Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valtti kokemuksia

Valtti kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Valtti on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiLaattapiste keskittyy asiakkaisiinsa – kattava it-ulkoistus kasvaa liiketoiminnan mukana

"Saamme ensiluokkaista palvelua, ja it-ympäristö on hyvin dokumentoitu. Businesskriittisten palveluiden tehostamisessa Valtti voi auttaa merkittävästi. Pystymme tekemään oman työmme hyvin, kun työasemat, verkot, laitteet ja infra toimivat"

-- Joonas Tammisto

Näytä referenssi

ReferenssiHelp Deskin ulkoistuksella nopeampaa palvelua

"Service Desk -ulkoistukset ei välttämättä aina ole kovin onnistuneita projekteja, mutta tässä kohtaa meidän käyttäjien tyytyväisyys on ollut ihan 5/5. Yhteistyössä se tärkein syy on ehdottomasti se asiantuntemus mikä Valtilla on. Ne palvelut jotka toimitetaan, ne toimitetaan todella asiantuntevasti."

-- Kim Laine

Näytä referenssi

ReferenssiUusi helppokäyttöinen ja moderni intranet koko yhtiön sisäiseen viestintään

"Meidän moderni intramme palvelee henkilöstöä hyvin helppokäyttöisyytensä, visuaalisuutensa ja nopeutensa ansiosta. Kaikki tieto on nyt näppärästi löydettävissä, ja Valtti huolehtii sivuston ylläpidosta sekä päivityksestä. Meidän arkeamme helpottaa todella paljon, kun tiedämme, että intranet on jatkuvasti osaavissa käsissä"

-- Tiia Turunen

Näytä referenssi

ReferenssiLahden kaupunki: digitaalisten työtapojen muutoksen avulla apua hybridityöskentelyyn

"Valtti on ollut meille hyvä kumppani. Valtti on tuonut tähän sen ryhdin, etenemisen mallin ja asiantuntemuksen. Kaikki on tapahtunut sovitusti ja aikataulussa. He ovat myös sparranneet meitä, eivätkä ole päästäneet ihan vähällä. Se on mun mielestä aina hyvä merkki. Ja kuitenkin kaikki on tapahtunut hyvässä hengessä. On ollut mukava meininki ja aina on ollut kiva aloittaa.."

-- Anu-Liisa Rönkä

Näytä referenssi

ReferenssiAvoin ja vuorovaikutteinen viestintä tarvitsee toimivat työkalut tuekseen

"Yhteyshenkilö on pysynyt koko ajan samana, ja yhteistyö on ollut sujuvaa. Valtin kanssa toimiminen on mutkatonta, ja asiantuntevaa”."

-- Tiina Kohonen

Näytä referenssi

ReferenssiValtti hyvän työntekijäkokemuksen tukena

"Voi olla, että tulevaisuudessa IT-tukea tehdään osittain myös automatiikan avulla, mutta jatkossakin tarvitaan myös osaavia asiantuntijoita, jotka pystyvät ennakoimaan ja tarjoamaan henkilökohtaista tukea työntekijöille IT-asioissa."

-- Mikko Mäkipää, Työterveyslaitos

Näytä referenssi

ReferenssiPitkäaikaista kumppanuutta asiakkaan ehdoilla

"Meillä on Valtin kautta niin paljon eri IT–ammattilaisia käytössämme, että koen asioidemme olevan hyvällä mallilla. Saamme kaikissa tilanteissa asiantuntevaa apua."

-- Kimmo Svanbäck, Nor-maali

Näytä referenssi

ReferenssiHuolettomuutta ja turvaa IT-kumppanuudesta

"Olen todella tyytyväinen, että voin luottaa Valtti Fokuksen ammattitaitoon kaikissa IT-asioissa."

-- Pasi Larkala, Pelaser

Näytä referenssi

ReferenssiTehokasta viestintää muutoksen tueksi

"Tämän projektin myötä voin erittäin lämpimästi suositella Valtti Meteoriittia kumppaniksi. Heidän kanssaan on ollut todella hyvä tehdä töitä. Olemme tienneet, että kokonaisuus viedään hienosti maaliin."

-- Minnamari Mattila, Fazer

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti :n referenssit

Valtti :n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia