Olemme Telia, New Generation Telco. Toimintamme ytimessä ovat sujuvat yhteydet. Tarjoamme sinulle ratkaisuja myös muun muassa esineiden internetin, datakeskus- ja pilvipalveluiden, tietoturvan ja digitaalisten työvälineiden saralla.

Telia

Yritysesittely

Meiltä löydät helposti yhdestä paikasta ICT-alan laajimman valikoiman, jonka avulla varmistat yrityksesi kasvun ja menestyksen. Kaikki kehitys alkaa asiakkaidemme liiketoimintatarpeista, ja yhteistyötä tekemällä pääsemme tilanteeseen, jossa uusi teknologia luo uutta liiketoimintaa ja innovaatioita.

Saman katon alta sinua palvelee iso joukko asiantuntijoita myös tytäryhtiöistämme - Cygate, Propentus, Nebula, Data-Info, Inmics ja Cloud Solutions. Meitä on monta ja moneksi, ja meille kaikille asiakas on ykkönen.
Työntekijöitä 3000
Y-tunnus 1475607-9
Perustettu 1998
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Konesalipalvelut, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva

Teknologia:

Toimialakokemus: Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Telia, IoT, iaas, SaaS, DaaS, viestintäratkaisut, Konesali, tietoturvallisuus, Sähköinen taloushallinto, Terveysteknologia, Mobiililaitehallinta, mobiiliratkaisut, pilvipalvelut, Cloud, asiakaspalveluratkaisut, verkottamisratkaisut, datakeskuspalvelut, yritysverkko, pilvisovellukset, hybridi-pilvipalvelut, hybridipilvi, palvelinkapasiteetti, konesaliratkaisut, ulkoistettu konesali, azure stack, gdpr, Internet of Things, vaihderatkaisut, esineiden internet, mobiilipäätelaitteet, kannettavat tietokoneet, päätelaitteet

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo

Sosiaalisessa mediassa

Telia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Telia - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Telia - Referenssit

Telia - Julkaisut

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Telialainen uskaltaa, välittää ja yksinkertaistaa


Me olemme Telia, New Generation Telco.


Autamme luomaan uusia yhteyksiä ja haluamme tehdä sinun, yrityksesi ja yhteisösi elämän mahdollisimman helpoksi ja saumattomaksi missä päin maailmaa liikutkin. Verkot ja yhteydet ovat toimintamme ytimessä ja lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä. Tarjoamme erilaisia palveluja muun muassa IoT:n, datakeskusten, älykkään verkon, kodin ja liikenteen sekä digitaalisen tunnistautumisen saralla.


Meillä on pitkä historia Suomessa ja sijoitamme suomalaisiin yhteyksiin vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Tarjoamme töitä yli 3 500 ihmiselle ja välillisesti työllistämme tuhansia muita. Osana kansainvälistä Telia Companya palvelumme ja uramahdollisuutemme ulottuvat pitkälle Suomen rajojen ulkopuolelle. Tutustu tarkemmin osoitteessa telia.fi/career.


We dare. We care. We simplify.


Nämä kolme arvoa kuvaavat meitä varmasti parhaimmin. Uskallamme johtaa, kokeilla ja tuoda näkemyksemme esiin. Välitämme ennen kaikkea asiakkaistamme, mutta myös toisistamme ja viimeisenä, muttei vähäisempänä, maailmastamme. Yksinkertaistamme toimintaamme sekä työskentelyämme ihan jokaisena hetkenä.


Uskomme merkityksen voimaan ja yhteinen tarkoituksemme on tuoda maailma lähemmäs ihmistä, asiakkaidemme ehdoilla (Bringing the world closer on the customers' terms). Teoissamme ja puheissamme korostuvat tällä hetkellä:

  • itsensä johtaminen, merkitys & omistautuminen
  • joustavasti organisoituvat tiimit
  • yhteistyö & lean eri muodoissaan
  • kulttuuri & brändi


Rekrytoimme osaajia ja vasta-alkajia pääsääntöisesti teknisiin ja kaupallisiin rooleihin. Yhteinen intohimomme on tottakai teknologia, mutta osaamme rakastaa myös elämää. Toimarimme Steinin sanoin: "Enjoy the journey and have a bit of fun in between!" Olemme monimuotoinen joukkue jo valmiiksi ja toivommekin sinun liittyvään perheeseemme juuri sellaisena kuin olet. English is the only must.


Jos haluat kuulla heti lisää tai verkostoitua telialaisten kanssa, niin voit laittaa sähköpostia Sannalle (sanna.lavonen@teliacompany.com) tai vaikka LinkedIn-kutsun hän kertoo mielellään meillä työskentelystä lisää tai auttaa sinut eteenpäin. Luodaan yhdessä uusia yhteyksiä!


#telialainen

Telia - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku