Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Triuvare kokemuksia

Triuvare kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Triuvare Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase Dermoshop: yli 30 vuotta IT-ulkoistusta

"Triuvarella on hyvä hintataso ja hyvät back-upit, jos jollakulla on lomaa. Luottamus, läpinäkyvyys, kärsivällisyys – kaikki on toiminut hyvin."

-- Rasmus Backlund, digijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase Löytötex: osaulkoistuksella IT:n arkirutiinit joustavasti

"IT-palvelut ovat tänä päivänä vähän sama juttu, kuin että pistorasiasta tulee sähköä. Ne on itsestäänselvyyksiä. Kun oma rooli on liiketoimintaa tukevien järjestelmien kehittäminen, tällaisten rutiinien hoitaminen on järkevää ulkoistaa Triuvarelle."

-- Juha Hölli, kehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase Marvea: Skaalautuva ja ajantasainen rakennusyrityksen IT-ympäristö

"Triuvaren palvelu sopii todella monelle alalle ja tällaiseen liikkuvaan monipistetyöhön. Triuvarea voi suositella myös rakennusliikkeille IT-kumppaniksi. He tuntevat toimialan ja työmaatoiminnan erityispiirteet."

-- Leon Kärnä, varatoimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase Mitsubishi Logisnext Europe: verkko palveluna on vaivaton ja helppo budjetoida

"Tämä on mahdollistanut nopeamman reagoinnin poikkeamiin. Olemme saaneet myös kiinni sellaisia merkittäviä poikkeavuuksia, joita ei ilman tätä läpinäkyvyyttä olisi huomattukaan."

-- Toni Koski, tietohallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase Tammer Diesel: Power BI tuottaa ajantasaiset ja selkokieliset raportit automaattisesti

"Nyt jo näkyy edut siinä, että saamme taloushallinnossa helpommin täsmällisempää raportointia. Työajan ja liukumien seuranta on helpottunut ja manuaalisen työn määrä on meillä siihen liittyen vähentynyt merkittävästi. Voisin suositella Triuvaren Power BI -ratkaisua vastaaville yrityksille, joilla on tarve raporteille, joihin täytyy hakea tietoa eri järjestelmistä ja tuottaa.."

-- Tatu Miikkulainen

Näytä referenssi

ReferenssiCase J.A. Tenhunen: Eroon Exceleiden pyörittelystä ja manuaalisesta raportoinnista

"Triuvaren kanssa on tehty monta vuotta yhteistyötä. Jos jonkun kanssa Power BI:tä haluttiin lähteä kehittämään, niin Triuvaren. Luotin siihen, että kaikki hoituu niin kuin aina ennenkin on hoitunut."

-- Teija Siren

Näytä referenssi

ReferenssiCase Vexve: Strategista kasvua ja liiketoiminnan kehittämistä digitalisaation ja modernin ICT-infran avulla

"Meidän ICT:n peruspalvelut olivat kyllä ihan kohtuullisella tasolla, mutta tarvitsimme paremmat valmiudet yrityksemme kasvutavoitteiden saavuttamiseen. Yhteistyömme Triuvaren kanssa on kestänyt nyt vajaan vuoden. Tänä aikana olemme tehneet muun muassa IT-infran kehityssuunnitelman ja toteuttaneet näitä kehityskohteita suunnitelman mukaisesti. Haluan ehdottomasti syventää.."

-- Jarkko Hämäläinen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Matkapojat: IT-kumppanuus toimii silloin, kun sitä ei arjessa huomaa

"On hyvä, että meillä on ulkoinen kumppani, joka oman työnsä takia pysyy ajan tasalla siitä, mitä (ICT-ympäristössä) on mahdollista kehittää. Triuvare tuntee IT-inframme täydellisesti."

-- Timo Keinonen, tietohallintopäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Triuvare kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Triuvare Oy:n referenssit

Triuvare Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia