Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vaimo Finland kokemuksia

Vaimo Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Vaimo Finland Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTevella

"Viestintä oli hyvää ja avointa koko ajan. Olen hämmästynyt saavutuksestamme, koska ajattelin, että myöhästymme aikataulusta. Projektipäällikkömme oli tavoitettavissa 24/7, hän vastasi aina. Tunsimme todella tekevämme töitä yhdessä."

-- ANNI MIELONEN, ECOMMERCE SPECIALIST

Näytä referenssi

ReferenssiPure Waste

"Meille on todella tärkeää, että meillä on joku, joka kertoo, mitä tehdä seuraavaksi ja miten rakentaa tulevaisuuden sivusto. On tärkeää, että kumppani ei vain halua laskuttaa tunteja. Vaimo miettii koko ajan, mikä on meille järkevää."

-- NOORA ALHAINEN, PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Näytä referenssi

ReferenssiBauhaus

"Vaimo on auttanut BAUHAUSia tuomaan kodin kunnostustarvikkeiden monitahoisen myynnin kokonaisuuden verkkoon yksinkertaisesti ja kustannustehokkaasti. He toimittivat meille useissa, liiketoimintaamme ja kasvuamme tukevissa projekteissa stabiilin ja edistyksellisen liiketoiminta-alustan. Vaimolaiset ovat joukko energisiä ihmisiä, jotka antavat jatkuvaa näyttöä arvoa tuottavien ratkaisujen.."

--

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland Oy:n referenssit

Vaimo Finland Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia