logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kehitämme mobiili- ja websovelluksia 100% asiakastyytyväisyydellä. Olemme erikoistuneet hyötysovelluksiin, IoT-ratkaisuihin, pilvipalveluihin ja lääkelaiteohjelmistoihin. 100% asiakkkaistamme on tyytyväisiä palveluihimme ja suosittelevat meitä.

Tecinspire Oy

Yritysesittely

Kehitämme mobiili- ja websovelluksia 100% asiakastyytyväisyydellä.

Olemme erikoistuneet hyötysovelluksiin, IoT-ratkaisuihin, pilvipalveluihin ja lääkelaiteohjelmistoihin.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja keskitymme toimittamaan lisäarvoa, laatua ja helppokäyttöisiä ratkaisuja.

Kokeneilla ammattilaisillamme on yhteensä yli 70 vuoden kokemus sovelluskehityksestä, johtamisesta, myynnistä ja konsultoinnista.

Käytämme moderneja kehitysvälineitä ja toteutamme mobiilisovelluksia alustariippumattomasti. Hybridisovellukset mahdollistavat ketterän ja kustannustehokkaan kehityksen, kun sama koodipohja käy sekä Android-, iOS- että web-alustoille.

100% asiakkaistamme on tyytyväisiä palveluihimme ja suosittelevat meitä.
Työntekijöitä 6
Y-tunnus 2805770-3
Perustettu 2017
Www Kotisivut
Puh +358505479571
E-mail info@tecinspire.com

Toimipaikat     Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Android, iOS, Angular, Node.js, Javascript, PHP, Python, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Prosessiteollisuus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Tecinspire, mobiilisovellus, Ohjelmisto, Toiminnanohjaus, IoT, ketterä, hinta, kehitys, kotisivu, Kokemus, Asiakastyytyväisyys, responsiiviinen, Digitalisaatio, tecinspire, applikaatio, websovellus, hyötysovellus, kokemuksia

Jäsenyydet

suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Tecinspire - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiLogistiikkasovelluksella merkittävää lisäarvoa ja säästöä

"Tecinspire tuotti Autolle.comille logistiikkasovelluksen, jolla parannetaan ja helpotetaan logistiikan prosessien läpivientiä. Sovelluksen myötä manuaalisesti tehdyn työn määrä vähenee ja prosessien seuranta paranee merkittävästi. Tecinspiren toteutuksella voimme helpottaa omaa työtämme ja tuoda lisäarvoa asiakkaallemme. Tuotteen avulla parannamme merkittävästi.."

-- Tomi Lintunen, Logistiikkapäällikkö, Autolle.com

Näytä referenssi

ReferenssiEtäohjattava neuvotteluhuonejärjestelmä

"Tecinspire kehitti digitaalisen TLOG neuvotteluhuonejärjestelmän, jolla voidaan etäohjata ja hallinnoida kokousten esitysmateriaalia. Toteutus tehtiin hyvässä hengessä ja joutuisasti. Viestintä projektin aikana oli välitöntä ja koko ajan eteenpäin menevää. Projektin ensimmäinen vaihe toteutettiin Innovaatiosetelillä, jolla saatiin sovelluksen ensi askel lupaavasti.."

-- Juho Rautio, Toimitusjohtaja, TLOG Oy

Näytä referenssi

ReferenssiModerni sovellus kalastajille

"Tecinspire kehitti meille todella näyttävän 1090 Fishing Mapp sovelluksen. Työskentely Tecinspiren kanssa oli joustavaa, asiantuntevaa sekä tehokasta.Emme usko että olisimme voineet löytää sopivampaa kumppania toteuttamaan sovellus. Erityisesti Tecinspiren monipuolinen osaaminen yhdistettynä ketteryyteen luo heistä loistokumppanin. He osasivat tuoda myös koodaamisesta.."

-- Marko Laurikainen, Hallituksen puheenjohtaja, 1090 Fishing Mapp, Elokuu 2019

Näytä referenssi

ReferenssiVeden ja energian säästöä

"Tecinspire kehitti meille Streamsave mobiilisovelluksen. Kehitys oli ketterää, tehokasta ja nopeaa. Applikaatio on hieno, helppokäyttöinen ja toimii nopeasti. Erityisesti olin tyytyväinen Tecinspiren joustavaan ja asiantuntevaan työskentelytapaan. Koodaamisesta tietämättömälle asiat tuotiin helposti ja havainnollisesti esille. Suosittelen Tecinspiren.."

-- Teppo Syrjälä, Managing Director, Streamsave Oy, T

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Tecinspire - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Kehitämme mobiili- ja websovelluksia 100% asiakastyytyväisyydellä.

Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat sovelluksia ketterästi ja laadukkaasti. Olemme erikoistuneet hyötysovelluksiin, IoT-ratkaisuihin,..

Tecinspire - Referenssit

Tecinspire - Bloggaukset

Tecinspire - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Tecinspire - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Tecinspire - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Tecinspire kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku