Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Telia

Olemme Telia, New Generation Telco. Toimintamme ytimessä ovat sujuvat yhteydet. Tarjoamme sinulle ratkaisuja myös muun muassa esineiden internetin, datakeskus- ja pilvipalveluiden, tietoturvan ja digitaalisten työvälineiden saralla.

Telia - Yritysesittely

Meiltä löydät helposti yhdestä paikasta ICT-alan laajimman valikoiman, jonka avulla varmistat yrityksesi kasvun ja menestyksen. Kaikki kehitys alkaa asiakkaidemme liiketoimintatarpeista, ja yhteistyötä tekemällä pääsemme tilanteeseen, jossa uusi teknologia luo uutta liiketoimintaa ja innovaatioita.

Saman katon alta, Telia ONE -hengessä, sinua palvelee iso joukko asiantuntijoita myös tytäryhtiöistämme - Cygate ja Inmics-Nebula. Meitä on monta ja moneksi, ja meille kaikille asiakas on ykkönen.
Työntekijöitä 3000
Y-tunnus 1475607-9
Perustettu 1998
Www www.telia.fi
Puh
E-mail
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
hansel-sopimustoimittajat logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Asiakaspalvelu
(5)
Viestintä
(3)
Tietohallinto
(2)
Logistiikka
(1)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(1)
Taloushallinto
(0)
Tuotanto
(0)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(4)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(3)
Julkishallinto
(3)
IT
(2)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(2)
Pankki ja vakuutus
(0)

Teknologia

Azure
(0)
Microsoft
(0)

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
(2)
Konsultointi
(0)
Toteutustyö
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)

Omat tagit

IoT
iaas
SaaS
DaaS
viestintäratkaisut
Konesali
tietoturvallisuus
Sähköinen taloushallinto
Terveysteknologia
Mobiililaitehallinta
mobiiliratkaisut
pilvipalvelut
Cloud
asiakaspalveluratkaisut
verkottamisratkaisut
datakeskuspalvelut
yritysverkko
pilvisovellukset
hybridi-pilvipalvelut
hybridipilvi
palvelinkapasiteetti
konesaliratkaisut
ulkoistettu konesali
azure stack
gdpr
Internet of Things
vaihderatkaisut
esineiden internet
mobiilipäätelaitteet
kannettavat tietokoneet
päätelaitteet

Telia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVapo hyötyy ICT-ratkaisuiden keskittämisestä

"Palvelukokemus ja tehokkuus ovat parantuneet, kun järjestelmiä ja hallinnoitavia asioita on vähemmän. Jo yksinään kokousten määrän vähentyminen on ollut merkittävä hyöty, joka on vapauttanut omaa IT-henkilökuntaamme palveluiden kehittämistyöhön. Palvelu kattaa myös kansainväliset toimintomme, joten maasiiloja ei synny."

-- Jukka Holm, CIO, Vapo

Näytä referenssi

ReferenssiNäin ratkotaan todellisia konetarpeita

"Optimoimme asiakkaidemme työmailla olevaa kalustoa NB-IoT:n avulla. Voisimme esimerkiksi kertoa asiakkaalle, että jollakin työmaalla on kymmenen poraa, joista datan mukaan käytetään samaan aikaan vain neljää. Niistä kannattaisi siis ottaa viisi pois ja varalla olisi silti vielä yksi."

-- Jani Kilkka, kehityspäällikkö, Cramo

Näytä referenssi

ReferenssiDatan hyödyntäminen kauppapaikkojen johtamisessa vaikuttaa suoraan liikevaihtoon

"Tällä hetkellä keräämme numeerista dataa siitä, kuinka asiakkaat vierailevat ja käyttäytyvät tavaratalossamme ja miten kävijämäärät vaihtelevat eri päivinä ja kellonaikoina. Lisäksi tutkimme, minkälaisia vaikutuksia on kampanjoilla."

-- Antti Tanaka, omnicommerce-kehityspäällikkö, Stockmann

Näytä referenssi

ReferenssiRemeo testaa NB-IoT-teknologiaa roskalavojen paikannuksessa

"Lavojen paikantaminen NB-IoT:n avulla on reaaliaikaista ja luotettavaa, jolloin kirjanpito tapahtuu ´kuin itsestään`."

-- Sanna Karppinen, kaupallinen johtaja, Remeo

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Telia - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Crowd Insightsia eli väkijoukkojen liikkumisen analytiikkaa voidaan hyödyntää muun muassa kaupunki- ja kauppapaikkasuunnittelussa sekä julkisen liikenteen suunnittelussa. Analytiikkaan tarvittava data kerätään mobiililaitteiden anonyymeista..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IoT

Onko tavoitteenasi tehostaa toimintaa, kasvattaa bisnestä tai luoda uusi, datapohjainen palvelu? Saat meiltä tarpeidesi mukaisen IoT-ratkaisun ja pääset seuraamaan reaaliaikaista dataa haluamastasi prosessista, laitteesta tai tuotteesta...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Palvelujesi ja järjestelmiesi pitää toimia koko ajan katkotta ja häiriöttä, jotta liiketoimintasi ja asiakkaasi eivät kärsisi. Reaaliaikainen tilannekuva kertoo palveluista vastuussa oleville tahoille todellisen tilanteen palvelukokonaisuuksien osalta...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infrapalvelut

Olit sitten yrittäjä tai suurempi yritys, löydät ICT-alan laajimmasta valikoimasta kaikki tarvitsemasi palvelut, joilla varmistat yrityksesi kasvun ja menestyksen. Tarjoamme sinulle: VerkottamisratkaisutDatakeskus- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-omaisuuden hallinta

Palvelulaite on helppo tapa hankkia ja hallinnoida yrityksesi tarvitsemia laitteita - puhelimia, tabletteja, tietokoneita sekä reitittimiä. Laitteen kuukausihintaan sisältyy huollon ja vakuutuksen lisäksi myös tietoturvallinen kierrätys. Lue lisää..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Konesalipalvelut

Telia Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin avoin datakeskus, joka tarjoaa joustavia ja tietoturvallisia datakeskus- ja pilvipalveluita kaikille yrityksille ja organisaatioille. Kansainvälisillä runkoverkoillamme yrityksesi voi rakentaa yhteyksiä myös..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka tuo hyötyjä nopeasti - automatisaatioprojekti maksaa itsensä takaisin usein jo 1–3 kuukaudessa. Laatu paranee, kun inhimilliset virheet poistuvat ja työntekijöilläsi jää aikaa mielekkääseen työhön. Tarjoamme muun muassa seuraavia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Telia Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin avoin datakeskus, joka tarjoaa joustavia ja tietoturvallisia datakeskus- ja pilvipalveluita kaikille yrityksille ja organisaatioille. Kansainvälisillä runkoverkoillamme yrityksesi voi rakentaa yhteyksiä myös..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Yrityssovelluksemme pitävät sisällään Office 365 Business -palvelun, F-Secure PSB:n, Azure Information Protection -tietoturvan ja pian myös Soundtrackin, joka toimii edeltäjänsä Spotify Business -palvelun tapaan. Office 365 Business on maailman..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoliikennepalvelut

Saat yrityksellesi tarpeidesi mukaisen yritysverkon, jota voit hallita itsepalveluna. Ketterän yritysverkkomme toimitus on nopea ja täysin automatisoitu. Saat meiltä tarvittaessa myös aidosti kansainvälisen ratkaisun. Globaalissa runkoverkossamme kulkee..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Tarjoamme tietoturvapalveluita kaikenkokoisille yrityksille. Suurten yritysten ratkaisuihin voit tutustua Telia Cygaten sivuilla - palvelut kattavat niin tietoturvallisen infran, pilven ja konesalien tietoturvan, tilannekuvan sekä räätälöidyt..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Telia - Referenssit

Telia - Bloggaukset

Telia - Rekryilmoitukset

 

Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku