Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TT-Search Oy

TT-Search Oy auttaa ohjelmistoyrityksiä turvallisessa ulkomaisten ohjelmistokehittäjien käytössä. Etsimme, testaamme, kotoutamme ja opastamme ulkomaista työntekijää niin, että hän on nopeasti tuottava vastaanottavassa työyhteisössä.

TT-Search Oy - Yritysesittely

Hyödyntäen yli 15 vuoden ulkomaan kokemusta ICT yrityksen johtavissa tehtävissä pystyn arvioimaan haastattelun ja testauksen kautta ammattilaisia niin, että ulkomaalisen ohjelmoijan palkkaus osaamisen ja sopeutumiskyvyn suhteen on mahdollisimman riskitöntä. Prosessi sisältää haastattelujen lisäksi osaamisen testaamisen, henkilö- ja työ profiilin kartoituksen ja henkilökohtaisen opastuksen Suomalaiseen työelämään. Tarjoamme lisäksi kotouttamispalveluja, joissa voimme ottaa vastuun esimerkiksi oleskeluluvan hankinnasta tai auttaa muissa ammattilaisen muuttoon liittyvissä järjestelyissä.

Tarjoamme myös kulttuurikoulutusta, ”Intercultural Communication”, vastaanottaville yrityksille joka puolestaan edesauttaa avoimen ja moninaisuutta kannustavan ilmapiirin syntymisessä ja säilyttämisessä.
Työntekijöitä 1
Y-tunnus 2917652-8
Perustettu 2018
Www www.tt-search.com
Puh +358405029705
E-mail timo@tt-search.com
Toimipaikat Kirkkonummi

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

HR
(0)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(0)
IT
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)
Vuokratyövoima
(0)

Omat tagit

devaaja
kansainvälinen rekrytointi
IT-rekrytointi
osaamisprofiili
Ohjelmoija

TT-Search - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

TT-Search - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

HR

Etsimme, haastatellemme ja testaamme kokeneita koodareita yritysten tarpeiden ja osaamisvaatimusten mukaisesti. Ennen lopullista palkkausta teemme valitulle henkilölle myös taustakartoituksen, jossa varmennetaan henkilön koulutustausta, aikaisempi työkokemus..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

TT-Search - Referenssit

TT-Search - Bloggaukset

TT-Search - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TT-Search - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

TT-Search kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku