Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vere kokemuksia

Vere kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Vere Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVere asiakastarina: Jyväskylän Energia - Edelläkävijä hyödyntää liiketoiminta­muotoilua strategiatyössä

"Punainen lanka säilyi koko projektin läpi. Työtapatoimintamalli oli mieleeni, se oli keskusteleva, mutta samanaikaisesti jämäkkä. Pidin siitä, että työpajat olivat interaktiivisia ja täynnä vuorovaikutusta. Tuotettiin paljon materiaalia, jota voimme käyttää hyödyksi myös jälkikäteen."

-- Pirjo Pasanen

Näytä referenssi

ReferenssiLiiketoimintamuotoilu Insta Group:ille

"Veren toimintamalli on uusi ja piristävä tapa rakentaa strategisia toimenpiteitä ja sitouttaa sidosryhmät mukaan muutokseen."

-- Henry Nieminen

Näytä referenssi

ReferenssiCRM ja myynnin modernisointi Syncron Tech Oy:lle

"On syntynyt vahva tunne että Veren ihmiset todella välittävät siitä kuinka heidän asiakkaansa saavat parannettua toimintaansa. Kiitokset!" "

-- Jukka Jaatinen

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaaliset palvelut ja markkinointi­viestintä Papyrus Finland:ille

"Kun lähdimme toteuttamaan projektiamme ja valitsemaan siihen yhteistyökumppania, niin huomasimme heti alussa, että Vere oli aidosti kiinnostunut liiketoimintamme haasteista ja meille välittyi fiilis, että he haluavat myös ratkaista ne! Asiantuntevaa ja päämäärätietoista tekemistä - kiitos Vere:n huippuosaajien."

-- Jukka Vuolio

Näytä referenssi

ReferenssiLiiketoiminnan strateginen kehitys ja kaupallista­minen DataCenter Finland:ille

"Veren lähestyminen liiketoimintamme kehittämiseen on ollut erittäin asiakaslähtöistä ja näkemyksellistä. Projektin lopputuloksesta oli DataCenter Finlandin digitaalisten kanavien kehitykseen selkeää hyötyä." "

-- Antti Kivalo

Näytä referenssi

ReferenssiTuotekehitys ja kaupallista­minen Kielikone Oy:lle

"Parasta antia yrityksellemme ovat Veren käytännön kokemukset ja näkemykset b2b-myynnistä, -markkinoinnista ja -asiakaskokemuksesta."

-- Kaarina Hyvönen

Näytä referenssi

ReferenssiLiiketoiminta­muotoilu ja digitaaliset palvelut Lem-Kem Oy:lle

"Vere on aidosti kiinnostunut asiakkaistaan. Huipputyyppien kanssa on mukava tehdä yhteistyötä ja kehittää omaa bisnestä!"

-- Henrik Lemmetty

Näytä referenssi

ReferenssiMyynnin ja markkinoinnin kehittäminen Nixu Oyj:lle

"Vere on ollut erinomainen kumppani Nixun myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä. Työskentely heidän kanssaan on helppoa ja työnjälki laadukasta. Suosittelen!"

-- Valtteri Peltomäki

Näytä referenssi

ReferenssiValuable co-operation

"Vere on kouluttanut meitä kokonaan uusien työtapojen ja myyntiprosessin käyttöönotossa. Pelkkä työkalu ei ratkaise sitä, miten pysymme kilpailijoitamme askeleen edellä. Kyse on koko yrityksen läpi menevästä toimintatapojen muutoksesta."

-- Timo Kaivonen

Näytä referenssi

ReferenssiKaks.io Labs: Digitaalisten palveluiden kehittäminen Invalidisäätiölle

"Vain uusiutumalla pystymme luomaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja taloudellista kasvua. Tämän mahdollistamisessa Kaks.io Labsilla on suuri merkitys."

-- Leena Hallamaa

Näytä referenssi

ReferenssiLiiketoimintamuotoilu, kaupallistaminen ja digitaaliset palvelut Suomen Myymäläkalusteelle

"Veren monipuolinen osaaminen on ollut tukena yrityksemme matkalla ja tämä upea tiimi löytyy ison projektin jälkeenkin auttamassa ja jalostamassa yrityksemme kehitystä." "Vere on tarjonnut liiketoiminnalle huikean kokonaisuuden myynnin ja markkinoinnin tueksi ja nyt avainhenkilöillä jää aikaa enemmän siihen mistä ensimmäisten yhteisten kahvikupillisten ääressä puhuttiin."

-- Teemu Lahtinen

Näytä referenssi

ReferenssiLiiketoimintamuotoilu 3 Step IT Oy:lle

"Yhdistimme voimamme liiketoimintamuotoiluhankkeessa, jonka tavoitteena oli löytää ja rakentaa kestävää kasvua tukevia tulevaisuuden liiketoiminta- ja palvelumalleja." "Verellä on ammattitaitoinen porukka ja hyvä tekemisen meininki"."

-- Marko Tarkiainen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Vere kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vere Oy:n referenssit

Vere Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia