Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tocosoft Oy

Tocoman on rakennushankkeiden määrä-, kustannus- ja projektihallinnan ohjelmistoja ja palveluja tarjoava yritysryhmä, joka jatkuvasti kehittää ja uudistaa toimintaansa alan edelläkävijänä. Tocosoft Oy on osa vuonna 1989 perustettua Tocoman-yritysryhmää. Tocosoft Oy tarjoaa ainutlaatuiset ja kattavat ohjelmistoratkaisut rakentamisen määrä-, kustannus- ja projektinhallintaan. Tocosoft on edelläkävijä ja yksi maailman johtavia yrityksiä rakentamisen tietomallien (BIM) tiedon hyödyntämisessä koko rakennusprosessissa.

Tocosoft Oy - Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä -
Y-tunnus 0753161-3
Perustettu -
Www tocoman.fi
Puh
E-mail
Toimipaikat
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Tocosoft - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Tocosoft - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Tocosoft - Referenssit

Tocosoft - Bloggaukset

Tocosoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tocosoft - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Tocosoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku