Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietotalo Infocenter kokemuksia

Tietotalo Infocenter kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Tietotalo Infocenter Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiElämys Group ja Tietotalo rakentavat yhdessä tulevaisuuden matkailua

"Kun koko liiketoimintamalli perustuu teknologiaratkaisuille, on oikean IT-kumppanin valinta elintärkeää. Ratkaisuissamme yhdistetään valtava määrä alustoja, palveluntuottajia, konsolidaattoreita ja datalähteitä. Keskeisiä integraatioita sekä inventaario- ja jakelutiepartnereita on kymmeniä, joista suurimpina mainittakoon muun muassa Amadeus, Bókun, Nezasa, Expedia ja.."

-- Jari Auranen, jari.auranen@elamysgroup.com

Näytä referenssi

ReferenssiSuomenlinnan digiopas on uudenlainen kohdeopas, mikä palvelee kävijävirtoja intuitiivisesti ja kontekstuaalisesti

"Hoitokunnan puolesta en voi sanoa muuta kuin että projekti sujui alusta loppuun ammattitaitoisissa merkeissä. Tästä on innostavaa lähteä suunnittelemaan teknistä toteutusta!"

-- Petteri Takkula

Näytä referenssi

ReferenssiSedu.fissä opiskelijatarinat vetovoimatekijöinä

"- Projektikokonaisuus pysyi todella hyvin hallussa ja siinä iso apu oli viikoittaiset palaverit projektiryhmän kanssa. Ketterät menetelmät ja aktiivisuus toivat lisäarvoa lopputulokseen, joka on saanut kiitosta niin hakijoiltamme kuin sivustoa päivittäviltä, toteaa Sedun uudistusprojektia koordinoinut Sedun viestintäsuunnittelija Krista Laurila."

-- Krista Laurila, viestintäsuunnittelija

Näytä referenssi

ReferenssiOma Terveys -mobiilisovellus tuo omat terveystiedot käden ulottuville

"Asiakas voi ajasta ja paikasta riippumatta seurata omaan terveydentilaansa liittyviä tietoja. Palvelussa näkyvät mm. lääkemääräykset, diagnoosit, laboratorio- ja kuvantamistutkimukset, tulevat ja menneet vastaanottoajat ja asiakasta hoitaneet asiantuntijat, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot. " "

-- Juha Tuominen, johtava ylilääkäri, Terveystalo

Näytä referenssi

ReferenssiJamk panostaa sisältölähtöiseen kehittämiseen

"Mennään yhä enemmän suuntaan, että pitää olla sekä teknistä että viestinnän osaamista. Tämä on meille etu, että Tietalossa on näitä molempia." "Tärkein anti meille on ollut, että sisällöntuottajamme, ovat saaneet inspiraatiota ja ideoita kehittää omia vastuusivujaan. Usein kyse on lopulta aika pienistä muutoksista, jotka parantaisivat sivujen käytettävyyttä.."

-- Nina Viertorinne, digitaalinen markkinointi, Jamk

Näytä referenssi

ReferenssiCase Lappset - Asiakkaan kokemus ohjaa digitaalisten palveluiden kehitystä

"On todella tärkeä huolehtia projektin aikaisesta viestinnästä ja ymmärtää se jatkuvana prosessina. Tässä projektissa vuorovaikutus oli saumatonta ja tiivistä alusta loppuun. Sillä on suuri merkitys lopputuloksen kannalta, johon olemme kaikki enemmän kuin tyytyväisiä. Yhteistyö tiimien kesken toimi erinomaisesti."

-- Viestintäpäällikkö Irma Kuukasjärvi

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Tietotalo Infocenter kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tietotalo Infocenter Oy:n referenssit

Tietotalo Infocenter Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia