Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Olemme Telia, New Generation Telco. Toimintamme ytimessä ovat sujuvat yhteydet. Tarjoamme sinulle ratkaisuja myös muun muassa esineiden internetin, datakeskus- ja pilvipalveluiden, tietoturvan ja digitaalisten työvälineiden saralla.

Telia

Yritysesittely

Meiltä löydät helposti yhdestä paikasta ICT-alan laajimman valikoiman, jonka avulla varmistat yrityksesi kasvun ja menestyksen. Kaikki kehitys alkaa asiakkaidemme liiketoimintatarpeista, ja yhteistyötä tekemällä pääsemme tilanteeseen, jossa uusi teknologia luo uutta liiketoimintaa ja innovaatioita.

Saman katon alta sinua palvelee iso joukko asiantuntijoita myös tytäryhtiöistämme - Cygate, Propentus, Nebula, Data-Info, Inmics ja Cloud Solutions. Meitä on monta ja moneksi, ja meille kaikille asiakas on ykkönen.
Työntekijöitä 3000
Y-tunnus 1475607-9
Perustettu 1998
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Taloushallinto, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Konesalipalvelut, Ohjelmistorobotiikka, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva

Teknologia: Azure, Microsoft

Toimialakokemus: Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Telia, IoT, iaas, SaaS, DaaS, viestintäratkaisut, Konesali, tietoturvallisuus, Sähköinen taloushallinto, Terveysteknologia, Mobiililaitehallinta, mobiiliratkaisut, pilvipalvelut, Cloud, asiakaspalveluratkaisut, verkottamisratkaisut, datakeskuspalvelut, yritysverkko, pilvisovellukset, hybridi-pilvipalvelut, hybridipilvi, palvelinkapasiteetti, konesaliratkaisut, ulkoistettu konesali, azure stack, gdpr, Internet of Things, vaihderatkaisut, esineiden internet, mobiilipäätelaitteet, kannettavat tietokoneet, päätelaitteet

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo

Sosiaalisessa mediassa

Telia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVapo hyötyy ICT-ratkaisuiden keskittämisestä

"Palvelukokemus ja tehokkuus ovat parantuneet, kun järjestelmiä ja hallinnoitavia asioita on vähemmän. Jo yksinään kokousten määrän vähentyminen on ollut merkittävä hyöty, joka on vapauttanut omaa IT-henkilökuntaamme palveluiden kehittämistyöhön. Palvelu kattaa myös kansainväliset toimintomme, joten maasiiloja ei synny."

-- Jukka Holm, CIO, Vapo

Näytä referenssi

ReferenssiNäin ratkotaan todellisia konetarpeita

"Optimoimme asiakkaidemme työmailla olevaa kalustoa NB-IoT:n avulla. Voisimme esimerkiksi kertoa asiakkaalle, että jollakin työmaalla on kymmenen poraa, joista datan mukaan käytetään samaan aikaan vain neljää. Niistä kannattaisi siis ottaa viisi pois ja varalla olisi silti vielä yksi."

-- Jani Kilkka, kehityspäällikkö, Cramo

Näytä referenssi

ReferenssiDatan hyödyntäminen kauppapaikkojen johtamisessa vaikuttaa suoraan liikevaihtoon

"Tällä hetkellä keräämme numeerista dataa siitä, kuinka asiakkaat vierailevat ja käyttäytyvät tavaratalossamme ja miten kävijämäärät vaihtelevat eri päivinä ja kellonaikoina. Lisäksi tutkimme, minkälaisia vaikutuksia on kampanjoilla."

-- Antti Tanaka, omnicommerce-kehityspäällikkö, Stockmann

Näytä referenssi

ReferenssiRemeo testaa NB-IoT-teknologiaa roskalavojen paikannuksessa

"Lavojen paikantaminen NB-IoT:n avulla on reaaliaikaista ja luotettavaa, jolloin kirjanpito tapahtuu ´kuin itsestään`."

-- Sanna Karppinen, kaupallinen johtaja, Remeo

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Telia - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Crowd Insightsia eli väkijoukkojen liikkumisen analytiikkaa voidaan hyödyntää muun muassa kaupunki- ja kauppapaikkasuunnittelussa sekä julkisen liikenteen suunnittelussa. Analytiikkaan tarvittava data kerätään..

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Palvelujesi ja järjestelmiesi pitää toimia koko ajan katkotta ja häiriöttä, jotta liiketoimintasi ja asiakkaasi eivät kärsisi. Reaaliaikainen tilannekuva kertoo palveluista vastuussa oleville tahoille todellisen tilanteen..

It-omaisuuden hallinta

Palvelulaite on helppo tapa hankkia ja hallinnoida yrityksesi tarvitsemia laitteita - puhelimia, tabletteja, tietokoneita sekä reitittimiä. Laitteen kuukausihintaan sisältyy huollon ja vakuutuksen lisäksi myös..

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka tuo hyötyjä nopeasti - automatisaatioprojekti maksaa itsensä takaisin usein jo 1–3 kuukaudessa. Laatu paranee, kun inhimilliset virheet poistuvat ja työntekijöilläsi jää aikaa mielekkääseen..

Pilvipalvelut / SaaS

Yrityssovelluksemme pitävät sisällään Office 365 Business -palvelun, F-Secure PSB:n, Azure Information Protection -tietoturvan ja pian myös Soundtrackin, joka toimii edeltäjänsä Spotify Business -palvelun tapaan...

Tietoturva

Tarjoamme tietoturvapalveluita kaikenkokoisille yrityksille. Suurten yritysten ratkaisuihin voit tutustua Telia Cygaten sivuilla - palvelut kattavat niin tietoturvallisen infran, pilven ja konesalien tietoturvan, tilannekuvan..

IoT

Onko tavoitteenasi tehostaa toimintaa, kasvattaa bisnestä tai luoda uusi, datapohjainen palvelu? Saat meiltä tarpeidesi mukaisen IoT-ratkaisun ja pääset seuraamaan reaaliaikaista dataa haluamastasi prosessista, laitteesta tai..

It-infrapalvelut

Olit sitten yrittäjä tai suurempi yritys, löydät ICT-alan laajimmasta valikoimasta kaikki tarvitsemasi palvelut, joilla varmistat yrityksesi kasvun ja menestyksen. Tarjoamme sinulle:

VerkottamisratkaisutDatakeskus- ja..

Konesalipalvelut

Telia Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin avoin datakeskus, joka tarjoaa joustavia ja tietoturvallisia datakeskus- ja pilvipalveluita kaikille yrityksille ja organisaatioille. Kansainvälisillä runkoverkoillamme..

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Telia Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin avoin datakeskus, joka tarjoaa joustavia ja tietoturvallisia datakeskus- ja pilvipalveluita kaikille yrityksille ja organisaatioille. Kansainvälisillä runkoverkoillamme..

Tietoliikennepalvelut

Saat yrityksellesi tarpeidesi mukaisen yritysverkon, jota voit hallita itsepalveluna. Ketterän yritysverkkomme toimitus on nopea ja täysin automatisoitu. Saat meiltä tarvittaessa myös aidosti kansainvälisen ratkaisun...

Telia - Referenssit

Telia - Bloggaukset

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Telialainen uskaltaa, välittää ja yksinkertaistaa

Me olemme Telia, New Generation Telco.


Autamme luomaan uusia yhteyksiä ja haluamme tehdä sinun, yrityksesi ja yhteisösi elämän mahdollisimman helpoksi ja saumattomaksi missä päin maailmaa liikutkin. Verkot ja yhteydet ovat toimintamme ytimessä ja lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä. Tarjoamme erilaisia palveluja muun muassa IoT:n, datakeskusten, älykkään verkon, kodin ja liikenteen sekä digitaalisen tunnistautumisen saralla.


Meillä on pitkä historia Suomessa ja sijoitamme suomalaisiin yhteyksiin vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Tarjoamme töitä yli 3 500 ihmiselle ja välillisesti työllistämme tuhansia muita. Osana kansainvälistä Telia Companya palvelumme ja uramahdollisuutemme ulottuvat pitkälle Suomen rajojen ulkopuolelle. Tutustu tarkemmin osoitteessa telia.fi/career.


We dare. We care. We simplify.


Nämä kolme arvoa kuvaavat meitä varmasti parhaimmin. Uskallamme johtaa, kokeilla ja tuoda näkemyksemme esiin. Välitämme ennen kaikkea asiakkaistamme, mutta myös toisistamme ja viimeisenä, muttei vähäisempänä, maailmastamme. Yksinkertaistamme toimintaamme sekä työskentelyämme ihan jokaisena hetkenä.


Uskomme merkityksen voimaan ja yhteinen tarkoituksemme on tuoda maailma lähemmäs ihmistä, asiakkaidemme ehdoilla (Bringing the world closer on the customers' terms). Teoissamme ja puheissamme korostuvat tällä hetkellä:

  • itsensä johtaminen, merkitys & omistautuminen
  • joustavasti organisoituvat tiimit
  • yhteistyö & lean eri muodoissaan
  • kulttuuri & brändi


Rekrytoimme osaajia ja vasta-alkajia pääsääntöisesti teknisiin ja kaupallisiin rooleihin. Yhteinen intohimomme on tottakai teknologia, mutta osaamme rakastaa myös elämää. Toimarimme Steinin sanoin: "Enjoy the journey and have a bit of fun in between!" Olemme monimuotoinen joukkue jo valmiiksi ja toivommekin sinun liittyvään perheeseemme juuri sellaisena kuin olet. English is the only must.


Jos haluat kuulla heti lisää tai verkostoitua telialaisten kanssa, niin voit laittaa sähköpostia Sannalle (sanna.lavonen@teliacompany.com) tai vaikka LinkedIn-kutsun hän kertoo mielellään meillä työskentelystä lisää tai auttaa sinut eteenpäin. Luodaan yhdessä uusia yhteyksiä!


#telialainen

Telia - Rekryilmoitukset

 

Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku