Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tecinspire kokemuksia

Tecinspire kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Tecinspire Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVarausjärjestelmä nostaa vuokravaraston tehokkuutta

"Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme pääsee tekemään varauksen hänelle sopivaan aikaan, missä ikinä onkaan. Uusi järjestelmä on myös tehostanut meidän omaa toimintaa niin, että olemme voineet keskittyä olennaiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Odotukset ovat kovat sille, että liikevaihto kasvaa edelleen.” "

-- Tiina Rantapää, Oulun Omavarasto

Näytä referenssi

ReferenssiLukemiseen motivoiva pelillistetty sovellus nuorille

"Tecinspire toteutti meille LukuTähti-sovelluksen lasten lukuinnostuksen lisäämiseksi ja opettajille arvioinnin ja opettamisen tueksi. Tecinspiren henkilökunnan sai hyvin kiinni tarvittaessa puhelimitse ja sähköpostilla ja kysymyksiimme vastattiin nopeasti. Palvelu oli ystävällistä. Tuotteesta tuli todella hyvä ja yhteistyömme jatkuu edelleen. Oma työmäärämme pelin.."

-- Mira Vänskä ja Piia Hakomäki, EduDuo / Lukutähti

Näytä referenssi

ReferenssiYli 500 perustettua yritysprofiilia

"Uudistimme kokonaan Vuosi yrittäjänä -ohjelman ja sen tukena toimivan teknisen oppimisalustan. Oppimisalustan toteutukseen valikoitui toimittajaksi Tecinspire parhaan tarjouksen ja vaikutelman perusteella. Kehitystyö alkoi toimintojen kartoittamisella ja UI/UX suunnitelmalla. Vaikka meillä on vuosien kokemus ohjelman pyörittämisestä, nousi kehitystyössä esiin monia ratkaistavia.."

-- Jukka Kuittinen, Nuori Yrittäjyys ry

Näytä referenssi

Referenssi Matkailualan uudistus innovatiivisella digialustalla

"Valmisteluvaihe: Tecinspire valittiin toimittamaan LaplandHub Oy:lle digitaalinen palvelualusta. LaplandHubilla ei ole asiantuntevaa ohjelmointiosaamista itsellään, joten ainoa tehokas vaihtoehto oli ostaa palvelu talon ulkopuolelta osaavalta ohjelmistokumppanilta. Tecinspire tarjosi palveluaan asiantuntevasti ja realistisilla sekä hyvin perustelulla kulurakenteella. Erittäin positiivista.."

-- Jani Tervo, LaplandHub

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen älykkäintä jätehuoltoa

"Tecinspire kehitti näyttävän ja helppokäyttöisen Jaete IoT mobiilisovelluksen. Sovelluksella voi tarkastella jäteastioiden täyttömääriä graafeina. Sovellus kommunikoi Jaete IoT-pilven ja jäteastiaan kiinnitettävän IoT-anturin kanssa. Monikäyttöisen ja laajan pilvipalvelun rinnalla ketterä mobiilisovellus tuli tarpeeseen. Jaete IoT sovelluksen käyttö on intuitiivista ja.."

-- Heidi Happonen, WasteBook Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKajaani International Info -sovellus

"Tecinspire kehitti Kajaanin kaupungin kansainvälisten palveluiden vieraskielisten ohjauksen ja neuvonnan tueksi helppokäyttöisen Kajaani International Info -mobiilisovelluksen. Sovelluksen avulla asiakkaat voivat itseohjautuvasti etsiä apua Suomessa ja Kainuussa asumiseen liittyvistä kriittisistä käytännön asioista silloinkin, kun asiakaspalvelupiste ei ole avoinna. Olemme.."

-- Tolonen Réka, Hankepäällikkö, Kajaani International Info

Näytä referenssi

ReferenssiMiljoonien eurojen säästöpotentiaali hoitajien työtä keventämällä

"Jatkoimme yhteistyötä infuusiomonitorin etävalvontasovelluksen käyttöliittymän parissa. Tecinspire suunnitteli käyttöliittymän päivityksen, yhdenmukaisti näkymiä ja teki viimeistelyjä käytettävyyteen. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja voimme suositella Tecinspiren palveluita."

-- Veli-Matti Puurunen, Monidor Oy

Näytä referenssi

ReferenssiToiminnanohjausjärjestelmän kehitys 2.5 kuukaudessa

"Toimintamme kasvaessa oli meidän korkea aika saada nopeasti henkilöstö- ja projektinhallintaan ohjelma kaikkien Excelien tilalle. Tecinspire tuotti meille juuri tarpeisiimme sopivan ohjelman, jonka käyttö on helppoa, nopeaa ja vaivatonta kaikilla päätelaitteilla. Ohjelman kehitysvaiheessa saimme omiin suunnitelmiimme mahtavia kehitysideoita sekä ratkaisuja.."

-- Konsta Lioutkovski, Toimitusjohtaja, Nord Raudoitus Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHyvinvointisovellukselle yli 3000 latausta julkaisuviikolla Suomessa

"Lähdimme toteuttamaan Tecinspiren kanssa supersuositun Fat Burning Female laihdutusmenetelmämme sovellusversiota. Sovelluksen avulla tuomme kaikkien saataville menetelmämme, joka on auttanut tuhansia naisia polttamaan rasvaa ja löytämään lisäenergian. Kansainvälistymisellä oli iso merkitys sovelluksen kehityksen aloitukseen. Kehitysvaihe onnistui hyvin ja lopputuloksena on todella.."

-- Fredu Sirviö, Toimitusjohtaja, Kickstart Lifestyle Pty Ltd.

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaalista kalustonhallintaa SaaS-palveluna

"FLEETBook on digitaalinen pilvipohjainen kalustonhallinnan toiminnanohjausjärjestelmä, jota käyttävä yritys voi tehostaa toimintaansa ja sen laatua. Kehitimme FLEETBookin yhdessä Tecinspiren kanssa vuoden 2021 aikana ja pilotoimme onnistuneesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tecinspire on ollut joustava ja osaava kumppani. Heillä on kyvykkyys kehittää ja toimittaa näinkin.."

-- Pasi Karjalainen, Toimitusjohtaja, FleetBook & Armamentum Oy

Näytä referenssi

ReferenssiToiminnanohjaus- ja logistiikkajärjestelmä taksitoimintaan

"Tecinspire kehitti meille toiminnanohjaus- ja logistiikkajärjestelmän taksitoimintaan. Järjestelmää käytetään keskuksessa tietokoneella ja takseissa kännykällä. Järjestelmän avulla hallitsemme omien asiakkaidemme tilauksia, ajoja ja logistiikkaa. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja järjestelmän toimintaan. Voimme lämpimästi suositella Tecinspireä!"

-- Maria Uusitalo

Näytä referenssi

ReferenssiJonotus- ja toiminnanohjausjärjestelmä

" Tecinspire kehitti visiomme ja toiveidemme pohjalta DoHair – konseptillemme etäjonotus -järjestelmän. Konseptimme tarjoaa hiustenleikkaus- sekä värjäyspalveluita ilman ajanvarausta periaatteella. Järjestelmän avulla asiakkaat voivat seurata asiakkaiden määrää sekä Yonon etenemistä sekä ilmoittautua Yonoon etänä ilman etukäteen paikalle saapumista. Tecinspire.."

-- Mari Valli, Henkilöstökoordinaattori, Dohair

Näytä referenssi

ReferenssiKaikki Suomen matkaparkit yhdestä paikasta

"Tecinspire kehitti meille helppokäyttöisen ja näyttävän Matkaparkki Sovelluksen, jolla karavaanarit voivat varata itselleen matkaparkin helposti. Ensimmäisten viikkojen aikana saimme yli 2500 latausta sovellukselle ja saimme uuden liiketoiminnan hyvin käyntiin. Lisäksi Tecinspire toteutti meille hallintaominaisuudet parkkialueiden ylläpitoon. Olemme erittäin tyytyväisiä.."

-- Valtter Tahkola, Yrittäjä, Matkaparkki.com Oy

Näytä referenssi

ReferenssiToimialan uudistus helppokäyttöisellä alustalla

"Ajois haastoi alkuvuodesta 2020 Tecinspiren tekemään poikkeuksellisen suoraviivaisesti käytettävän alustan elämysten varaustoimintaan. Tecinspiren Teemu kumppaneineen oli heti juonessa mukana ja ymmärsivät tavoitteen. Kehitystyön aikana keskusteluyhteys oli suora, rehellinen ja avoin, mikä lisäsi molemminpuolista luottamusta. Lopputulos vastaa tarkoitustaan 110%:sti ja.."

-- Markku Laatikainen, Toimitusjohtaja, Ajois Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVirtuaalinen oppimisympäristö terveydenhuoltoon

"Tecinspirellä oli tärkeä rooli DentView:n suun terveyttä edistävän virtuaalisen oppimisalustan rakentamisessa. Palvelu oli osaavaa ja tiimin kanssa oli mukava työskennellä. Yhteistyömme jatkuu edelleen! Voimme suositella Tecinspiren palveluita. DentView:n virtuaalinen oppimisalusta on uusi työkalu suunterveyden parempaan ennaltaehkäisevään hoitoon.” – Mika Malinen,.."

-- Mika Malinen, Toimitusjohtaja, DentView Oy

Näytä referenssi

ReferenssiUusi ja innovatiivinen toimintamalli alalle toiminnanohjausjärjestelmän avulla

"Tecinspire kehitti meille uuden toiminnanohjausjärjestelmän ja samalla loimme innovatiivisen toimintamallin alallemme. Yhteistyö oli joustavaa ja sujuvaa. Tulevaisuudessa tulemme toimimaan yhteistyössä Tecinspiren kanssa aina tilanteen salliessa."

-- Tuomas Karjalainen, IT-specialist, Pyylahti Oy

Näytä referenssi

ReferenssiJäteastioiden tyhjennykset nappia painamalla

"Tecinspire kehitti helppokäyttöisen Smart Waste Bin -mobiilisovelluksen. Sovelluksella lähetetään jäteastoiden tyhjennyspyyntö jätehuoltoyhtiölle, kun astia on täynnä. Smart Waste Bin tukee ekologisuutta, kun jäteastiat tyhjennetään vain tarvittaessa. Samalla turhat jäteajot, liian tyhjänä tyhjennykset ja ylitäytöt minimoituvat. Sovellus tarvitsee toimiakseen sopimuksen.."

-- Heidi Happonen, WasteBook Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTurvallisuutta teollisuusalueille

"Tecinspire oli meille arvokas kumppani SiteSafety sovelluksen kehityksessä. Sovellus on todella helppokäyttöinen, tyylikäs ja toimii sujuvasti. Uskomme, että SiteSafety sovellus tulee aidosti parantamaan tuhansien teollisuusaluiden turvallisuutta. Tecinspire on meille tärkeä teknologiakumppani ja voimme lämpimästi suositella heitä!” SiteSafety-sovelluksen avulla.."

-- Mikko Ahokas, Toimitusjohtaja, Macon Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHuipputeknologiaa mm. Norjan hiihtomaajoukkueen käyttöön

"Aiemman yhteistyön pohjalta oli helppo jatkaa työskentelyä Tecinspiren kanssa. Tällä kertaa Tecinspire teki meille Skitest mobiiliapplikaation, joka yhdessä SKIIOT hiihtoanalysaattorin kanssa mahdollistaa maastohiihtosuksien luiston ja suorituskyvyn objektiivisen mittauksen. Tuotteen jatkokehitys tapahtui Tecinspiren kanssa toiveidemme mukaisesti, ripeästi ja joustavasti..."

-- Saija Mikkilä, Tuotepäällikkö, Exiops Oy, Huhtikuu 2019:

Näytä referenssi

Referenssi Digitaalisilla palveluilla kasvua -Fast Track valmennusohjelma

"Tecinspire suunnitteli ja toteutti Digitaalisilla palveluilla kasvua -Fast Track valmennusohjelman toiveidemme mukaisesti. Valmennusohjelma onnistui erinomaisesti ja tarjosi osallistujille aitoa hyötyä ja konkreettisia vinkkejä digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja markkinointiin. Ohjelma koostui viidestä kahden tunnin rautaisesta webinaarista, jotka Tecinspire toteutti.."

-- Jari Linna, Projektipäällikkö, BusinessOulu

Näytä referenssi

ReferenssiLaaja digivalmennus Keski-Uudenmaan yrityksille

"Tecinspire toteutti yritysasiakkaillemme valmennuskokonaisuuden keväällä 2022 osana Luotsi-hanketta. Valmennuskokonaisuus sisälsi yrityskohtaisia sparrauksia. Tecinspiren asiakaslähtöisyys näkyi valmennuksissa. Valmennuksen sisältöä muokattiin valmennettavan tarpeen ja kehitysprosessin vaiheen mukaisesti. Tecinspiren laaja asiantuntemus mm. digitaalisista mahdollisuuksista,.."

-- Nina Mahlavuori, Yrityskehittäjä, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Näytä referenssi

ReferenssiValmennus digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja markkinoinnista

"Tecinspire toteutti kaksipäiväisen koulutuksen digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja markkinoinnista NIHAK ry:n hallinnoimaan yritysryhmähankkeeseen. Hankkeeseen osallistuneet yritykset kokivat Tecinspiren koulutuksen hyvin käytännönläheiseksi ja hyödylliseksi." - Marika Kumpula, Yrityspalvelupäällikkö, Nivala-Haapajärven seutu NIHAK r.y."

-- Marika Kumpula, Yrityspalvelupäällikkö, Nivala-Haapajärven seutu NIHAK r.y.

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaalisen palvelun kehittäminen ja markkinointi -valmennusohjelma

"Digitaalisen palvelun kehittäminen ja markkinointi -valmennusohjelma onnistui erinomaisesti. Valmennus tavoitti hyvin digitaalisen tuotteen kehittämistä harkitsevia tai jo kehittäviä yrityksiä. Laaja kurssi tarjosi osallistujille webinaari-koulutuksia, ryhmissä toteutettuja workshopeja ja lisäksi yrityskohtaista sparrausta. Koulutus oli todella laaja ja yhteenssä yli 100 tuntia.."

-- Jari Linna, Projektipäällikkö, BusinessOulu

Näytä referenssi

ReferenssiTaiteen kokemisen uusia tapoja lisätyn todellisuuden avulla

"Pohjoinen valokuvakeskus on valokuvataiteen asiantuntijaorganisaatio Barentsin alueella. Tecinspiren kanssa pääsimme pilotoimaan Art In the Park -sovelluksen toimintaa. Suosittelen Tecinspireä yhteistyökumppaniksi."

-- -Taija Jyrkäs, Tuottaja Pohjoinen valokuvakeskus

Näytä referenssi

ReferenssiOma sovellus digitaaliseen kauppaan

"Sovelluskaupan luominen Digitarvikkeelle oli yllättävän nopea ja suoraviivainen prosessi. Oma sovellus auttaa meitä vahvistamaan brändiämme ja suunnattujen kampanjoiden kautta voimme tarjota lisäarvoa asiakkaillemme. Tecinspire vastasi myös sopimuspuolen asioista Android ja iOS sovellusalustoihin."

-- Janne Rajala, Hallituksen jäsen, www.digitarvike.fi

Näytä referenssi

ReferenssiPalvelualusta yritysten kasvuun ja kehittämiseen

"Hienoa nähdä, näin yrityskehittäjän näkökulmasta, miten asiakaslähtöisesti ja ammattitaisoisesti Tecinspire hoiti vaativan kehitysprojektin aikataulussa maaliin. Kehitimme uuden palvelualustan www.yrityspalvelutoulu.fi. Palvelu kokoaa yhteen Oulun talousalueen yrityksille suunnatut palvelut helppokäyttöiselle alustalle. Tecinspire on ollut mukana alustan suunnittelusta.."

-- Jari Linna, Digital Business and Sales

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaalisella asioinnilla säästöä

"Tecinspire kehitti meille Iso-Syöte sovelluksen olemassa olevasta verkkokaupastamme. Kehitys oli erittäin nopeaa ja ketterää. Olemme erittäin tyytyväisiä Tecinspiren palveluihin ja voimme lämpimästi suositella heitä. Sovellus lisää imago- ja brändiarvoamme sekä mahdollistaa asiakkaillemme digitaalisen asioinnin, mikä säästää aikaa ja välttää jonotuksen. Hissilippujen.."

-- Annina Latvala, Marketing Coordinator, Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTehokkaampaa kierrätystä Wastebook palvelulla

"Tecinspire kehitti Wastebook palvelun todella ketterästi ja nopealla aikataululla. Palvelu on helppokäyttöinen, tyylikäs ja toimii sujuvasti kaikilla päätelaitteilla. Tecinspire oli loistokumppani meille ja voimme suositella heitä lämpimästi! Lopputuloksena oli maailmanluokan digitaalinen alustapalvelu!” Wastebookin avulla kotitaloudet, taloyhtiöt ja yritykset voivat tehdä.."

-- Mikko Ahokas, Perustaja, Wastebook Oy

Näytä referenssi

ReferenssiModerni sovellus kalastajille

"Tecinspire kehitti meille todella näyttävän 1090 Fishing Mapp sovelluksen. Työskentely Tecinspiren kanssa oli joustavaa, asiantuntevaa sekä tehokasta.Emme usko että olisimme voineet löytää sopivampaa kumppania toteuttamaan sovellus. Erityisesti Tecinspiren monipuolinen osaaminen yhdistettynä ketteryyteen luo heistä loistokumppanin. He osasivat tuoda myös koodaamisesta.."

-- Marko Laurikainen, Hallituksen puheenjohtaja, 1090 Fishing Mapp, Elokuu 2019

Näytä referenssi

ReferenssiVeden ja energian säästöä

"Tecinspire kehitti meille Streamsave mobiilisovelluksen. Kehitys oli ketterää, tehokasta ja nopeaa. Applikaatio on hieno, helppokäyttöinen ja toimii nopeasti. Erityisesti olin tyytyväinen Tecinspiren joustavaan ja asiantuntevaan työskentelytapaan. Koodaamisesta tietämättömälle asiat tuotiin helposti ja havainnollisesti esille. Suosittelen Tecinspiren.."

-- Teppo Syrjälä, Managing Director, Streamsave Oy, T

Näytä referenssi

ReferenssiTecinspire Showreel 2018 Video ja Asiakaspalautteet

"Tecinspire kehitti meille uuden toiminnanohjausjärjestelmän ja samalla loimme innovatiivisen toimintamallin alallemme. Yhteistyö oli joustavaa ja sujuvaa. Tulevaisuudessa tulemme toimimaan yhteistyössä Tecinspiren kanssa aina tilanteen salliessa.” Pyylahti Oy on suomalainen räjähteiden ja nallien valmistaja ja maahantuoja."

-- Tuomas Karjalainen, IT-specialist, Pyylahti Oy, Lokakuu 2018

Näytä referenssi

ReferenssiLogistiikkasovelluksella merkittävää lisäarvoa ja säästöä

"Tecinspire tuotti Autolle.comille logistiikkasovelluksen, jolla parannetaan ja helpotetaan logistiikan prosessien läpivientiä. Sovelluksen myötä manuaalisesti tehdyn työn määrä vähenee ja prosessien seuranta paranee merkittävästi. Tecinspiren toteutuksella voimme helpottaa omaa työtämme ja tuoda lisäarvoa asiakkaallemme. Tuotteen avulla parannamme merkittävästi.."

-- Tomi Lintunen, Logistiikkapäällikkö, Autolle.com

Näytä referenssi

ReferenssiUrheiluvalmentajan paras apuväline

"Tecinspire kehitti yrityksellemme Pate-sovelluksen lentopallovalmentajien käyttöön. Toiminnallisuutta on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Tecinspiren kanssa ja olemme saaneet heiltä uusia ideoita palveluun. Olen tyytyväinen sovellukseen, vaikkakin kehitysaikataulut venyivät suunnitellusta. Jatkamme kehitystä ja tuomme sovelluksen muihin urheilulajeihin.” Pate on kätevä.."

-- Ritva Alasmäki

Näytä referenssi

ReferenssiEtäohjattava neuvotteluhuonejärjestelmä

"Tecinspire kehitti digitaalisen TLOG neuvotteluhuonejärjestelmän, jolla voidaan etäohjata ja hallinnoida kokousten esitysmateriaalia. Toteutus tehtiin hyvässä hengessä ja joutuisasti. Viestintä projektin aikana oli välitöntä ja koko ajan eteenpäin menevää. Projektin ensimmäinen vaihe toteutettiin Innovaatiosetelillä, jolla saatiin sovelluksen ensi askel lupaavasti.."

-- Juho Rautio, Toimitusjohtaja, TLOG Oy

Näytä referenssi

Referenssi3D katselusovellus uuden talon ostajille

"Tecinspire participated in Feel5D development and scaled backend service for high data amounts. They also implemented invoice interface and admin features.” Feel5D Oy creates 5D models from house blueprints. Feel5D enables home buyers to view, rotate and walk virtually inside their upcoming home in web and mobile browser."

-- Matti Niskanen, Toimitusjohtaja, Feel5D Oy

Näytä referenssi

ReferenssiEdut.fi Palvelu

"Co-operation with Tecinspire was fluent and pleasant. Tecinspire implemented a backend service to www.edut.fi with great results. They worked proactively, which is always great for a successful outcome.” MeKiwi is a trusted partner for Tecinspire and offers digital services like web design, app development and VR-services."

-- Jani Kaipainen, CEO, MeKiwi

Näytä referenssi

ReferenssiPalveluiden tuotteistus

"Tecinspiren porukka auttoi päivittämään palvelut meidän web-sivuille konsultoivalla otteella sekä tuotteistamaan CTurvan uuden palvelun Turvallinen työskentely Covid-19 epidemiatilanteessa. Yhteistyö oli jälleen helppoa ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi!” Marja-Liisa Kankaala, Turvallisuusasiantuntija, CTurva OSK"

-- Marja-Liisa Kankaala, Turvallisuusasiantuntija, CTurva OSK

Näytä referenssi

ReferenssiKoulutus henkilöbrändäyksestä

"Tecinspiren Teemu piti meille koulutuksen henkilöbrändäyksestä. Oli kiva nähdä somen temppuja ulkopuolisin silmin. Saimme uusia vinkkejä ja ideoita henkiläbrändäyksestä somessa. Tämä kannusti myös ujompia kokeilemaan somettamista. Teemu on mukava tyyppi. Oli kiva ja tehokas koulutus. Suosittelemme Tecinspiren palveluita. MeKiwi Oy tarjoaa räätälöityjä digitaalisia.."

-- Samuel Kuosmanen, Toimitusjohtaja, MeKiwi Oy

Näytä referenssi

ReferenssiInnovatiivinen Toiminnanohjausjärjestelmä

"Jatkoimme kehitysyhteistyötä ja tiivistä kumppanuutta Tecinspiren kanssa. Kehitimme lisäominaisuuksia aiemmin yhdessä toteuttamaamme toiminnanohjausjärjestelmään. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja erityisesti kehityksen nopeuteen ja ketteryyteen.” Pyylahti Oy on Suomalainen räjähteiden ja nallien valmistaja ja maahantuoja."

-- Juho Koskelainen, IT-specialist, Pyylahti Oy, Maaliskuu 2019

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaalinen Palvelutarjotin BusinessOululle

"Olemme BusinessOulussa kehittämässä yrityksille suunnattujen palveluiden saatavuutta ja laatua. Tecinspire vastasi uuden digitaalisen palvelutarjottimen käyttöliittymän suunnittelusta. Yhteistyö Tecinspiren kanssa sujui erinomaisesti. Työn jälki oli hyvää, projekti pysyi aikataulussa ja kanssakäyminen oli miellyttävää. Jatkamme yhteistyötä toteutuksen parissa."

-- Jari Linna, Business Oulu

Näytä referenssi

ReferenssiParempaa potilasturvallisuutta

"Tecinspire vahvisti kehitystiimiämme ja nopeutti projektin valmistumista merkittävästi. Yhteistyössä kehitetty Monidrop infuusiomonitorin etävalvontasovellus on näyttävä ja tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaillemme. Yhteistyö sujui mukavasti, ketterästi ja suunnitellusti. Ammattitaitoinen tiimi, jota voi lämpimästi suositella! Monidorin infuusioratkaisut helpottavat.."

-- Mikko Savola, Monidor Oy, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiJätehuollon kilpailutusalustan nettisivut

"Tecinspire kehitti Wastebook palvelun nettisivut meille. Sivujen toteutus kävi nopeasti ja lopputulos on sekä hyvännäköinen että toimiva. Lisäksi Tecinspiren tiimi on kehittänyt itse Wastebook-sovelluksen ja auttanut meitä sen markkinoinnissa eri tavoin. Suosittelen Tecinspireä ehdottomasti yhteistyökumppaniksi! Wastebookin palvelun avulla kotitaloudet, taloyhtiöt ja.."

-- Sanna Taskila, Perustaja, Wastebook Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMyyvät nettisivut Maconille

"Tecinspire suunnitteli ja kehitti meille uudet nettisivut. Uudet sivut ovat todella näyttävät ja myyvät. Yhteistyössä tuotteistimme myös palvelumme selkeiksi kokonaisuuksiksi. Olemme erittäin tyytyväisiä Tecinspiren ketterään kehitykseen ja joustavaan aikatauluun. Voimme lämpimästi suositella heitä. Yhteistyö Tecinspiren kanssa jatkuu tiiviinä myös muissa.."

-- Sanna Taskila, Varatoimitusjohtaja, Asiantuntija, Macon

Näytä referenssi

ReferenssiNettisivut uudelle innovatiiviselle palvelulle

"Tecinspire kehitti uuteen Pate-palveluumme näyttävät nettisivut todella nopealla aikataululla. Olemme tyytyväisiä sivujen toiminnalllisuuteen ja ulkoasuuun – niin ovat asiakkaammekin. Voimme lämpimästi suositella Tecinspiren palveluita. Yhteistyö jatkuu tiiviinä myös itse Pate-palvelun kehityksen osalta. Pate on kätevä sovellus valmentajille urheilijoiden testaukseen.."

-- Markku Vielma, Hallituksen puheenjohtaja, Patepal Oy, Kesäkuu 2019

Näytä referenssi

ReferenssiiProtoXille visuaaliset nettisivut

"Janne Kallio, Toimitusjohtaja, iProtoXi Oy, Lokakuu 2018 ”Tecinspire toteutti meille nettisivujemme uudistusprojektin. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja voimme lämpimästi suositella heidän palvelujaan. Ammattitaitoinen tiimi konsultoivalla otteella! Uudet sivut ovat hienot, visuaaliset ja ’myyvät’.” iProtoxi on täyden palvelun IoT-talo, joka toteuttaa.."

-- Janne Kallio, Toimitusjohtaja, iProtoXi Oy, Lokakuu 2018

Näytä referenssi

ReferenssiKolmipäiväinen koulutus BusinessOululle

"Tecinspiren Teemu piti englanniksi kolmipäiväisen koulutuksen monikansallisille asiakkaillemme yrittäjyydestä, markkinoinnista ja liiketoiminnan kasvatuksesta. Koulutukset olivat loistavia, inspiroivia ja yleisö sai niistä todella paljon irti. Teemu on paras käyttämämme kouluttaja näissä aihekokonaisuuksissa. BusinessOulu vastaa Oulun koko elinkeinopolitiikan.."

-- Dlovan Ishaya, Senior Advisor, Business Development, BusinessOulu, Joulukuu 2018

Näytä referenssi

ReferenssiMarkkinointiavulla 84% parannus sitoutumiseen

"Asiakaspalaute: "Yhteistyö on helppoa ja luontevaa. Asiat hoituivat sovitusti ja tehokkaasti. Sain paljon ideoita ja informaatiota ja loit loistavan pohjan markkinointiin. Hankit siinä sivussa yritykselleni näkyvyyttä ja yhteistyökumppaneita. Suosittelen kernaasti muillekin yhteistyötä kanssasi. Tiedän myös, kenen puoleen käännyn jatkossa, jos/kun tarvitsen apua. PiipaLinen.."

-- Sirpa Lehtola, Käsityöyrittäjä, PiipaLinen

Näytä referenssi

ReferenssiInnovatiivinen laiteohjelmisto PehuTecille

"Our co-operation with Tecinspire has continued about one year and will continue further. They joined our forces to do design, plan architecture and implementation of new and innovative IoT solution. We are very pleased to the outcome and and can warmly recommend Tecinspire! PehuTec develops IoT solutions and brings digitalisation into new application areas."

-- Juhani Leppänen, Director of Sales & Marketing at PehuTec, Mar 2018

Näytä referenssi

ReferenssiProductization of new service

"Tecinspire gave us a great consultation on our new service offering. With their help we created a killer business model, productized the service and defined outstanding customer benefits.” BSUM is growth engine for Biotech startups. We were really pleased to outcome and can warmly recommend Tecinspire."

-- Juhani Lahdenperä, CEO at BSUM

Näytä referenssi

ReferenssiBusiness Consulting

"Tecinspire helped us and many others during their startup phase. We got lots of support with our business plan and new ideas from them. They always keep their promises & get things done! Teemu’s personality is really inspiring, supporting and positive. It was pleasure to develop our business with Tecinspire and I can warmly recommend their services. It was also amazing to see their own.."

-- Iikka Mäntylä, CEO at Open Energy Evolution

Näytä referenssi

ReferenssiStartup Consulting

"Tecinspire advised a lot of startups and innovation groups during their time in Oulun Yritystakomo. They gave a very valuable insights in business planning, idea pitching and marketing. Teemu’s vision and Kari’s technical skills together are a winning combination and I’m sure that they are heading for success."

-- Kari Kivistö, CEO at Oulun Yritystakomo

Näytä referenssi

ReferenssiNukute Web-pages

"Customer feedback: ”Tecinspire created very nice and modern webpages for us. New pages are mobile friendly, super fast and well optimized: Compared to our old pages they are 83% less in size and are 55% faster!” We are really pleased with Tecinspire and looking forward for further co-operation. We can warmly recommend their services. Nukute has an easy solution for sleeping disorders. See.."

-- Tuukka Visuri, CEO at Nukute

Näytä referenssi

ReferenssiMarketing Material for SmartBlock

"Tecinspire did a fine consultation work for us. We fine-tuned marketing material for our new Smartblock model and described it’s customer benefits. End result was great and we are very pleased to Tecinspire’s contribution.” Smartblock creates flexible, modular and plug-n-play workspace cubes."

-- Mikko Sarkkinen, CCO at Smartblock

Näytä referenssi

ReferenssiGuide to pitch and make profitable business

"Tecinspire gave us an inspiring and energetic presentation in our event. They guided our audience how to plan and deliver a perfect pitch and how to start from the idea to start-up and make a profitable business.” BusinessOulu is responsible for implementing the city’s industry policies and providing companies with development services."

-- Dlovan Ishaya, Senior Advisor, Business Development at BusinessOulu

Näytä referenssi

ReferenssiBusiness Guide for Business Oulu

"Tecinspire did a great consultation for us and created a guide ”How to bootstrap from idea to profitable business”. This valuable guide is used by our own customers and also in our trainings. Target group is our immigrant population who want to start their own business.” BusinessOulu is responsible for implementing the city’s industry policies and providing companies with.."

-- Henry Koivukangas, Senior Advisor, BusinessOulu

Näytä referenssi

ReferenssiEtävalvonta-sovellus infuusiohoitoihin

"Tecinspire vahvisti meidän ohjelmistotiimiä ja osallistui Monidrop infuusiomonitorin etävalvontasovelluksen kehitykseen. Yhteistyö sujui mutkattomasti ja sovitut asiat tulivat tehtyä ajallaan sekä laadukkaasti. Kokemus lääkinnällisen laitteen ohjelmistokehityksessä on meille tärkeää ja laatujärjestelmämme vaatii laadukasta dokumentaatiota työstä. Ammattitaitoinen.."

-- Mikko Savola, Toimitusjohtaja, Monidor Oy, Helmikuu 2019

Näytä referenssi

ReferenssiTurvallisuusalan yrityksen nettisivut

"Tecinspiren porukka uusi meidän web-sivut konsultoivalla otteella. Uudet sivut ovat helppokäyttöiset, laadukkaat ja visuaalisesti näyttävät. Lisäksi he auttoivat tuotteistamaan meidän palvelut selkeiksi kokonaisuuksiksi.Yhteistyö oli luontevaa, helppoa ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi!” CTurva tarjoaa palveluita yrityksen turvallisuustoiminnan kehittämiseen..."

-- Marja-Liisa Kankaala, Turvallisuusasiantuntija, CTurva

Näytä referenssi

Referenssi Innovation Coaching package

"Tecinspire was a great fit as part of our Innovation Coaching package. Teemu and their company’s startup story were really inspiring. The pitching tips “How to make the deck and pitch it well” was very much appreciated by our course participants!” Kielo Growth is a Startup Incubator focused on facilitating Oulu-based pre-startup and startup businesses growing into global markets."

-- Nic Mepham, CXO, Kielo Growth

Näytä referenssi

ReferenssiIoT-sovellus kilpahiihtäjille

"Tecinspire teki todella laadukasta työtä ja heidän tekemä SKIIOT XC300 applikaatio on helppokäyttöinen ja visuaalisesti hieno. Kaikki speksatut toiminnallisuudet toimivat moitteettomasti. Yhteistyö heidän kanssaan oli helppoa ja nopeaa. Todella ammattitaitoinen tiimi. Suosittelen!"

-- Marko Höynälä, Toimitusjohtaja, Exiops Oy

Näytä referenssi

ReferenssiNew and innovative IoT solution

"Tecinspire joined our team to design architecture of new and innovative IoT solution. We got the best results by combining our expertise and were able to complete the design successfully in a very tight schedule. Our co-operation continues as Tecinspire participates also to development phase.” PehuTec provides product development services for software design, electronics hardware design.."

--

Näytä referenssi

ReferenssiInnovation coaching program

"Tecinspire gave an inspiring startup consultation day as part of our innovation coaching program. Teemu’s presentation was really appreciated by our course participants and gave practical tips and clear guidance.” Kielo Growth is a Startup Incubator focused on facilitating Oulu-based pre-startup and startup businesses growing into global markets."

-- Jarkko Ruottinen, CTO & Business Consultant, Kielo Growth

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Tecinspire kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tecinspire Oy:n referenssit

Tecinspire Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia