Valamis kokemuksia

Valamis kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Valamis on liittänyt referensseihinsä.

Kokemuksia ja suosituksia

ReferenssiHuhtamaki

"Tavoitteisiin on päästy. Meillä on ollut hyvä tekemisen meininki Valamiksen kanssa, yhteinen sävel löytyi jo heti alussa ja työskentely on ollut helppoa. Töihin on tartuttu ja ne on hoidettu ripeästi", kuvailee Communications Specialist Nina Riihelä."

-- Nina Riihelä

Näytä referenssi

ReferenssiTyösuojeluhallinto

"Arcusys ymmärsi nopeasti organisaatiomme tarpeet ja löysimme tehokkaasti ratkaisuja verkkoviestintämme kehittämiseen. Olemme saaneet uudistuneesta Tyosuojelu.fistä paljon positiivista palautetta. Käyttäjät ovat antaneet kiitosta varsinkin verkkopalvelun selkeästä ja raikkaasta ulkoasusta."

-- Katariina Göös

Näytä referenssi

ReferenssiCSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

"Onnistumisen yhdeksi ehdottomaksi kulmakiveksi projektipäällikkö Uolia nostaa viestinnän; yhteinen ymmärrys ja tahtotilan kirkastuminen ovat edellyttäneet avoimuutta ja selkeää viestintää kaikkien projektiin osallistuneiden toimijoiden välillä. Uolia antaa kiitosta Arcusysin osaamiselle. "Arcusysillä on hyvä osaaminen opetuksen tukemiseen ja teknologiaan liittyvissä ratkaisuissa." "

-- Kristiina Uolia

Näytä referenssi

ReferenssiPohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä (PKKY)

"Saumaton yhteistyö Valamiksen, PKKY:n ja Tampereen teknillisen yliopiston välillä oli avainasemassa tämän projektin onnistumisessa. Nyt kun projektin pilottivaihe on päättynyt, alamme ensi lukukauden aikana virallisesti siirtää muitakin opintoja Valamis ympäristöön. Saadun palautteen perusteella opiskelijat tuntuvat olevan erityisen tyytyväisiä siihen, että eri oppiaineita voi opiskella yhden kokonaisuuden ja tarinan kautta.", kertoo Ville Tuominen, PKKY:n Digitaalisen teknologian asiantuntija. "

-- Ville Tuominen

Näytä referenssi

ReferenssiSTUK - Säteilyturvakeskus

"Yhteistyö STUKin ja Valamiksen välillä sujui erinomaisesti, mistä kiittelee myös STUKin projektivastuuhenkilö, tiedottaja Riikka Laitinen-Sorvari: "Hanke eteni tehokkaasti ja laadukkaasti, kiitos Valamiksen vankan projektinhallinnan sekä Liferay-osaamisen. Itselläni ei ollut aikaisempaa kokemusta Liferaysta, mutta tämä ei kuitenkaan muodostunut lainkaan ongelmaksi, sillä asiat esitettiin selkeästi ja ymmärrettävästi. Uuden alustan myötä myös sivuston jatkokehitys on entistä joustavampaa."

-- Riikka Laitinen-Sorvari

Näytä referenssi

ReferenssiSOL Palvelut Oy

"Uskomme yhteistyön Valamiksen kanssa tarjoavan meille mahdollisuuden kehittää omaa toimintaamme, joka saa aikaan kustannussäästöjä ja vapauttaa henkilöstömme resursseja asiakkaan ja henkilöstön parissa työskentelyyn."

-- Merja Oljakka

Näytä referenssi

ReferenssiInnokylä

"Innokylän päätoimittaja Riikka Noponen antaa kiitosta onnistuneesta tiimityöstä: "Itse olen todella tyytyväinen projektiin. Ammattitaitoinen tiimi oli avainasemassa." "

-- Riikka Noponen

Näytä referenssi

ReferenssiPohjois-Karjalan Sähkö

"Valamiksen vahvuus on tekninen osaaminen. Heillä kyllä koodi vääntyy eikä ole toimituskyvyn puolestakaan tarvinnut olla huolissaan, tuotekehitys- ja markkinointipäällikkö Kimmo Tolvanen toteaa."

-- Kimmo Tolvanen

Näytä referenssi

ReferenssiFimea

"Ylläpitäjien käyttökokemukset Liferaysta ovat olleet hyvin positiivisa, Liferayn ollessa aiempaan järjestelmään verrattuna huomattavasti käyttäjäystävällisempi. Uusien sivujen parhaita puolia ovat selkeämpi ulkoasu ja responsiivisuus. Valamiksen UX-tiimi ansaitsee meiltä erityiskiitokset; yhteistyö heidän kanssaan sujui nopeasti ja mallikkaasti," kertoo Fimean verkkopalveluasiantuntija Tuukka Tenhunen. "

-- Tuukka Tenhunen

Näytä referenssi

ReferenssiLiikennevirasto

"Uudistusprojekti eteni vauhdikkaasti lyhyissä sprinteissä, myös kesällä. Julkaistuun pakettiin saatiin sujuvasti mukaan myös alun perin jatkokehitykseen suunniteltuja ominaisuuksia. Sisällöntuottajille järjestetyt koulutukset tukivat hyvin projektin vaikeinta kokonaisuutta eli sisällöntuottajien aktivoimista", kertoo viestintäpäällikkö Juha Stjärnstedt Liikennevirastosta."

-- Juha Stjärnstedt, viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHivos

"Valitsimme ensin Liferayn, minkä jälkeen totesimme Valamiksen olevan paras mahdollinen valinta e-oppimisratkaisuksi. Sekä Liferay että Valamis olivat käyttövalmiita ratkaisuja, mikä vaikutti merkittävästi lopulliseen päätökseemme. Koimme myös Liferayn ja Valamiksen yhdistämisen mielenkiintoiseksi ja yrityksellemme arvoa lisääväksi ratkaisuksi", kertoo Bram van Kersbergen, Hivoksen Web Coordinator"

-- Bram van Kersbergen, Web Coordinator

Näytä referenssi

ReferenssiValvira

"Valamis on hoitanut roolinsa hyvin, valmiudet uuden järjestelmän käyttöönottoon ovat kunnossa. Valamis on nyt joutunut venyttämään omia resurssejaan ennakoitua pidemmälle ajalle – joustavuus ansaitsee kiitokset", Sidebras toteaa."

-- Rope Sidebras, STM:n viestintäyksikön projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiPlanmeca Group Digital Academy

"Valamis vakuutti meidät osaamisellaan, tuotteellaan ja innostuksellaan. Erityisen tyytyväisiä olemme käyttöönoton tehokkaaseen läpivientiin ja siihen, että projekti fokusoitui hyvin ensimmäisen tason tarpeisiimme. Emme saaneet käyttöömme pelkästään teknologiaa vaan myös osaamista siinä, miten tehostaa oppimista ja kyvykkyyksien kasvattamista"

-- Maarit Vannas, Planmecan markkinointi- ja viestintäjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiLiikennevirasto: Ratkaisu parempaan yritysanalytiikkaan

"Valamis on ollut alusta asti luotettava kumppani ja huippuluokan IBM Cognos -asiantuntija", sanoo Kuivalainen. "Uuden ratkaisun suunnittelu ja konfigurointi sujuivat suunnitelmien mukaisesti ja se otettiin käyttöön sovittujen mallien avulla. Yhteistyö on ollut todella sujuvaa ja kaikki matkan varrella eteen tulleet ongelmat ratkaistiin nopeasti."

-- Arja Kuivalainen, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSilta Oy

"Ilman osaavaa teknistä kumppania meillä ei olisi ollut resursseja toteuttaa vastaavaa uudishanketta. Valamiksen asiantuntijat ovat joustaneet ja toimineet tehokkaasti tiukoissakin aikatauluissa. Pyrimme ideoimaan yhdessä täysin uusia tietokokonaisuuksia ja raportteja, joita on tarkoitus tarjota asiakkaillemme". "

-- Laura Poikkimäki, BI Kehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiPhillips-Medisize: Uudenlainen malli henkilöstön osaamisen ja pätevyyden hallintaan

"Valamis-oppimisympäristö auttaa pitämään henkilöstön osaamisen ja pätevyydet vaatimusten mukaisina, tuomaan päivitykset helposti työntekijöiden saataville ja kohdentamaan ohjeistukset oikeille henkilöille. Jatkossa meillä on mahdollisuus hallita ratkaisulla tehokkaasti kaikkia koulutustapahtumia aina verkkokoulutuksista sertifiointeihin ja rekisterinhallintaan."

-- Sunna Lihavainen, Phillips-Medisizen Quality Specialist

Näytä referenssi

ReferenssiTornator: Monipuolista työn tehostamista digitaalisilla ratkaisuilla

"Yksi suurimmista hyödyistä on saavutettu raporttien automatisoinnilla, tieto kulkee tytäryhtiöiltä suoraan konsernin johdolle. Pystymme tällä ratkaisulla tekemään parempia ennusteita, analysoimaan saatavaa dataa, sekä visualisoimaan tuloksia helpommin tulevaisuudessa", kertoo projektipäällikkö Kimmo Kortelainen. "Pyrimme luomaan strategisia kumppanuuksia kilpailukykyisiin sekä oman lisäarvonsa yhteistyöhön tuoviin tekijöihin. Valamis sopii tähän kuvaukseen hyvin"

-- Kimmo Kortelainen

Näytä referenssi

ReferenssiTerveyden ja hyvinvoinnin laitos: Tietokokonaisuuksien hallintaa verkkokouluympäristössä

"THL:n verkkokoulut mahdollistavat kohderyhmien laajan tavoitettavuuden ajasta ja paikasta riippumatta. Tietoja voi opiskella omassa tahdissa ja itselle parhaiten sopivana aikana. Tentit mahdollistavat oman osaamisen testaamisen ja todentamisen työnantajalle", kertoo Verkkokoulujen kehityksen projektipäällikkö Tero Lehikoinen."

-- Tero Lehikoinen

Näytä referenssi

Siirry Valamis kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valamis:n referenssit

Valamis:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Googlen PWA-teknologia tukee Mobile always -tekemistä
Hankinnasta maksuun -prosessin optimointi yli siilojen ja muutosten onnistunut johtaminen
Ite wikin kirjautuminen on uudistunut

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia