Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digitaalisen liiketoiminnan ja palveluiden asiantuntija. Meillä on erityisosaamista muun muassa terveydenhuollon ja matkailun toimialojen digitaalisista ratkaisuista. Asiakkainamme on kaikkien suomalaisten tuntemia yrityksiä.

Tietotalo Infocenter Oy

Yritysesittely

Autamme asiakkaita ymmärtämään muuttuvaa digitaalista toimintaympäristöä ja muodostamaan siihen liittyviä tavoitteita. Osaamistamme hyödynnetään niin liiketoimintaratkaisujen ja palveluiden suunnittelussa kuin niiden toteuttamisessa. Käsissämme asiakkaan tarve muuttuu tuloksekkaaksi ratkaisuksi.

Toteuttamiamme ratkaisuja käyttää säännöllisesti yli 2 miljoonaa suomalaista. Olemme mukana, kun asiakkaamme tekevät digitaalista markkinointia, toteuttavat verkko- tai mobiilipalveluja tai uudistavat taustaratkaisuja.

Olemme keskittyneet palvelemaan ratkaisuillamme terveydenhuollon, matkailun, kuntien ja koulutuksen toimialoja.
Työntekijöitä 25
Y-tunnus 1008465-8
Perustettu 1995
Www Kotisivut
Puh +358(0)207 535 535
E-mail tietotalo@tietotalo.fi

Toimipaikat     Espoo, Rovaniemi

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Markkinointi, Myynti, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Microsoft, Open source, Android, iOS, Windows Phone, Episerver

Toimialakokemus: Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Koulutusala, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö

Omat tagit: Tietotalo Infocenter, konseptointi, ux, digitaalinen markkinointi, Digitaalinen strategia, integraatioarkkitehtuuri

Sosiaalisessa mediassa

Tietotalo Infocenter - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSedu.fissä opiskelijatarinat vetovoimatekijöinä

"- Projektikokonaisuus pysyi todella hyvin hallussa ja siinä iso apu oli viikoittaiset palaverit projektiryhmän kanssa. Ketterät menetelmät ja aktiivisuus toivat lisäarvoa lopputulokseen, joka on saanut kiitosta niin hakijoiltamme kuin sivustoa päivittäviltä, toteaa Sedun uudistusprojektia koordinoinut Sedun viestintäsuunnittelija Krista Laurila."

-- Krista Laurila, viestintäsuunnittelija

Näytä referenssi

ReferenssiOma Terveys -mobiilisovellus tuo omat terveystiedot käden ulottuville

"Asiakas voi ajasta ja paikasta riippumatta seurata omaan terveydentilaansa liittyviä tietoja. Palvelussa näkyvät mm. lääkemääräykset, diagnoosit, laboratorio- ja kuvantamistutkimukset, tulevat ja menneet vastaanottoajat ja asiakasta hoitaneet asiantuntijat, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot. " "

-- Juha Tuominen, johtava ylilääkäri, Terveystalo

Näytä referenssi

ReferenssiJamk panostaa sisältölähtöiseen kehittämiseen

"Mennään yhä enemmän suuntaan, että pitää olla sekä teknistä että viestinnän osaamista. Tämä on meille etu, että Tietalossa on näitä molempia." "Tärkein anti meille on ollut, että sisällöntuottajamme, ovat saaneet inspiraatiota ja ideoita kehittää omia vastuusivujaan. Usein kyse on lopulta aika pienistä muutoksista, jotka parantaisivat sivujen käytettävyyttä.."

-- Nina Viertorinne, digitaalinen markkinointi, Jamk

Näytä referenssi

ReferenssiCase Lappset - Asiakkaan kokemus ohjaa digitaalisten palveluiden kehitystä

"On todella tärkeä huolehtia projektin aikaisesta viestinnästä ja ymmärtää se jatkuvana prosessina. Tässä projektissa vuorovaikutus oli saumatonta ja tiivistä alusta loppuun. Sillä on suuri merkitys lopputuloksen kannalta, johon olemme kaikki enemmän kuin tyytyväisiä. Yhteistyö tiimien kesken toimi erinomaisesti."

-- Viestintäpäällikkö Irma Kuukasjärvi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Tietotalo Infocenter - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Tietotalo Infocenter - Referenssit

Tietotalo Infocenter - Bloggaukset

Tietotalo Infocenter - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tietotalo Infocenter - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Tietotalo Infocenter - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Tietotalo Infocenter kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku