Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valu Digital kokemuksia

Valu Digital kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Valu Digital Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTalentia - ammattijärjestön verkkopalvelun uudistus

"Valun tekniseen osaamiseen saattoi luottaa. Kehitystoiveita kuunneltiin herkällä korvalla. Saavutettavuuden, kustannusten ja teknisen toteutuksen näkökulmasta oli kätevää, että myös visuaalinen suunnittelu tuli saman talon sisältä. Yhteistyö sujui hyvin, yhteydenpito oli vilkasta ja vaaditut asiat toteutettiin aikataulussa."

-- Ilkka Salmela

Näytä referenssi

ReferenssiNeovan verkkosivusto tarjoaa joustavat mahdollisuudet visuaalisesti näyttäviin sivukokonaisuuksiin ilman lukittautumista perinteisiin sivupohjiin

"On ollut helppo luottaa siihen, että sivustolla on asiat kunnossa esim. saavutettavuuden osalta, Valulta tuli sekin osaaminen automaattisesti. Positiivisesti yllätti se, miten helppoa oli olla asiakkaana. Meidän ajatuksistamme ja toiveistamme saatiin kiinni, vaikka emme aina varmasti olleet kovin selkeitä tai osanneet kertoa mitä haluamme.” "

-- Eija Tiura, viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, Neova

Näytä referenssi

ReferenssiSavonlinnan sivustouudistuksessa säästettiin automaattisella sisällön siirrolla satoja henkilötyötunteja

"Yhteistyö Valun kanssa sujui, ja on mielestäni aina sujunut, todella hyvin." "

-- Marika Turunen, tiedottaja, Savonlinnan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Yrittäjien helppokäyttöisen sivuston takana huolellinen taustatyö ja vaativat tekniset toteutukset

"Valu vakuutti meidät teknisellä osaamisellaan. Sivustokokonaisuudessamme ratkaisi nimenomaan osaaminen vaativissa teknisissä toteutuksissa."

-- Taru Jussila, viestintäjohtaja, Suomen Yrittäjät

Näytä referenssi

ReferenssiNordic Investment Bankin verkkosivuston turvallisuus ja suorituskyky uudelle tasolle Headup-teknologian myötä

"Toivomme onnistuneen yhteistyön jatkuvan verkkosivuston jatkuvalla kehittämisellä. Uusilla toiminnoilla ja parannuksilla voidaan lisätä entisestään sivuston käytettävyyttä sekä käyttäjien että ylläpitäjien näkökulmasta. Olemme kiitollisia kaikesta kärsivällisyydestä ja kovasta työstä, jota tämän projektin eteen tehtiin." "

-- Vytautas Brazaitis, Communications Officer, Nordic Investment Bank

Näytä referenssi

ReferenssiFinanssialan sivustouudistuksessa saatiin sisällöntuottajille helppokäyttöinen työkalu ja käyttäjille moderni käyttökokemus

"Uudistuksen myötä FA:n sivut ovat modernit ja helppokäyttöiset niin ylläpitäjille kuin käyttäjillekin. Aineisto esitetään selkeinä kokonaisuuksina lisälinkkien kera. Meille tehdyt elementit mahdollistavat monipuoliset sivut. Valu Search nopeuttaa oikean verkkosivun tai -julkaisun löytymistä ja siitä on hyötyä niin sivuston lukijoille kuin ylläpitäjillekin.” "

-- Katri Vilppola, ICT-asiantuntija, Finanssiala ry

Näytä referenssi

ReferenssiHuolellisesti valmisteltu ja hyvin johdettu projekti tuotti Kauniaisten kaupungille selkeän ja toimivan sivuston

"Huolella tehdyt vaatimusmäärittely ja ratkaisukuvaus helpottivat asioiden selvittelyä. Valun toiminta oli kaikkinensa joustava ja asioihin reagoitiin nopeasti. Myös asiakastuki on kiitoksen arvoinen ja se toimi hyvin kesänkin aikana."

-- Lilian Andergård-Stenstrand, hallinnon ja viestinnän suunnittelija, Kauniaisten kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiLaukaan kunnan sivustouudistuksessa huolella tehty konsepti loi pohjan onnistuneelle toteutukselle

"Hakutoiminnon avulla löytyvät niin palvelut, ajankohtaiset uutiset, liitedokumentit kuin palvelujen vastuuhenkilötkin kätevästi."

-- Olli-Markus Kantlin, tietohallintopäällikkö, Laukaan kunta

Näytä referenssi

ReferenssiHeinola sai helppokäyttöisen, saavutettavan ja responsiivisen verkkosivuston

"Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Valun kanssa – he ovat rautaisia ammattilaisia ja kuuntelevat herkällä korvalla asiakkaan tarpeita ja toiveita. En olisi voinut toivoa parempaa yhteistyökumppania verkkosivu-uudistuksen toteuttajaksi.” "

-- Riikka Savela, viestinnän asiantuntija, Heinolan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiHaaga-Helia ammattikorkeakoulun julkaisuperhe käyttää Valu Search -hakua

"Yhteistyö sujui erittäin hyvin, tuki vastaa nopeasti ja projekti sujui aikataulussa. Basecamp on hyvä tapa viestiä."

-- Anna Hermiö, Viestinnän asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiVaasan ammattikorkeakoulun verkkolehti toteutettiin Valun kehittämälle Mago-alustalle

"Lopputulos vastaa hyvin odotuksiamme ja positiivisesti yllätti miten kivuttomasti koko toteutus meni. Yhteistyö sujui vaivattomasti ja palvelu oli hyvin ystävällistä. Kaikki luvatut asiat pysyivät hyvin sovitussa aikataulussa."

-- Eva Sundell, markkinointisuunnittelija, Vaasan ammattikorkeakoulu

Näytä referenssi

Referenssi Järvenpäälle ensimmäinen Valun Headup-teknologialla toteutettu tietoturvallinen ja toimintavarma kaupunkisivusto

"Yhteistyö sujui hyvin ja ammattimaisesti. Yhteydenpito oli tiivistä ja viesteihin vastattiin nopeasti.” "

-- Kehittämispäällikkö Pekka Koponen, Järvenpään kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiPohjolan Voimalle konsernistrategiaa viestinnällisesti ja visuaalisesti tukeva sivusto

"Valun kokemus verkkosivu-uudistuksista näkyi positiivisella tavalla. Projektinhallinta oli erinomaista, ja toteutus sujui luvatussa aikataulussa sekä julkaisu hyvin joustavasti. Myös kysymyksiimme esimerkiksi tietoturvasta vastattiin nopeasti ja kattavasti. Positiivinen kokemus oli myös sivuston visuaalisen ilmeen suunnitteluvaihe, joka lähti heti liikkeelle oikeaan suuntaan ja.."

-- Hannele Kukka, viestintäpäällikkö, Pohjolan Voima

Näytä referenssi

ReferenssiLaukaan kunnalle tehty konsepti ja visuaalinen suunnitelma pohjustavat sivuston uudistusta

"Yhteistyö Valun kanssa sujui hyvin ja aikataulut pitivät, saimme Valulta hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Valu myös yllätti positiivisesti visuaalisen ilmeen suunnittelussa omilla ratkaisuehdotuksillaan. Projektin alusta alkaen voi havaita, että Valulla oli paljon kokemusta vastaavien sivustojen suunnittelusta. Saimme myös paljon hyödyllistä taustadokumentaatiota varsinaista.."

-- Olli-Markus Kantlin, Tietohallintopäällikkö, Laukaan kunta

Näytä referenssi

ReferenssiHaminan näyttävä ja informatiivinen verkkopalvelu erottuu kaupunkisivustojen massasta

"Valun asiakastuki on loistavaa. Vastauksen saa yleensä samana päivänä tai ihan lähiaikoina. Valulla osataan kuunnella asiakasta ja ollaan joustavia.“ “Vaikka jo Googlen kautta kaikki haut tuovatkin Haminaan, niin Valu Search tekee täsmähaun kaupungin kaikille sivuille. Tuota toimintoa kannattaa tiedon etsijän ehdottomasti hyödyntää."

-- Minna Nordström, viestintäpäällikkö, Haminan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiSeinäjoen uudistuksessa avainasemassa käyttökokemus, integraatiot, tiedon löydettävyys ja ylläpidon sujuvuus

"Sisällöntuottajan näkökulmasta verkkosivuja on nyt nopea ja mukava tehdä. Uskoisin, että toimiva sivusto motivoi tekemään hyviä sisältöjä."

-- Krista Rintala, viestintäpäällikkö, Seinäjoen kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiEläketurvakeskuksen uudessa verkkopalvelussa erityishuomio on tiedon löydettävyydessä, saavutettavuudessa ja kustannustehokkaassa jatkokehityksessä

"Merkittävimmät hyödyt meille sisällöntuottajina näkyvät helppona päivitettävyytenä ja ylläpitäjinä kustannustehokkaana jatkokehityksenä.” “Aikataulut ja budjetit pysyivät suunnitelluissa, ja valmis sivusto on saanut positiivista palautetta. Näin sivuston valmistuttua ja sitä jo jonkin aikaa käyttäneenä voin sanoa, että se on jopa parempi kuin odotimmekaan."

-- Mika Malinen, projektipäällikkö, Eläketurvakeskus

Näytä referenssi

ReferenssiMetsähallituksen uuden brändin mukaisella sivustolla panostettiin saavutettavuuteen sekä tiedon löydettävyyteen

"Metsähallituksessa on tehty viime vuosina paljon töitä vastuullisuuden ja yhdenvertaisuuden eteen, ja sivuston saavutettavuus on meille tärkeä arvo. Lopputulos vastaa odotuksiamme; sivusto on ilmeeltään raikas ja se on saanut käyttäjiltä hyvää palautetta. Projekti kulki eteenpäin jouhevasti ja WordPress alustana on melko helppokäyttöinen ja joustava.” "

-- Satu Sorjonen, verkkoviestintäpäällikkö, Metsähallitus

Näytä referenssi

ReferenssiKemin raikkailla ja selkeillä verkkosivuilla tuodaan esille sujuvaa arkea

"Erityisen myönteisesti yllättivät Valun visuaaliset suunnittelijat. Upein oivallus olivat aaltomaiset yläkuvat, joiden muotokieli lähtee Kemin kaupungin silhuettilogosta. Nopeasti ottivat kiinni siitä, mitä kaipasimme ja halusimme. Valu Search kannatti ostaa. Kategorioiva tehohaku toimii hienosti. Toimiva haku on todella tärkeä."

-- Teija Laurinolli, viestintäsuunnittelija, Kemin kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiVisit Lakeus tuo näkyvyyttä Etelä-Pohjanmaan matkailulle

"Valu kuunteli meidän lukuisia ja vaihtelevia toiveitamme huolella ja jalosti ideamme konkreettisiksi verkkosivuiksi. Asiakaspalvelu ja tuki on toiminut äärimmäisen nopeasti ja olemme saaneet vastaukset lähes joka kerta välittömästi. Sivusto on paljon selkeämpi ja visuaalisesti aivan omalla tasollaan aikaisempaan verrattuna."

-- Marjo-Riitta Kaakinen ja Jesse Mäenpää, Visit Lakeus Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKirkko ja koti -verkkolehti sai uuden alustan, ulkoasun ja toimintoja

"Yhteistyö Valun kanssa sujui hyvin ja aikataulu pysyi hyvin sovitussa. Saimme hyvin vastauksia ja tukea kaikkiin ongelmiimme. Suosittelemme Valua yhteistyökumppanina!" "

-- Minna Siikaniva, viestintäpäällikkö, Kuopion ev.lut. seurakuntien viestintä

Näytä referenssi

ReferenssiKangasniemi panosti toimivaan hakuun ja kohderyhmäajatteluun

"Projektin jälkeen tukipalvelu on toiminut erittäin hyvin. Tukipyynnöstä tulee välitön kuittaus ja vastauksenkin saa pikaisesti. Olemme iloisia, että valitsimme Valun sivustomme toteuttajaksi. "

-- Verkkosivutyöryhmä, Kangasniemen kunta

Näytä referenssi

ReferenssiUutismedian liiton sivuston integraatiot tehostavat toiminnallisuutta

"Aiempaan verrattuna sivuston ylläpidossa säästetään aikaa ja hermoja, mikä on lisännyt työtyytyväisyyttä. Olemme erittäin tyytyväisiä Valuun, joustava ja onnistunut valinta kumppaniksi. Ja hyvä yhteistyö jatkuu sekä tämän sivuston kehittämisessä että toisen sivustomme uudistamisessa." "

-- Elina Kuismin, viestinnän suunnittelija, Uutismedian liitto

Näytä referenssi

ReferenssiNEFCOn sivustolla kattavat hakemistot

"Valu innovoi projektin aikana useita hyviä ratkaisuja, joilla saimme sivuille hienoja toiminnallisuuksia. "

-- Josefin Hoviniemi, viestintäpäällikkö, NEFCO

Näytä referenssi

ReferenssiSivakan asuntojen tarjonta ajantasaiseksi ja helposti haettavaksi

"Tärkein tavoite oli tarjota asiakkaillemme aikaisempaa paremmin toimiva moderni sivusto, jossa huomioidaan erityisesti sivustojen toimivuus mobiililaitteella. Tärkeää oli myös luoda sivuille navigaatio, jonka avulla asiakkaat löytävät helposti tarvitsemansa tiedon. Nämä tavoitteet täyttyivät"

-- Marko Kaakkuriniemi, markkinointisuunnittelija, Sivakka

Näytä referenssi

ReferenssiEvankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille uusi intranet Sakasti

"Olimme todella positiivisesti yllättyneitä ennen kaikkea Valun innovatiivisuudesta. "

-- Titti Kallio, Projektipäällikkö, Kirkon viestintä

Näytä referenssi

ReferenssiMtech ja Minun Maatilani saivat brändiensä mukaiset sivustot

"Odotimme saavamme teknisesti, visuaalisesti ja viestinnällisesti laadukkaat sivustot ja ne saimme. "

-- Emilia Aikio, markkinointisuunnittelija, Mtech

Näytä referenssi

ReferenssiKojamolle sijoittajaviestinnän tarpeisiin vastaavat integraatiot ja tietoturvallinen sivusto

"Meille tärkeitä asioita olivat mm. sivuston teknisten ratkaisujen ylläpidettävyys, tietoturvallisuus sekä kumppanin sitoutuneisuus ylläpitoon ja jatkokehitykseen, ja näissä Valu on vakuuttanut meitä erityisesti. Odotamme innolla tulevaa jatkokehitystä ja yhteistä tekemistä. "

-- Eveliina Heinonen, verkkopäällikkö, Kojamo Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiOppilaitossivustolle edistyksellinen haku ja toimintaa tehostavat integraatiot

"Sivusto on saavutettava, moderni ja kuvastaa uudistunutta toimintaamme. Verkkopalvelumme on markkinoinnin sydän. Paras digiprojekti, jossa olemme olleet mukana. "

-- Viestintäpäällikkö Marsa Jurvakainen, OSAO

Näytä referenssi

ReferenssiKouvolan kaupunki

"Tiedon löydettävyys parani huimasti! Asioita ajateltiin asukkaan kannalta ja prosessi koulutti meidän ylläpitäjistämme parempia sisällöntuottajia."

-- Tea Salonsaari, tiedottaja, Kouvolan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiPohjois-Haagan yhteiskoulu

"Uusi sivusto on vanhaan verrattuna paljon selkeämpi ja nykyaikaisempi ja sen sisältö on jaettu järkevästi ja houkuttelevasti."

-- Juha Vanha-Perttula, ICT-vastaava, PHYK

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Rahapaja: Laaja verkkopalvelun ja verkkokaupan uudistus

"Lopputuloksena on hyvin toimiva ja nykyaikainen sivusto ja monipuolinen verkkokauppa yritys- ja kuluttaja-asiakkaille." "

-- Viestintäjohtaja Henna Karjalainen, Suomen Rahapaja

Näytä referenssi

ReferenssiSkills Finland: Taitaja-sivustokonsepti

"Projekti sujui oikein hyvin ja lopputuloksena on konsepti, jolla voimme toteuttaa Taitaja-sivustot tulevina vuosina."

-- Viestintäpäällikkö Katja Katajamäki, Skills Finland ry

Näytä referenssi

ReferenssiHämeenlinnan kaupunki

"Valu on avoin ja ammattimainen yritys, joka työskentelee mielekkäällä ja johdonmukaisella tavalla."

-- Kaisa Paavilainen, verkkotoimittaja, Hämeenlinnan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiKekkilä Professional

"Olen ylpeä siitä, mitä olemme yhdessä saaneet aikaan. Voin ilolla suositella Valua yhteistyökumppaniksi vaativiinkin nettisivuprojekteihin." "

-- Markkinointiasiantuntija Karoliina Moberg, Kekkilä

Näytä referenssi

ReferenssiTalentia ry

"Olin erityisen tyytyväinen Valun tekniseen osaamiseen sekä tukeen verkkopalvelumme konseptoinnissa." "

-- Heidi Schrooten, uudistuksen projektipäällikkö, Talentia

Näytä referenssi

ReferenssiÅbo Akademin verkkopalvelu uudistettiin rohkeasti nuoren kohderyhmän odotukset huomioiden.

"Toimiva yhteistyö loi meille asiakkaana turvallisen ja luottavaisen olon. Pystyimme koko ajan luottamaan siihen, että Valulla on homma hallussa." "

-- Mats Lundberg, projektipäällikkö, Åbo Akademi

Näytä referenssi

ReferenssiKurikka nyt -verkkolehti

"Lehden juttuja on kommentoitu, niistä on tykätty ja keskusteltu entistä aktiivisemmin."

-- Tiedottaja Maria Parkkonen, Kurikan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiVaasan Sähkö Oy

"Pystyimme luottamaan Valun asiantuntijoihin läpi projektin. Vaikka aikataulu oli tiukka ja tekemistä paljon, Valulla pysyi koko ajan homma hanskassa."

-- Markkinointipäällikkö Tiina Lillbacka, Vaasan Sähkö Oy

Näytä referenssi

ReferenssiEsedu

"Kaikki uudistusprojektille asetetut tavoitteemme täyttyivät. Yhteistyö Valun asiantuntijoiden kanssa oli helppoa ja sujuvaa."

-- Tiedottaja Laura Salonen, Esedu

Näytä referenssi

ReferenssiNeste Rally Finland App

"Mobiilisovellus on oleellinen osa digitaalisia näyteikkunoitamme sekä Neste Ralliin että MM-rallin kiehtovaan maailmaan. Valu-tiimin ammattitaito pääsee parhaimmillaan esille oivaltavissa käytännön ratkaisuissa ja käytettävyyden parantamisessa, jota he toteuttavat laadukkaalla tavalla."

-- Rita Pasanen, AKK Sports Oy:n viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiLoimu

"Suunnittelussa on huomioitu sekä käytettävyys että ulkoasu, jotka toimivat hyvin yhteen."

-- Anna Melkas, Loimun viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiJanakkalan kunnan sivusto ja intranet

"Käyttäjät ovat ottaneet kunnan sivuston omakseen."

-- Viestintäpäällikkö Leena Joutsenniemi, Janakkalan kunta

Näytä referenssi

ReferenssiMarttaliitolle laaja verkkopalvelu-uudistus

"Valun työskentely oli tuotteliasta, joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Valulaisia ajoi eteenpäin halu onnistua." "

-- Susanne Ranta-Kiiski, Martat

Näytä referenssi

ReferenssiLabquality-verkkosivusto

"Olen oikein tyytyväinen sivuston visuaaliseen ilmeeseen. WordPress on yllättävän taipuisa järjestelmä visuaalisuuden suhteen."

-- Sari Krappe, viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiLiike.info

"Liike.infon käyttökokemus on aivan oivallisen hyvä."

-- Helena Kuokkanen, LADEC

Näytä referenssi

ReferenssiRauman kaupungille joustava ja omaleimainen sivustopaketti

"Valun Kuntasivusto-toteutuksella saimme omannäköisemme sivuston, jota on jatkossakin mahdollista muovata." "

-- Raija Lehtorinne, viestintäyksikön päällikkö, Rauman kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiIntrum Justitian sidosryhmälehti verkkoon

"Luotettavuus ja joustava asiakaspalvelu leimasivat yhteistyötä aina ensitapaamisesta projektin loppuun saakka." "

-- Katja Luotola, viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiBeamex: Optimoitu sivusto ja markkinoinnin automaatio tuovat mitattavaa hyötyä

"Olemme ottaneet ison harppauksen hakukonenäkyvyydessä ja konversioiden lisääntymisessä. Uudistus on tuottanut meille konkreettista, mitattavaa hyötyä."

-- Villy Lindfelt, markkinointi- ja lakiasioiden johtaja, Beamex

Näytä referenssi

ReferenssiSotkamon kunnan verkkosivusto

"Yhteistyö Valun sujui erittäin hyvin ja projektin alussa sovitussa aikataulussa pysyttiin täydellisesti." "

-- Paula Halonen, hallintojohtaja, Sotkamon kunta

Näytä referenssi

ReferenssiXamk-verkkosivusto: Vapaasti muokattavat sivupohjat asiakkaan käyttöön

"Koko projektin ajan oli tunne, että homma on Valulla hyvin hoidossa." "

-- Kati Hoffren, viestintäsuunnittelija, Xamk

Näytä referenssi

ReferenssiVisit Lahti -matkailusivusto

"Valu Digital noudatti erinomaisesti näkemyksiämme ja saimme hyviä ehdotuksia visuaalisuuteen." "

-- Maria Ansas, Digital Marketing Planner, Lahden Seutu Oy

Näytä referenssi

ReferenssiDNA:n verkkovuosikertomus

"Valu Digitalilla saadaan heti juonen päästä kiinni ja ymmärretään, mitä me asiakkaana toivomme ja haemme." "

-- Hanna Karppinen, viestinnän asiantuntija, DNA

Näytä referenssi

ReferenssiLuonnonvarakeskuksen (Luke) verkkopalvelu

"Valun projektipäällikkö osasi hyvin tulkita toiveemme ja ehdottaa ratkaisuja. Tapasimme kasvotusten vain projektin alkaessa, ja sen jälkeen yhteistyö sujui hienosti etänä."

-- Anna-Riitta Lund

Näytä referenssi

ReferenssiAtmos-lehti

"Lopputulos on odotustemme ja suunnitelmiemme mukainen. Valu oli projektissa joustava yhteistyökumppani."

-- Eija Vallinheimo

Näytä referenssi

ReferenssiDNA Oy

"Valu Digital on erittäin osaava ja luotettava verkkopalvelukumppani. DNA on tehnyt yhteistyötä Valu Digitalin kanssa useamman vuoden ajan ja olemme olleet tyytyväisiä yhteistyön sujuvuuteen. Valu Digital hallitsee osavuosikatsausten ja vuosikertomusten tyylikkään teknisen ja visuaalisen toteutuksen ja ehdottaa uusia ideoita jatkuvasti verkkojulkaisujen kehittämiseksi. Myös.."

-- Hanna Karppinen, Tiedottaja, DNA Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAGCO Corporation / Valtra

"Haluaisin antaa suuret kiitokset siitä, kuinka hyvin he ovat reagoineet pyyntöihin ja kuinka helppo heitä on lähestyä." "

-- Pamela Engels, Digital Media Manager, AGCO konserni

Näytä referenssi

ReferenssiRiihimäen kaupunki

"Valu reagoi nopeasti projektin aikana ilmenneisiin tarpeisiimme. Aikatauluissa pysyttiin hyvin ja saatiin paljon aikaan. Olemme saaneet hyvää palautetta niin kaupunkilaisilta, kaupungin henkilöstöltä kuin päättäjiltäkin. Olen tyytyväinen lopputulokseen." "

-- Anna Availa, Viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiFinnpilot

"Asiat hoidettiin täsmällisesti ja ketterästi. Kysymyksiimme ja toiveisiimme vastattiin nopeasti. Meistä tuntui, että me asiakkaana olemme tärkeä." "

-- Sari Turkkila, viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiYmpäristöministeriö

"Täydet 5/5 pistettä projektin läpiviennistä. ”Hyvin meni!"

-- Karoliina Viitamäki, Suunnittelija, Ympäristöministeriö

Näytä referenssi

ReferenssiLahti Region Oy

"Taipuisa ja käyttövarma tuote. Tuotekehitys toimii ja asiakkaasta pidetään huolta." "

-- Kirsti Simola, Markkinointipäällikkö , Lahti Region Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVapo

"Luotettava yritys, jolla hyvä työnjälki! Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön.” "

-- Raija Rinttilä, verkkopäätoimittaja

Näytä referenssi

ReferenssiUKK-instituutti

"Mukavan palvelualtista ja nopeaa toimintaa! Kokonaisuudessaan oikein ystävällistä palvelua ja käyttötuki on toiminut todella hyvin. Valu Digitalissa on kiinnostusta ja valmiuksia perehtyä asiakkaan yksilöllisiin verkkopalvelutarpeisiin."

-- Eija Savolainen, Tiedottaja, UKK-instituutti

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin Yliopisto

"Kiitokset hyvästä projektin läpiviennistä! Lopputulos on erinomainen. Voin hyvillä mielin suositella yhteistyötä Valu Digitalin kanssa"

-- Päivi Jyry, Projektipäällikkö, Helsingin yliopisto

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Valu Digital kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valu Digital Oy:n referenssit

Valu Digital Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia