Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kehitämme sovelluksia 100% asiakastyytyväisyydellä. Erikoisosaamistamme ovat web- ja mobiilisovellukset, toiminnanohjausjärjestelmät, IoT-ratkaisut, digitaaliset alustat ja terveysteknologia. 100% asiakkaistamme on tyytyväisiä ja suosittelee meitä.

Tecinspire Oy

Yritysesittely

Kehitämme sovelluksia 100% asiakastyytyväisyydellä.

Erikoisosaamistamme ovat web- ja mobiilisovellukset, toiminnanohjausjärjestelmät, IoT-ratkaisut, digitaaliset alustat ja terveysteknologia.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Keskitymme toimittamaan lisäarvoa, laatua ja helppokäyttöisiä ratkaisuja. 

Olemme mukana Google Cloud Platform -kumppaniohjelmassa. Teknologiamme mahdollistaa ketterän ja kustannustehokkaan kehityksen, kun sama koodipohja käy kaikille alustoille: Android, iOS, Windows, Mac, Linux. 

Olemme Business Finlandin hyväksymä palveluntarjoaja, luottoluokitukseltamme AA-luokan yritys, Tilaajavastuun luotettava kumppani ja Suomen yrittäjien jäsenyritys. 

100% asiakkaistamme on tyytyväisiä palveluihimme ja suosittelee meitä.
Työntekijöitä 6
Y-tunnus 2805770-3
Perustettu 2017
Www Kotisivut
Puh +358505479571
E-mail info@tecinspire.com

Toimipaikat     Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Android, iOS, Angular, Node.js, Javascript, PHP, Python, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Sidosryhmä, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Tecinspire, mobiilisovellus, Ohjelmisto, Toiminnanohjaus, IoT, ketterä, hinta, kehitys, kotisivu, Kokemus, Asiakastyytyväisyys, Digitalisaatio, tecinspire, applikaatio, websovellus, hyötysovellus, kokemuksia, responsiivinen, responsiivinen web design

Jäsenyydet

suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Tecinspire - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTehokkaampaa kierrätystä Wastebook palvelulla

"Tecinspire kehitti Wastebook palvelun todella ketterästi ja nopealla aikataululla. Palvelu on helppokäyttöinen, tyylikäs ja toimii sujuvasti kaikilla päätelaitteilla. Tecinspire oli loistokumppani meille ja voimme suositella heitä lämpimästi! Lopputuloksena oli maailmanluokan digitaalinen alustapalvelu!” Wastebookin avulla kotitaloudet, taloyhtiöt ja yritykset voivat tehdä.."

-- Mikko Ahokas, Perustaja, Wastebook Oy

Näytä referenssi

ReferenssiLogistiikkasovelluksella merkittävää lisäarvoa ja säästöä

"Tecinspire tuotti Autolle.comille logistiikkasovelluksen, jolla parannetaan ja helpotetaan logistiikan prosessien läpivientiä. Sovelluksen myötä manuaalisesti tehdyn työn määrä vähenee ja prosessien seuranta paranee merkittävästi. Tecinspiren toteutuksella voimme helpottaa omaa työtämme ja tuoda lisäarvoa asiakkaallemme. Tuotteen avulla parannamme merkittävästi.."

-- Tomi Lintunen, Logistiikkapäällikkö, Autolle.com

Näytä referenssi

ReferenssiEtäohjattava neuvotteluhuonejärjestelmä

"Tecinspire kehitti digitaalisen TLOG neuvotteluhuonejärjestelmän, jolla voidaan etäohjata ja hallinnoida kokousten esitysmateriaalia. Toteutus tehtiin hyvässä hengessä ja joutuisasti. Viestintä projektin aikana oli välitöntä ja koko ajan eteenpäin menevää. Projektin ensimmäinen vaihe toteutettiin Innovaatiosetelillä, jolla saatiin sovelluksen ensi askel lupaavasti.."

-- Juho Rautio, Toimitusjohtaja, TLOG Oy

Näytä referenssi

ReferenssiModerni sovellus kalastajille

"Tecinspire kehitti meille todella näyttävän 1090 Fishing Mapp sovelluksen. Työskentely Tecinspiren kanssa oli joustavaa, asiantuntevaa sekä tehokasta.Emme usko että olisimme voineet löytää sopivampaa kumppania toteuttamaan sovellus. Erityisesti Tecinspiren monipuolinen osaaminen yhdistettynä ketteryyteen luo heistä loistokumppanin. He osasivat tuoda myös koodaamisesta.."

-- Marko Laurikainen, Hallituksen puheenjohtaja, 1090 Fishing Mapp, Elokuu 2019

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Tecinspire - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Kehitämme kustomoituja Toiminnanohjausjärjestelmiä 100% asiakastyytyväisyydellä. 

Toteuttamiamme ERP-järjestelmiä on tuotantokäytössä useilla asiakkaillamme. Kehittämämme järjestelmät ovat auttaneet..

Tuotekehitys ja suunnittelu

Kehitämme sovelluksia 100% asiakastyytyväisyydellä.

Erikoisosaamistamme ovat web- ja mobiilisovellukset, toiminnanohjausjärjestelmät, digitaaliset alustat, IoT-ratkaisut, pilvipalvelut sekä..

Erikoisosaaminen

IoT

IoT Sovellukset 100% Asiakastyytyväisyydellä.

Toteuttamiamme Internet of Things -palveluita on käytössä ympäri maapallon. Kehittämämme sovellukset mittaavat ympäristöä, näyttävät visuaalisesti laitteelta..

Webkehitys

Kehitämme Web-sovelluksia 100% asiakastyytyväisyydellä. 

Toteuttamiamme Web-sovelluksia on käytössä ympäri maapallon ja ne ovat auttaneet asiakkaitamme kasvattamaan omaan liiketoimintaansa. Esimerkkinä..

Mobiilikehitys

Kehitämme mobiilisovelluksia 100% asiakastyytyväisyydellä.

Kehittämiämme mobiilisovelluksia on käytössä ympäri maapallon ja ne ovat auttaneet asiakkaitamme kasvattamaan omaan liiketoimintaansa. 

Olemme..

Tecinspire - Referenssit

Tecinspire - Bloggaukset

Tecinspire - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tecinspire - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Tecinspire - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Tecinspire kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku