Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valtti kokemuksia

Valtti kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Valtti on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase YSAO: Räätälöity Microsoft-ratkaisu opetuskäyttöön ja projektihallintaan

"Nyt voimme opettaa projektien hallintaa ja johtamista nykyaikaisella alustalla. Omien kehittämisprojektien johtaminen on sujuvampaa ja näemme selvemmin meidän koko kehittämistoiminnan tilanteen aina kun haluamme. Järjestelmä on suoraan yhteydessä tietovarastoomme, joten tieto on ajantasaista ja läpinäkyvää koko organisaatiolle"."

-- Sulevi Komulainen

Näytä referenssi

ReferenssiUudet digityötavat yhtenäistävät Valion toimintaa

"Nyt meidän on helppo tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta"."

-- Teemu Hänninen, tietojärjestelmäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase Adams – Mutkatonta etätyötä digityön kehittämisellä

"Olemme pystyneet tehostamaan toimintojamme ja keskittymään olennaiseen. Jokainen ei sählää joka puolella, Googlessa tai ties missä servereillä, jossa materiaalia on aiemmin ollut. Käytännössä katsoen kaikki yrityksen tieto on siirretty nyt samaan paikkaan, mistä kaikki pystyvät hyödyntämään sitä ja toimimaan yhdessä. Olemme oppineet toimimaan yhtenäisellä tavalla.."

-- Mari Wiberg

Näytä referenssi

ReferenssiLaattapiste keskittyy asiakkaisiinsa – kattava it-ulkoistus kasvaa liiketoiminnan mukana

"Saamme ensiluokkaista palvelua, ja it-ympäristö on hyvin dokumentoitu. Businesskriittisten palveluiden tehostamisessa Valtti voi auttaa merkittävästi. Pystymme tekemään oman työmme hyvin, kun työasemat, verkot, laitteet ja infra toimivat"

-- Joonas Tammisto

Näytä referenssi

ReferenssiHelp Deskin ulkoistuksella nopeampaa palvelua

"Service Desk -ulkoistukset ei välttämättä aina ole kovin onnistuneita projekteja, mutta tässä kohtaa meidän käyttäjien tyytyväisyys on ollut ihan 5/5. Yhteistyössä se tärkein syy on ehdottomasti se asiantuntemus mikä Valtilla on. Ne palvelut jotka toimitetaan, ne toimitetaan todella asiantuntevasti."

-- Kim Laine

Näytä referenssi

ReferenssiUusi helppokäyttöinen ja moderni intranet koko yhtiön sisäiseen viestintään

"Meidän moderni intramme palvelee henkilöstöä hyvin helppokäyttöisyytensä, visuaalisuutensa ja nopeutensa ansiosta. Kaikki tieto on nyt näppärästi löydettävissä, ja Valtti huolehtii sivuston ylläpidosta sekä päivityksestä. Meidän arkeamme helpottaa todella paljon, kun tiedämme, että intranet on jatkuvasti osaavissa käsissä"

-- Tiia Turunen

Näytä referenssi

ReferenssiLahden kaupunki: digitaalisten työtapojen muutoksen avulla apua hybridityöskentelyyn

"Valtti on ollut meille hyvä kumppani. Valtti on tuonut tähän sen ryhdin, etenemisen mallin ja asiantuntemuksen. Kaikki on tapahtunut sovitusti ja aikataulussa. He ovat myös sparranneet meitä, eivätkä ole päästäneet ihan vähällä. Se on mun mielestä aina hyvä merkki. Ja kuitenkin kaikki on tapahtunut hyvässä hengessä. On ollut mukava meininki ja aina on ollut kiva aloittaa.."

-- Anu-Liisa Rönkä

Näytä referenssi

ReferenssiAvoin ja vuorovaikutteinen viestintä tarvitsee toimivat työkalut tuekseen

"Yhteyshenkilö on pysynyt koko ajan samana, ja yhteistyö on ollut sujuvaa. Valtin kanssa toimiminen on mutkatonta, ja asiantuntevaa”."

-- Tiina Kohonen

Näytä referenssi

ReferenssiValtti hyvän työntekijäkokemuksen tukena

"Voi olla, että tulevaisuudessa IT-tukea tehdään osittain myös automatiikan avulla, mutta jatkossakin tarvitaan myös osaavia asiantuntijoita, jotka pystyvät ennakoimaan ja tarjoamaan henkilökohtaista tukea työntekijöille IT-asioissa."

-- Mikko Mäkipää, Työterveyslaitos

Näytä referenssi

ReferenssiPitkäaikaista kumppanuutta asiakkaan ehdoilla

"Meillä on Valtin kautta niin paljon eri IT–ammattilaisia käytössämme, että koen asioidemme olevan hyvällä mallilla. Saamme kaikissa tilanteissa asiantuntevaa apua."

-- Kimmo Svanbäck, Nor-maali

Näytä referenssi

ReferenssiHuolettomuutta ja turvaa IT-kumppanuudesta

"Olen todella tyytyväinen, että voin luottaa Valtti Fokuksen ammattitaitoon kaikissa IT-asioissa."

-- Pasi Larkala, Pelaser

Näytä referenssi

ReferenssiTehokasta viestintää muutoksen tueksi

"Tämän projektin myötä voin erittäin lämpimästi suositella Valtti Meteoriittia kumppaniksi. Heidän kanssaan on ollut todella hyvä tehdä töitä. Olemme tienneet, että kokonaisuus viedään hienosti maaliin."

-- Minnamari Mattila, Fazer

Näytä referenssi

ReferenssiKiinteistöpalveluyritys Kotikatu helpotti tiedonhallintaa ja löydettävyyttä ketterällä kehityksellä

"Tärkeää on pohtia asiakkaan kypsymistä muutokseen, pohtia mitä priorisoidaan ja mikä on se polku, mitä edetään. ”Pitää olla avointa keskustelua ja rohkeutta sanoa asiakkaalle, meille, kuten esimerkiksi Mika teki"

-- Hannu Kaskilahti, järjestelmäasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiVapo-konserni: Valo Teamwork paransi Teamsin käyttöä

"Meillä ollaan erittäin tyytyväisiä Valo Teamworkin helppokäyttöisyyteen, työteko ja tiedonkulku on sujuvoitunut monella tapaa mm ryhmät ovat julkisia ja avoimia kaikille."

-- Joonatan Hirvi, ICT Business relationship manager

Näytä referenssi

ReferenssiCase SA-TU Logistics: Extranet yhdisti kaikki sovellukset samaan pilvipohjaiseen portaaliin

"Valtti auttaa meidät omalla asiantuntemuksellaan alkuun ja luo pohjan oikealla tavalla sekä oikeilla teknologioilla. Sen jälkeen meidän on helppo jatkaa itse ja tarvittaessa tietysti pyytää Valtin konsultteja avuksi."

-- Pekka Karasjoki, IT-Manager

Näytä referenssi

ReferenssiCase Alva: Uusi intra käyttöön osana isoa brändiuudistusta vain kahdessa kuukaudessa

"Tämä oli ensimmäinen minun vetämäni intran käyttöönottoprojekti, Alvan Merja kertoo ja jatkaa: olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka kyllä työn määrä pääsi kuitenkin hiukan yllättämään."

-- Merja Heinonen, viestintä- ja markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase OmaSP: Uusi intra toi kaiken tiedon asiantuntijoiden saataville selkeästi

"Kaikki meillä oleva tieto on nyt asiantuntijoidemme nähtävillä selkeästi ja yksinkertaisesti eri tilanteissa. Yksi hyöty on myös se, että sisällöntuottajamme pystyvät tuottamaan sisältöä intraan nyt huomattavasti ketterämmin kuin aikaisemmin."

-- Miika Jaako, Online-palveluiden asiantuntija

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti :n referenssit

Valtti :n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia