Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tiedon tavoitteena on olla Pohjoismaiden johtava ohjelmisto- ja palveluyritys ja asiakkailleen paras kumppani liiketoiminnan uudistamisessa.

Tieto Oyj

Yritysesittely

Tieto arvioi informaation olevan tulevaisuudessa suurin, jatkuvasti kasvavan yhteiskunnallisen ja taloudellisen lisäarvon tuottaja. Tiedon tavoitteena hyödyntää datakeskeisen maailman mahdollisuudet ja tuottaa niiden avulla arvoa yksilöille, organisaatioille ja yhteiskunnalle.

Käytämme ohjelmisto- ja palveluosaamistamme luodaksemme ratkaisuja, jotka helpottavat miljoonien ihmisen arkea. Meillä on keskeinen rooli ekosysteemeissä, joiden avulla uudistamme asiakkaidemme liiketoimintaa digitalisaation, modernisaation ja uusien innovaatioiden avulla. Ohjelmisto- ja palveluosaamisemme lisäksi hyödynnämme vahvasti yhdessä innovoinnin ja ekosysteemien mahdollisuudet.

Tiedolla on vahva pohjoismainen perintö. Yhdistämme maailmanlaajuisen osaamisen paikalliseen läsnäoloon.
Työntekijöitä 14000
Y-tunnus 0101138-5
Perustettu 1968
Www Kotisivut
Puh +358 (0)20 72010
E-mail

Toimipaikat     Espoo, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta , Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Tampere, Vaasa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Logistiikka, Myynti, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Lisätty todellisuus ja VR, Maksaminen, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, IBM, Microsoft, Oracle, Salesforce, SAP, Sharepoint, Windows

Toimialakokemus: Julkishallinto, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Tieto

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
flic-paikkatietoklusteri logo

Sosiaalisessa mediassa

Tieto - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKetterä tekoälyratkaisu tekee aivosairauksien tutkimuksesta nopeampaa, tehokkaampaa ja potilaskeskeisempää kuin aiemmin

"Olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin sekä ketterään ja tehokkaaseen tekoälyratkaisuun. Yhteistyöllä olemme tehneet tästä upean kokemuksen. Jokainen taho – aina sairaaloista ja sairaanhoitopiireistä tutkimusjohtajiin ja yrityksiin saakka – on osallistunut erittäin positiivisella asenteella."

-- Mikael von und zu Fraunberg, Johtaja, Kansallinen neurokeskus

Näytä referenssi

ReferenssiAjantasaiset tuotetiedot tuovat kilpailuetua Oras Groupille

"Tieto on johtanut meitä projektin aikana sinne minne meidän pitääkin mennä. He ovat pitäneet projektin hyvin hallinnassa ja saaneet meidän sellaisetkin henkilömme pysymään vauhdissa mukana, jotka eivät ole niin IT-valveutuneita."

-- Samuli Holmala, Digital Marketing Specialist

Näytä referenssi

ReferenssiElo luo uusia työhyvinvoinnin digitaalisia palveluja Tiedon XHubissa

"XHub on auttanut meitä miettimään digitalisaatiota. Hankkeena se on tuonut konkretiaa ja ketteryyttä digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja asiakaskokemuksen ymmärtämiseen. Tieto on onnistunut löytämään hyvät tyypit, joilla on näkemystä sekä teknologiasta että digitaalisista palveluista. Tekeminen on nopeutunut, kun yhteistyökumppaneilla on ollut ymmärrystä.."

-- Joni Tikkanen, Elon markkinointijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTiedonohjaus luo pohjan toimintamallin muutokselle ELY-keskuksissa ja TE-toimistoissa

"Tiedon konsultointituki antoi meille selkeän kokonaiskuvan. Se nosti esiin päällekkäisyyksiä ja miten prosessissa toimitaan versus miten niissä pitäisi toimia. Tämä on luonut hyvän pohjan käynnistää tiedonohjauksen kehityshankkeita."

-- Anneli Pekkanen, asianhallinta- ja virastopalvelukeskuksen johtava asianhallinnan asiantuntija

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Tieto - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Tieto - Referenssit

Tieto - Bloggaukset

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Meillä pääset vaikuttamaan!

Haluatko vaikuttaa? Sinulla on mahdollisuus luoda IT-ratkaisuja, palveluja ja tuotteita, jotka hyödyttävät asiakkaidemme liiketoimintaa ja koko yhteiskuntaa.

?

Joukossamme toimit liiketoiminnan kehittämisen ja teknologian eturintamassa.Työskentelet parhaista ammattilaisista koostuvissa tiimeissä, maailmanlaajuisessa ja kehittyvässä ja uudistuvassa työympäristössä.

Liittyipä projektisi energiaan, terveydenhuoltoon tai rahoitukseen, työlläsi on merkitystä tuhansille ihmisille. Tiedolla autat kehittämään teknologiaratkaisuja nykypäivän ongelmiin sekä tulevaisuuden haasteisiin. 

Meillä saat paljon mahdollisuuksia oppimiseen ja kehittymiseen. Kasvatat osaamistasi monilta aloilta tutkimuksesta ja kehityksestä sekä konsultoinnista luoviin liiketoimintamalleihin ja palveluihin.

Etsimme jatkuvasti lahjakkaita ammattilaisia työskentelemään kanssamme kaikilla liiketoimintamme alueilla, erityisesti myynnin, IT-arkkitehtuurin, projektinhallinnan ja liike-elämän konsultoinnin parissa.

Jos sinua motivoi asiakkaidemme inspiroiminen ja hämmästyttäminen ja haluaisit olla osa menestystämme, katso avoimet työpaikkamme ja seuraa yrityksemme sivua LinkedInissä ja Facebookissa

Tieto - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku