Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TX - Tomorrow Explored kokemuksia

TX - Tomorrow Explored kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka TX - Tomorrow Explored on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAutoimme Moi Mobiilia rakentamaan tulevaisuuden operaattoripalvelun

"Rakensimme Moin liiketoiminnan tukijärjestelmän (BSS), joka sisältää laskutuksen, verkkokaupat, itsepalvelusovellukset, markkinointityökalut, prosessit ja organisaation alle 8 kuukaudessa. Sanoisin, että hintalappu oli 10-100 kertaa halvempi kuin muissa operaattoriprojekteissa."

-- Kalle Vuoristo, Moi CTO

Näytä referenssi

ReferenssiImproving seafood traceability and financial inclusion with blockchain

"Collaboration with TX, WWF-Philippines and the GDST promises to be not just innovative but game-changing. We are quite excited about this work; this concept is core in adopting traceability in a market driven approach, and the most apt application of blockchain in food traceability yet."

-- Susan Roxas, Asia-Pacific Lead, Global Seafood Traceability, WWF

Näytä referenssi

ReferenssiAutamme Gutly Foods -startupia rakentamaan automatisoitua liiketoimintaa

"Olimme startuppina hieman poikkeuksellisesti rakentamassa digitaalista liiketoiminta-alustaa ja sille arkkitehtuuria heti alusta lähtien. Iso kuva on rakennettu itse, mutta tekniseen puoleen tarvitsimme oikean mittakaavan ja liiketoimimallin kokemusta omaavan kumppanin. Myös kokemus avoimen lähdekoodin ratkaisuista oli meille tärkeää. Etenemismallimme on toiminut hyvin ja versio 0.9 on nyt.."

-- Mika Aalto, Co-Founder & Head of Platform

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin TX - Tomorrow Explored kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TX - Tomorrow Explored:n referenssit

TX - Tomorrow Explored:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia