Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tieto kokemuksia

Tieto kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Tieto Oyj on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiKetterä tekoälyratkaisu tekee aivosairauksien tutkimuksesta nopeampaa, tehokkaampaa ja potilaskeskeisempää kuin aiemmin

"Olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin sekä ketterään ja tehokkaaseen tekoälyratkaisuun. Yhteistyöllä olemme tehneet tästä upean kokemuksen. Jokainen taho – aina sairaaloista ja sairaanhoitopiireistä tutkimusjohtajiin ja yrityksiin saakka – on osallistunut erittäin positiivisella asenteella."

-- Mikael von und zu Fraunberg, Johtaja, Kansallinen neurokeskus

Näytä referenssi

ReferenssiAjantasaiset tuotetiedot tuovat kilpailuetua Oras Groupille

"Tieto on johtanut meitä projektin aikana sinne minne meidän pitääkin mennä. He ovat pitäneet projektin hyvin hallinnassa ja saaneet meidän sellaisetkin henkilömme pysymään vauhdissa mukana, jotka eivät ole niin IT-valveutuneita."

-- Samuli Holmala, Digital Marketing Specialist

Näytä referenssi

ReferenssiElo luo uusia työhyvinvoinnin digitaalisia palveluja Tiedon XHubissa

"XHub on auttanut meitä miettimään digitalisaatiota. Hankkeena se on tuonut konkretiaa ja ketteryyttä digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja asiakaskokemuksen ymmärtämiseen. Tieto on onnistunut löytämään hyvät tyypit, joilla on näkemystä sekä teknologiasta että digitaalisista palveluista. Tekeminen on nopeutunut, kun yhteistyökumppaneilla on ollut ymmärrystä.."

-- Joni Tikkanen, Elon markkinointijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTiedonohjaus luo pohjan toimintamallin muutokselle ELY-keskuksissa ja TE-toimistoissa

"Tiedon konsultointituki antoi meille selkeän kokonaiskuvan. Se nosti esiin päällekkäisyyksiä ja miten prosessissa toimitaan versus miten niissä pitäisi toimia. Tämä on luonut hyvän pohjan käynnistää tiedonohjauksen kehityshankkeita."

-- Anneli Pekkanen, asianhallinta- ja virastopalvelukeskuksen johtava asianhallinnan asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiLaskutuksen validointipalvelu viritti käyttöönoton sujuvaksi Raisiossa

"Pääkäyttäjänä ja projektin vastuullisen näkökulmasta parasta validointipalvelussa oli, ettei minun missään vaiheessa tarvinnut jäädä yksikseen pohtimaan mieltä askarruttaneita kysymyksiä, vaan apua oli nopeasti tarjolla."

-- Marianne Hellgren, Pääkäyttäjä

Näytä referenssi

ReferenssiRoolipohjainen Lifecare tuo Taivalkoskelle sujuvuutta ja säästöä

"Yhteistyö on ollut tiivistä ja hyvää. Meitä on kuunneltu, ja Tieto on aidosti pyrkinyt toteuttamaan ne asiat, jotka keskusteluissa ovat nousseet esiin. Yhteinen tavoite on saada meille tärkeät asiat toimimaan mahdollisimman hyvin. Kehittämisessä on saatu hyviä tuloksia."

-- Hannu Honkanen, johtava lääkäri

Näytä referenssi

ReferenssiTäydet pisteet: Ilmarisen keskuskonepalvelut uusiin laitteistoihin ilman käyttökatkoja

"Ilmarisen keskuskoneympäristöjen siirtäminen uusiin laitteistoihin onnistui ilman liiketoiminnalle tai asiakkaille aiheutuvia käyttökatkoja. Kaikki sujui aikataulussa ja suunnitellusti. Tiedon palvelu saa minulta täydet pisteet."

-- Kimmo Pulkki, tuotantopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHarvestian mobiilimarkkinoinnilla nopeutta ja hyviä tuloksia

"Pilotti oli Tiedon puolelta hyvä avaus. Aina pitää kehittää toimintaa ja löytää uusia ratkaisuja. Ratkaisun helppous ja tulosten nopeus houkuttivat kokeilemaan."

-- Liisa Viikari, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Harvestia

Näytä referenssi

ReferenssiSovellusintegraatio takaa tiedonkulun ja Vaconin liiketoiminnan jatkuvuuden

"Yhteistyö Tiedon kanssa on ollut helppoa, sillä ammattitaitoinen porukka tuntee IT-ympäristömme, prosessit ja tiimi on pysynyt lähes samana useita vuosia."

-- Mika Penttilä, CIO

Näytä referenssi

ReferenssiKotihoidon mittaristo visualisoi kotihoidon arjen näkyväksi Eksotessa

"On tärkeää, että raportointiin ja mittareihin tartuttiin järjestelmällisellä kehittämistyöllä. Tiedon kanssa on ollut yhteisymmärrys siitä, mitä me haluamme ja tarvitsemme. Kehitystarpeet ja parannusehdotukset on huomioitu."

-- Raili Paajanen, Eksoten kotihoidon päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiMetsä Groupin kehittämä Metsäverkko sähköistää puukaupan

"Tiedon vastuulla oli noin puolet projektikokonaisuudesta. Tieto hoiti roolinsa projektissa erittäin hyvin ja heidän kanssaan oli helppo työskennellä. Projektinhallinta ja läpinäkyvyys olivat hyvällä tasolla: he pitivät kiinni lupauksista ja aikatauluista. Yhteistyökumppanina Tieto oli luotettava ja läpinäkyvä. He osasivat ennakoida mihin asioihin pitää reagoida. Oli tunne, että.."

-- Juha Jumppanen, jäsenpalvelujohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiEteran siirtyminen pilvipalveluihin alentaa toimintakustannuksia

"Tieto on meille tärkeä kumppani. Etera on suomalainen yhtiö ja Tieto kotimaisena yhtiönä sopii meidän arvomaailmaamme. Lisäksi Tieto tuntee eläkelainsäädäntöä ja heillä on paljon julkishallinnon asiakkaita. Pyrimme yhdessä löytämään toimivan yhteistyömallin jatkuvissa IT-palveluissa. Dialogi on ollut avointa ja molemminpuolista."

-- Janne Ruuska, tietohallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTampereen kaupunki suunnittelee palveluja yhdessä kuntalaisten kanssa – väestöennusteista tukea tulevaisuuden hahmottamiseen

"Venni on mahdollistanut sen, että voimme tehdä ennusteita nyt itse. Ohjelma on helppokäyttöinen ja sillä voi hakea juuri tarvitsemaansa tietoa eri alueista ja eri ikäisten määrän kehityksestä."

-- Sisko Hiltunen, suunnittelu- ja kehittämisyksikön suunnittelupäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSähköinen liiketoimintasanomien välitys sujuvoittaa Versowoodin toimintaa

"Tiedon sanomavälityspalvelut tekevät liiketoimintaprosesseistamme sujuvampia ja varmempia."

-- Matti Perämäki, kehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiVarman mobiilisovellus helpottaa yrittäjien arkea

"Suunnittelemme tulevaa yhdessä Tiedon kanssa. Tähän asti yhteistyö ja yhteydenpito on ollut sujuvaa. Tiedon kavereilla on hyvää osaamista ja he ovat mielestäni erittäin innovatiivisia."

-- Riikka Nivus, vakuutuspalvelujohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiHammaskuvantamisen Lifecare-ratkaisu käyttöön Nokialla

"Ratkaisu on vastannut odotuksiamme ja tehostanut työtämme."

-- Helena Mehtonen, Nokian kaupungin hammaslääkäri

Näytä referenssi

ReferenssiPäivähoidon palvelusetelien digitalisoinnista isoja säästöjä Jyväskylässä

"Ajansäästö prosessin eri vaiheissa on kymmeniä prosentteja. Se on myös ainut palveluseteliprosesseista, joka on kokonaan kaupungin hoidossa.“ “Aiemmin kaikki tiesi, että tieto on ajantasaista tiettynä ajankohtana kuluvaa kuuta. Nyt tiedämme, että se on aina ajan tasalla.” "Jos kaikki käyttöönotto- ja kehittämisprosessit menisivät kaupungissa yhtä tehokkaasti,.."

-- Vesa Voutilainen, laskentapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiYhteyspäällikkö auttaa virtaviivaistamaan ict:n prosesseja

"Yhteyspäällikkö on läsnä ja keskittyy juuri meidän haasteisiimme. Se on valtava etu."

-- Matti Ahola, Carean tietohallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiNorjan valtion opintolainarahasto puolitti käsittelyajat – sähköisillä palveluilla 40% työaikasäästöt

"Public 360º täyttää kansainväliset tiedonhallinnan standardit ja Norjan valtion vaatimukset tulevaisuudenkestävästä, sujuvasta ja suojatusta tiedonhallintaprosessista, sekä tukee tehokasta yhteistyötä."

-- Morten Ødelien, yritysarkkitehti, Norjan valtion opintolainarahasto

Näytä referenssi

ReferenssiAktivointikampanja tuki Wärtsilän sähköisen laskutuksen strategiaa

"Hyödymme molemmat yhteistyöstä ja tuemme toisiamme. Haluan erityisesti kiittää Tietoa ylimääräisestä panostuksesta aktivointikampanjassa. Tiimi teki erinomaista työtä, ja tällä oli merkitystä toimittajien sitouttamisessa."

-- Arda Özdemir, Process Developer

Näytä referenssi

ReferenssiPalmian ympärivuorokautinen asiakaspalvelu kehittyy monikanavaiseksi

"Tieto on Genesys-partnerina hyvin kartalla viimeisimmistä kehitysaskeleista ja pystyy ehdottamaan meille sopivia toiminnallisuuksia. Kaupungin pitkäaikaisena toimittajana he tuntevat hyvin kaupungin verkkoratkaisut."

-- Juhana Yrjölä, puhelin- ja hyvinvointipalvelujen järjestelmäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiMelan uusi tapaturmakorvausjärjestelmä nopeuttaa käsittelyaikoja

"Lopussa kiitos seisoo. Vaativan projektin jälkeen on helpottunut olo lopputuloksesta. Käyttöönotto on ollut mutkatonta, sillä yksiköissä koulutettiin käyttö etukäteen hyvin. Järjestelmä on tuottanut heti hyviä tuloksia."

-- Arja Raatikainen, tietohallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiPorissa varhaiskasvatuksen järjestelmäkokonaisuus on hyvän palvelun virittäjä

"Lifecare Työaika on helpottanut huomattavasti ohjaajien työtä työaikasuunnittelun, palkanmaksun, korvausten ja laskujen näkökulmasta." "Muksunetti on oivallinen viestintäkanava, jonka käyttö on ajasta ja paikasta riippumatonta. Henkilökohtaisten tunnusten ansiosta voidaan ryhmä- ja lapsikohtaisia asioita viestiä netissä tietosuojan vaarantumatta."

-- Esa Kohtamäki, sivistyskeskuksen hallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiMuksunetti tukee lapsen varhaiskasvatussuunnitelmaa Kuopiossa

"Oikeasti tietoturvallinen, tiedot eivät katoa eikä tietoa tarvitse erikseen etsiä, helpottaa työn tekemistä eikä päällekkäisiä kirjauksia tarvitse tehdä. Tekstin muokattavuutta pidetään loistavana ominaisuutena. Asiat tulevat ilmaistua selkeästi."

-- Maarit Reinikka, päiväkodin johtaja, aluevastaava

Näytä referenssi

ReferenssiKesko.fi-sivuston konseptoinnin kulmakivenä parempi käyttäjäkokemus

"Yhteistyö Tiedon kanssa oli hedelmällistä ja rakentavaa. Tiukasta aikataulusta huolimatta työn jälki oli erittäin hyvää. Työskentely sujui läpi koko projektin luontevasti ja onnistuneesti. Heittelimme ideoita puolin ja toisin. Meillä oli itsellä vahvoja näkemyksiä ja saimme Tiedolta useita innovatiivisia ehdotuksia. Mukana oli laaja joukko erittäin ammattimaisia tekijöitä."

-- Harri Utoslahti, viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSähköinen lastensuojeluilmoitus lyhensi kirjaamisajan alle minuuttiin

"Joulukuun 2014 alusta kaikilla Espoon kaupungin ammattilaisilla on ollut mahdollisuus jättää sähköinen lastensuojeluilmoitus. Tämän seurauksena niitä jätettiin tammikuussa jo 57. Kun olemme saaneet näin rohkaisevia tilastoja, meillä on kova hinku kannustaa kaikkia kentällä käyttämään tätä."

-- Leena Latva-Rasku, Espoon sosiaali- ja terveystoimen sähköisen asioinnin projektisuunnittelija

Näytä referenssi

ReferenssiOptimointi tekee kotihoidon resurssit näkyviksi

"Optimointi on mahdollistanut töiden tasaamisen työvuorojen ja tiimien kesken. Jokaiseen poissaoloon ei välttämättä tarvitse ottaa sijaista, kun optimoinnilla voidaan tiivistää työlistoja. Tabletti on aivan mahtava juttu. Potilasturvallisuus ja hoidon laatu paranevat merkittävästi, kun tiedot lääkelistoista ja laboratoriovastauksista ovat aina sairaanhoitajan mukana.."

-- Marjo Kero-Järvilä, Kotihoidon palveluesimies

Näytä referenssi

ReferenssiVarhaiskasvatuksen faktat päivittäisjohtamisen tukena Espoossa

"Helppous on suurin muutos. Aiemmin raportoinnin laatu riippui siitä, kuinka hyvin hallitsit Efficaa. Tiedot otettiin Efficasta suoraan hakuja käyttäen. Hakutoiminnoilla oli omat rajoitteensa, joiden vuoksi toiminnasta tarvittavan tiedon saaminen oli sekä työlästä että osin myös mahdotonta. Nyt raporttien tuottaminen on huomattavasti yksinkertaisempaa."

-- Anne Peltonen, erityissuunnittelija

Näytä referenssi

ReferenssiWärtsilän ja Tiedon yhteistyö tuo joustavuutta liiketoiminnan muuttuvien tarpeiden mukaan

"Tieto on aidosti kiinnostunut liiketoiminnan tarpeistamme. Heillä on hyvä palvelutarjonta ja he osaavat proaktiivisesti ehdottaa uusia asioita meille. Toivomme saavamme kumppaneiltamme kokonaispalvelua, mutta myös teknologiaosaamista. Ymmärrystä siitä, mitä tapahtuu muualla maailmalla.” "

-- Jukka Kumpulainen, CIO, Wärtsilä

Näytä referenssi

ReferenssiVeritaksen liiketoiminta nojaa luotettavien vakuutusjärjestelmien tietoihin

"Tiedon ymmärrys järjestelmiemme toiminnasta ja heidän osaamisensa eläkevakuutuksen monimutkaisessa ympäristössä on meille tärkeää. Hyvin sujunutta yhteistyötä on helppo jatkaa"

-- Stefan Strandberg, johtaja, Veritas vakuutus- ja IT-palvelut

Näytä referenssi

ReferenssiUusi asiakkuus: Tervehdys Kemistä!

"Pidämme myös merkittävänä perhepäivähoidon mobiilikirjausjärjestelmää, jonka avulla pääsemme ”paperisista kynällä kirjoitetuista lakanoista” eroon. Oletamme tämän teknisen ratkaisun tuovan lisäaikaa päivähoitotoimistolla viikon verran johonkin muuhun työtehtävään." "

-- Kaisa Rauvala, päivähoidon johtaja, Kemin kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiVITA Lääkäriasema valitsi DynamicHealth-järjestelmän

"Tiesin että Tiedolla osataan projektinhallinta, ja asiat ovatkin sujuneet yllätyksittä ja työt tehtiin sovitusti. Uskomme, että hyvä yhteistyö ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu jatkuu käyttöönoton jälkeenkin. Projektin aikana tutuksi tulleiden ihmisten kanssa on mukava jatkaa tekemistä."

-- Heikki Hurme, VITA Lääkäriaseman kehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiUusituilta Sammon verkkosivuilta tiedot löytyvät nopeammin ja selkeämmin

"Julkaisujärjestelmä mukautui hyvin tarpeisiimme ja saimme tehtyä oman näköisen sivuston. Visuaalinen puoli oli myös tärkeä, sillä verkkosivut ovat meille tärkein viestintäkanava henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi” "

-- Carolina Orädd, Sampo Oyj:n verkkoviestinnän päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiVarma uudistaa järjestelmiä ja siirtyy Tiedon yksityiseen pilveen

"Tavoitteenamme on ottaa käyttöön ketterästi ylläpidettävä ja kustannustehokas palvelinympäristö Tiedon pilvikapasiteettipalveluja käyttämällä. Lisäksi modernisoimme tietojärjestelmiä siten, että vanhoja, toimivia järjestelmiä ei tarvitse uusia. Liiketoimintamme iloitsee kun käyttäjiä ei tarvitse kouluttaa ja tutut järjestelmät säilyvät, mutta näyttävät paremmilta"

-- Tiina Kurki, Varman tietohallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiUusi kaupparekisterijärjestelmä lyhentää PRH:n käsittelyaikoja

" “Tieto on ollut merkittävässä roolissa sovelluskehitysosioissa, käyttöpalveluissa ja käyttöönotossa. Tiedon konsultointiyksikön kokeneet senior-konsultit Outi Susiluoto ja Esa Manneri taustajoukkoineen auttoivat PRH:n hanketoimistoa valmistelemaan ja harjoittelemaan käyttöönoton siten, että se varmasti pystyttiin toteuttamaan suunnitelmien mukaan. Yhdistämällä mukana olleiden.."

-- Ulla-Maija Sarkkinen, PRH:n hankejohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiKokoussovelluksen käyttö omilla laitteilla ilahduttaa valtuutettuja

"Kokoussovellus on toiminut Mac-kannettavallani ja iPadilla todella hyvin. Käyttökokemus on reippaasti parempi, kun sovellusta voi käyttää omilla tutuilla laitteilla"

-- Hannu Oskala, kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen

Näytä referenssi

ReferenssiToimiva infrastruktuuri takaa Elon liiketoiminnan jatkuvuuden muutoksessa

"Tiedon asiantuntijat ovat osoittaneet erinomaista ammattitaitoa ja yhteistyö on edennyt kaikilta osa-alueilta kuten sovittu: aikataulu, tavoitteet ja kustannukset pitävät.” "

-- Ari Tommiska

Näytä referenssi

ReferenssiHelenin aurinkopaneelikampanja onnistui yli odotusten

"Tieto oli alusta asti kampanjan konseptoinnissa mukana. He uskoivat tuotteeseemme ja pistivät kaiken peliin. Saimme nopealla aikataululla valmista ja hyvää jälkeä, kuten aina tietolaisten kanssa. He eivät toteuta vain sitä, mitä me pyydämme, vaan sen, mitä me tarvitsemme” "

-- Anu Ylänen, verkkotiedottaja

Näytä referenssi

ReferenssiUusi, selkeämpi Plussa.com palvelee asiakkaita paremmin

"Projektit menevät aina hienosti läpi ja olen ollut Tiedon tiimin todella tyytyväinen"

-- Marianne Kärpinlehto, järjestelmäasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiQpati toi sujuvuutta työhön ja yhteistyöhön

"QPati on vastannut niihin tarpeisiin, joita siltä toivoimmekin. Kaikenkaikkiaan se on saanut hyvää palautetta toimintavarmuudestaan ja hyödyllisyydestään. Tiedon tuki ja turva on ollut oikein hyvä. Kysymyksiimme on vastattu. Vastuuhenkilö on ollut aina tarvittaessa apunamme ja vienyt pyyntöjämme eteenpäin"

-- Päivi Väre, Länsi-Pohjan patologian ylilääkäri

Näytä referenssi

ReferenssiAhjo nopeuttaa Helsingin kaupungin päätösten valmistelua

"Teemme parhaillaan laskelmia saavutetuista hyödyistä ja olemme varmoja, että huomattavia kustannussäästöjä on tullut. Yksi kaupunginkanslian tulostavoite on aika, missä asia tulee käsitellyksi. Nyt Ahjon herätteiden ja raporttien avulla voimme seurata asioiden läpimenoa ja aikoja paremmin"

-- Juha Summanen, Helsingin kaupungin hallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiKahdennetusta järjestelmästä lisää toimintavarmuutta Automatialle

"Tieto hoiti toimituksen loistavasti, kaikki sujui suunnitellusti ja aikataulussa. Myös testaus oli niin kattavaa kuin se voi olla, mitään ei jätetty sattuman varaan"

-- Esa Makkonen, Automatian tietohallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAutomatisointi nopeuttaa laskutusta

"Käyttöönottoon varauduttiin hyvällä miehityksellä, mutta kaikki meni aikataulussa ongelmitta"

-- Mika Salomäki, tietohallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHelen panostaa digitaalisiin palveluihin

"Tiedon tiimi on tehnyt projektin ja nyt ylläpidon aikana erinomaista työtä. Heillä on kyky ymmärtää, mitä tarvitsemme ja löytää järkevät ratkaisut toteutukselle"

-- Jukka Helin, kehityspäällikkö, Helen

Näytä referenssi

ReferenssiTyEL ja YEL -vakuutusten verkkopalvelu nosti asiakaspalvelun uudelle tasolle

"Projektinomistaja totesi, että palvelusta tuli niin hyvä, että sen tekeminen oli palkinto itsessään.” "

-- Eero Sallasmaa, vakuutusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiValtion yhteinen viestintäratkaisu tehostaa Puolustushallinnon rakennuslaitoksen yhteydenpitoa

"Tiedon konsulttien läsnäolo auttoi meitä pysymään sovitussa mallissa ja ohjasi työskentelemään sovitussa aikataulussa"

-- Hanna Salminen, vastaava projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiOsaaminen ja eteenpäin pyrkivä asenne yhdistävät Jollaa ja Tietoa

"Tieto auttaa meitä laajentamaan vaikutusalaamme ja mahdollisuuksiamme, kun teemme yhteistyötä yhteisömme kanssa ja lisäämme sille tärkeitä ominaisuuksia. Suunnitelmissamme muhii uusia laitteita, ja uskon, että Tiedosta tulee osa myös niiden tarinaa."

-- Marc Dillon, yksi Jollan perustajista ja pääkehittäjä

Näytä referenssi

ReferenssiTrafi ja Tieto kehittävät sovelluksia ketterästi

"Ketterään toimintamalliin siirtymisen jälkeen tehokkuutemme on lähes kolminkertaistunut. Ketteryyden eteen on tehtävä jatkuvasti töitä. Kyse ei ole vain menetelmästä, vaan ajattelutavan muutoksesta"

-- Olli-Heikki Liikala, yksikönpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHafslund otti käyttöön Tiedon energiayhtiöille suunnatut ratkaisut

"Ratkaisun ansiosta voimme laajentaa toimintaamme, koska ratkaisu tukee palvelujen toimittamista muiden Pohjoismaiden energiamarkkinoille"

-- toimitusjohtaja Thore M. Sveen

Näytä referenssi

ReferenssiMuutos mahdollisti globaalin laajennuksen

"Tiedolla oli selkeästi odotuksiamme vastaava kyky, henkilöstönhallinta ja resurssit. Näimme heidän ammattitaitonsa erityisesti ERP-järjestelmän ja logistiikan yhteydessä sekä tilanteessa, jossa yhden tehtaan toiminnot piti jakaa kahden itsenäisen yhtiön käyttöön."

-- Tietohallintojohtaja Timo Rautakorpi

Näytä referenssi

ReferenssiBonum Pankki ottaa käyttöön SWIFT Service Bureau -pilvipalvelun

"Ulkoistamalla SWIFT-yhteyden ylläpidon Tiedolle, voimme keskittyä paremmin varsinaiseen liiketoimintaamme. Näin myös asiakkaamme hyötyvät"

-- Anders Dahlqvist, CEO, Bonum Bank

Näytä referenssi

ReferenssiInex Partnersille SAP-järjestelmä pystyyn pikavauhtia

"Tarvitsimme uuteen yhtiöön tiukassa aikataulussa uuden SAP-pohjaisen taloushallintojärjestelmän. Viiden kuukauden urakka vietiin läpi suoraviivaisesti ja laadukkaasti kustannuksissa ja aikataulussa pysyen. Tämä on huikea suoritus näin tiiviissä projektissa"

-- tietohallintojohtaja Jari Muhonen

Näytä referenssi

ReferenssiIf valitsi pilven tehostaakseen toimintaansa

"Asiakkaana arvostamme erityisesti, että kumppanillamme on uusia ideoita toimintamme kehittämiseksi. Tiedon yksityisen pilviratkaisun ansiosta kapasiteetin toimittaminen on aiempaa tehokkaampaa ja joustavampaa"

-- Adam Harhoff, IT-palvelujen johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiEnemmän aikaa kotihoidon asiakkaille

"Tämä oli yli 40-vuotisen it-urani ensimmäinen hanke, jossa voidaan laskea suoraan vaikutukset asiakaspalveluun ja talouteen"

-- Ari Painilainen, tietojärjestelmäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiTehtävienhallintajärjestelmä Jira vastasi Saab Dynamicsin tarpeisiin

"Uusi järjestelmä tuo huomattavia parannuksia ja ajansäästöä"

-- Åke Johansson, kokoonpanopäällikkö, Saab Dynamics

Näytä referenssi

ReferenssiModuuleihin perustuva ratkaisu helpottaa järjestelmäsiirtoa

"Tiesimme, että Tieto pystyisi saavuttamaan asettamamme tavoitteen, ja tämän he todistivatkin."

-- Roger Lahti, IT-Manager, BillerudKorsnäs Mill Systems.

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto Oyj:n referenssit

Tieto Oyj:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia