Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Verkkovaraani kokemuksia

Verkkovaraani kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Verkkovaraani Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiFuruno Finlandin verkkosivusto

"Furuno Finlandin verkkosivu-uudistus toteutettiin keväällä 2014 uudistetun strategiamme myötä. Projektia oli helppo lähteä tekemään tutun kumppanin kanssa, vaikka tsekkasimme muitakin mahdollisia verkkosivujen toteuttajia. Mukava ja mutkaton asiakasyhteistyö ja uusi ylläpitojärjestelmä tekivät homman sujuvaksi. Töitä tehtiin kovasti ja välillä tiukallakin aikataululla, mutta.."

-- Marika Mannila, Markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiYrjö ja Hanna Kodit verkkopalvelu

"Uudistimme Yrjö ja Hanna Kotien verkkopalvelun keväällä 2014 pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme kanssa ja saimme Verkkovaraanilta sen mitä tilasimme ja aikataulut pitivät sovitusti. Olemme olleet sivuihin todella tyytyväisiä, ylläpito on ollut helppoa ja sivuista on tullut positiivista palautetta. Myös toteutetut esitteet ja muut painotuotteet ovat olleet todella laadukkaita."

-- Sirkku Rannikko, Kehittämiskoordinaattori

Näytä referenssi

ReferenssiKumiteollisuuden verkkosivusto

"Saimme Verkkovaraanilta hyvin apua verkkosivu-uudistuksen ja ilmeen freesauksen suunnitteluun sekä projektin käytännön toteutukseen. Verkkosivujen päivitystyökalu on helppokäyttöinen, mikä vapauttaa asiakkaan ajan itse asiaan eli sisältöjen suunnitteluun. Aikataulut pitivät ja asiakaspalvelu pelasi."

-- Sami Nikander, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiDelSiTech Oy:n verkkosivusto

"Palaute nettisivuista on ollut hyvin myönteistä ja olemme itsekin niihin todella tyytyväisiä. Uusi verkkopalvelu on myös edesauttanut uusien asiakaskontaktien syntyä, joita on ollut kiitettävästi keväästä lähtien. Nettisivujen lisäksi olemme erityisen tyytyväisiä eAdmin5-ylläpitosovellukseen, joka on helppokäyttöinen ja vaivaton tapa muokata ja päivittää sivujen sisältöä. "

-- Lasse Leino, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiRunebergin Kukan verkkokauppa

"Toistakymmentä vuotta jatkunut asiakassuhde Verkkovaraanin kanssa on luonnollisesti osoitus monitasoisesta tyytyväisyydestämme. Juuri meille, kulloinkin eletyssä ajassa, räätälöidyt verkkopalveluratkaisut ovat aina olleet täyden kympin suorituksia. Asiakaslähtöisyys, ammattitaito, luotettavuus, jatkuva verkkopalveluiden kehitystyö, yhteydenpito ja asiakastuki sekä uudet innovaatiot.."

-- Jouni Seppänen, omistaja

Näytä referenssi

ReferenssiNaantalin Energia

"Viime vuosina olemme panostaneet sähköisten palveluiden nykyaikaistamiseen - on freesattu nettisivujen ilmettä, lisätty palveluja ja toiminnallisuuksia sekä toteutettu OnLine-osio. Verkkovaraani on osoittautunut hyväksi ja osaavaksi yhteistyökumppaniksi ja nyt sivumme toimivat joustavasti myös mobiililaitteilla. Näin olemme täysin moderni ja mukautuva palvelija myös internetissä."

-- Pasi Haarala, Toimitusjohtaja, Naantalin Energia

Näytä referenssi

ReferenssiAutoliikenteen Työnantajaliitto

"Verkkovaraani on osaava, asiantunteva ja helposti lähestyttävä kumppani, joka on luonut käyttöömme tehokkaan ja näyttävän verkkopalvelun ja jonka organisaatio taipuu helposti mitä moninaisimpiin tarpeisiimme."

-- Mari Vasarainen, Toimitusjohtaja, Autoliikenteen Työnantajaliitto

Näytä referenssi

ReferenssiTeknokemian Yhdistyksen verkkopalvelu

"Yhteistyö Verkkovaraanin kanssa oli joustavaa, hyväntuulista ja asiantuntevaa. Perusasiat olivat erinomaisesti kohdillaan, mutta meitä ilahdutti myös innostunut asenne uusien ratkaisujen toteuttamiseen."

-- Anna Kosonen, Projektikoordinaattori

Näytä referenssi

ReferenssiMuoviteollisuuden verkkopalvelu

"Verkkovaraanilla on nuorekas ja innostunut ote verkkosivujen tekemiseen ja tämä sopi loistavasti nuorennusleikkausta läpikäyvälle Muoviteollisuus ry:lle. Tavoitteena oli tehdä laaja mutta selkeä asiakokonaisuus jolla voitaisiin tarjota tietoa sekä kuluttajille että jäsenyrityksille. Verkkovaraani onnistui loistavasti visualisoimaan ja konkretisoimaan meidän tavoitteemme ja toiveemme..."

-- Rasmus Pinomaa, Projektipäällikkö, Muoviteollisuus ry

Näytä referenssi

ReferenssiAivovaurio.fi - Verkkopalvelu aivovauriosta kärsiville ja heidän läheisilleen

"Tämän tyyppisessä projektissa on erittäin tärkeää tehdä yhteistyötä kohderyhmän kanssa. Tämä kuuleminen on toiminut Verkkovaraanin kanssa. Tällaisen pehmeän idean sivuston tuottaminen kovalla tiedolla on ollut Verkkovaraanin kanssa mielekästä. He viestivät sitä, että asiakas kaikessa värikkyydessään on se, jota varten ollaan olemassa."

-- Anna-Mari Bruns, Projektikoordinaattori

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Verkkovaraani kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verkkovaraani Oy:n referenssit

Verkkovaraani Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Ympäristöystävällisiä innovaatioita – esittelyssä 6 suomalaista kestävän kehityksen startupia
Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia