Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Valolink kokemuksia

Valolink kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Valolink Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiUuden täysin verkossa toimivan kilapilutusyrityksen Houmin laajan kotisivuston suunnittelu ja toteutus

"Tarvitsimme aikanaan (2018) uudet nettisivut yhden keskinkertaisesti menneen nettisivuprojektin perään. Löysimme Valolinkin suosituksen kautta ja teimme nopeasti tilauksen Houmin nettisivujen uudelleenrakentamisesta. Projekti vietiin parissa viikossa maaliin ja pääsimme rakentamaan rauhassa liiketoimintaamme hyvän kivijalan päälle. Ensimmäisen projektin jälkeen kaikki on sujunut.."

-- Matti Hartikainen, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiHautaustoimisto Kaarnan uusille kotisivuille luotiin räätälöityä toiminnallisuutta vaativa verkkokauppatoteutus

"Otin Valolinkiin yhteyttä suosituksen kautta. Alusta saakka koin olevani varmoissa ja osaavissa käsissä. Verkkokauppa- ja verkkosivuprojekti toteutettiin ammattitaidolla ja lopputulos oli hyvin toimiva ja visuaalinen sivusto. Isot kiitokset loistavasta työstä Reima, Saara ja Petteri."

-- Tuula Solmela, toimitusjohtaja Hautauspalvelu Kaarna

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Valolink kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valolink Oy:n referenssit

Valolink Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia