Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valota Oy

Valotalive on kansainvälisesti palkittu työyhteisöjen infonäyttöpalvelu. Moderni SaaS alustamme automatisoi tietoa ja visualisoi dataa eri tietolähteistä helposti ja tietoturvallisesti. Palveluamme käytetään jo yli 50 maassa.

Valota Oy - Yritysesittely

Moderni SaaS alustamme avulla asiakas voi automatisoida tietoa ja visualisoida dataa näytöille eri tietolähteistä helposti ja tietoturvallisesti.

Meidän strategiana on ollut perustamisesta (2017) alkaen keskittyä yritysten sisäisen viestinnän infonäyttöratkaisuihin. Tämä on ohjannut vahvasti meidän tuotekehitystä ja palvelumme kehittyy jatkuvasti asiakastarpeiden mukaan.

Referenssiasiakkaitamme ovat mm. Wärtsilä, Neste, Puuilo, Hartela, Futurice, Puuilo, Rexel (Saksa), Columbia Sportswear (US) ja Advanced Technology Services (US). Palveluamme käytetään jo yli 50 maassa työyhteisöviestinnän tehostamisessa.
Työntekijöitä 11 Www valota.live
Y-tunnus 2503041-7 Puh 0445309002
Perustettu 2012 E-mail tomi@valota.live
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
international-association-of-microsoft-channel-par logo
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

HR
(1)
Markkinointi
(0)

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(3)
Sisällönhallinta
(0)

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus
(2)
Valmistava teollisuus
(2)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
IT
(0)
Kauppa
(0)
Media
(0)

Teknologia

Google
(3)
Microsoft
(2)
Amazon Web Services
(1)
Javascript
(0)
Linux
(0)
Node.js
(0)
Open source
(0)
React
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(3)

Omat tagit

työyhteisöviestintä
SaaS
infonäyttö
digitalsignage
Sisällön hallinta ja jakelu
sisällön hallinta
info tv

Valota - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Valota:lla on 3 suosittelijaa.

ReferenssiAdvanced Technology Services (US) tavoittaa työntekijänsä nopeasti ja tehokkaasti Valotalive infonäyttöpalvelun avulla

"Valotalive tarjoaa meille helppokäyttöisen alustan jonka avulla voimme kommunikoida 3000 työntekijämme kanssa yli 100 toimipaikassa. Valmiit integraatiot Microsoft sovelluksiin mahdollistavat reaaliaikaisen datan jakamisen työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Valotaliven tiimi on ollut loistava ja toimittaa erinomaista palvelua. Tämän lisäksi he kuuntelevat kehitysehdotuksiamme.."

-- Holly Mosack

Näytä referenssi

ReferenssiRexel käyttää Valotaliven Microsoft Power BI integraatiota datapohjaiseen infonäyttöviestintään jakelukeskuksissa Euroopassa

"We found the service very easy to use and are benefiting from the integrations with Microsoft applications, such as Power BI as an example" Asiakas referenssivideo: https://valota.live/video-rexel-goes-data-driven-with-power-bi-valotalive-digital-signage-software/"

-- Thomas Grüner

Näytä referenssi

ReferenssiWärtsilä pitää työntekijät ajantasalla globaalisti Valotalive infonäyttöpalvelun avulla

"Työntekijöiden ajantasalla pitäminen ja yhteisen tiedon jakaminen on loputon työ globaalissa organisaatiossa. Valotalive infonäyttöpalvelu tekee tästä erittäin paljon helpompaa, koska voit keskittyä viestintään ja sinun ei tarvitse murehtia laitteista tai sovelluksista."

-- Amos Ahola

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Valota - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Julkaise mittaristoja ja tunnuslukuja eri Business intelligence (BI) työkaluista infonäytöille. Pidä työntekijät toimistolla ja tuotantolaitoksissa ajantasalla tärkeimmistä KPI luvuista. Valotalive tarjoaa valmiit integraatiot mm. Microsoft Power BI,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Valotalive infonäyttöjen sisällönhallintaohjelma mahdollistaa tehokkaamman työyhteisöviestinnän – riippumatta siitä onko infonäyttö pääviestintäkanava vai onko sen tarkoitus voimistaa muita kanavia. Infonäytön avulla sisäinen viestintä saadaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Yhdistä infonäytöt palvelusta löytyvien Valotalive sovellusten (Apps) avulla eri taustajärjestelmiin. Valotalive palvelu tarjoaa yli 30 integraatiota, joiden avulla voidaan automatisoida viestintää ja dataa infonäytöille mm. intranet-alustoista,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valota - Referenssit

Valota - Bloggaukset

Valota - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Valota kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku