan, a roadmap of needed changes in our environment and that was carried out by them as planned, I didn’t need to supervise the execution. The support seems professional to me, tickets are carried out quite effectively. I can easily recommend Vetonaula as they have proved to be.."

-- Tanu Tauru, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiNanoteknologian uranuurtaja luottaa Vetonaulan IT-palveluihin.

"Meillä tehdään vaativaa teknistä suunnittelua ja meille on oleellista että suunnittelijoiden laitteet pysyvät aina toimintakunnossa. Tärkeää palvelussamme ovat myös tietoturvallinen kotimainen palvelinsali ja asiantuntemus tietoyhteyksissä. Saamme lisää kapasiteettia tarpeiden kasvaessa ja Vetonaulan Helpdesk vastaa kaikista IT-asioistamme. Yhteistyö Vetonaulan kanssa toimii.."

-- Juhana Kostamo

Näytä referenssi

Referenssiebm-papst halusi laadukkaan IT-ulkoistuksen Suomen ja Viron toiminnoille. Kumppaniksi valikoitui IT-palvelutalo Vetonaula.

"Vetonaula vastaa IT-kumppanina Suomen ja Viron IT-toiminnoista. Palvelu kehittyy tarpeidemme mukaan ja on ihmisläheistä ja erittäin laadukasta. Agneta Skogster-Järvi, laatupäällikkö ebm-papst Oy."

-- Agneta Skogster-Järvi

Näytä referenssi

ReferenssiPalloliiton tarve: Helppokäyttöinen ja luotettava tietotekniikkaratkaisu pitkällä käyttöelinkaarella.

"Valintaan vaikutti tuore palvelumalli, jossa pääsemme hyödyntämään Office 365 palveluita osana toimivaa palvelukokonaisuutta. Muita valintakriteereitä oli toimittajan referenssiasiakkaiden tyytyväisyys ja järjestelmän kokonaiskustannukset."

-- Katriina Elovirta, kehitysjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Vetonaula kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vetonaula Oy:n referenssit

Vetonaula Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Ostolaskuprosessin automaatioasteen nostaminen on yhä tärkeämpää
Etätyö on tullut jäädäkseen - Oivanin EDT-malli kokoaa osaajat yhteen paikasta tai ajasta riippumatta
Suosittu Elements of AI sai jatko-osan – Building AI -verkkokurssi syventää ymmärrystä tekoälystä

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia